AccuWebHosting Review

“Met meer dan 14 jaar ervaring in het leveren van performante gedeelde, VPS en toegewijde services, is AccuWebHosting een respectabele optie voor klanten die op zoek zijn naar gespecialiseerde configuraties, schaalbare bronnen en responsieve ondersteuning.


Met name resonerend met Windows en Linux VPS-hostingklanten, beheert het bedrijf momenteel meer dan 15.000 virtuele servers en 55.000 websites. AccuWebHosting is opmerkelijk agnostisch als het gaat om besturingssystemen. In plaats van zichzelf een alleen-Windows-specialist te noemen of alleen de optionele lip-service van Microsoft te geven ten gunste van Linux-installaties, biedt AccuWebHosting negen verschillende besturingssystemen onder in wezen hetzelfde prijsformaat.

AccuWebHosting bevat gratis back-ups bij de meeste abonnementen en – misschien nog opmerkelijker – gratis en onbeperkte restauraties. Klanten kunnen upgraden naar een betaald back-upschema voor progressieve dagelijkse back-ups die zeven dagen worden bewaard. Naast gratis websitemigraties, omvatten de meeste gedeelde hostingplannen 24/7 monitoring, DDoS-bescherming en gratis e-mailhosting.

Ondersteuning is de klok rond beschikbaar, waarbij het bedrijf de ticketreacties in minder dan 15 minuten gemiddeld neemt en de chatreacties binnen zeven seconden. De technische expertise van het bedrijf is volledig zichtbaar met een minimum van bovengemiddelde 99,99% uptime-garanties – en verschillende plannen die 100% beschikbaarheid beloven. ”

 • 100% hardware-uptime-garantie
 • 7 seconden antwoord op de chatondersteuning
 • GRATIS sitemigratie
 • Windows- en Linux-besturingssystemen
 • Dagelijkse back-ups en 24/7 monitoring
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.

“Het Zwitserse zakmes van shared hosting providers, AccuWebHosting, toont diversiteit en flexibiliteit op het basisniveau van hosting. De provider biedt drie smaken, elk van Windows- en Linux-hostingservices, plus aanvullende configuraties voor applicaties zoals WordPress, Node.JS, Joomla, Magento, OScommerce en ASP.NET, en verschillende andere.

Ongeacht het besturingssysteem zullen de meeste klanten willen kiezen voor abonnementen die worden aangedreven door goed presterende solid-state schijven. In combinatie met CloudLinux en de razendsnelle LiteSpeed-webserver waren we onder de indruk van de prestaties van AccuWebHosting. Sterker nog, het bedrijf houdt de prijzen voor SSD-hosting net iets onder die van concurrenten. In tegenstelling tot bijna alle concurrenten op de markt, beperkt het bedrijf de opslagruimte tot 50 GB op het hoogste niveau – bijna iedereen biedt zogenaamde onbeperkte opslag (wat technisch gezien niet is, maar dat is een discussie voor een andere dag).

Voor klanten die op zoek zijn naar meer boost, heeft AccuWebHosting een interessante shared cloud-oplossing bedacht die 100% hardware-uptimes belooft. De openbare cloud met vaste kosten is een intrigerende optie voor kleine bedrijven die een altijd beschikbare infrastructuur en een gemakkelijk schaalbare architectuur nodig hebben, maar de plannen hebben dezelfde opslagbeperkingen.

Voor beginners is een belangrijk onderscheid tussen de vele AccuWebHosting-gedeelde plannen dat Linux-plannen het populaire cPanel-beheerplatform en RVsitebuilder bevatten, dat meer dan 400 sjablonen en een slepen-en-neerzetten-interface biedt om gebruikers te helpen snel professionele ontwerpen online te krijgen. De bekende websitebouwer biedt intuïtieve bediening en automatisch responsieve ontwerpen. ”

 • GRATIS RVsitebuilder & 400 sjablonen
 • Onbeperkte domeinen en databases
 • Schaalbare optie voor gedeelde cloudserver
 • CloudLinux OS en LiteSpeed-server
 • Meerdere DDoS-beveiligingen
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.

“Dedicated servers met AccuWebHosting zijn volledig configureerbaar en schaalbaar, zodat klanten geen onnodige bronnen hoeven te kopen totdat het verkeer op hun website of applicatie de uitbreiding rechtvaardigt.

Opslag varieert van 250 GB tot 16 TB, wat elke concurrent drastisch overtreft. Bovendien kunnen klanten tussen 8 GB en 512 GB geheugen regelen, terwijl het bedrijf bandbreedte van 500 GB tot 20 TB per maand toewijst. Configuraties en beschikbaarheid hangen enigszins af van welke van de 11 datacenters van AccuWebHosting u selecteert: VS (oost of west), VK, Canada, Frankrijk, Australië, Singapore, India, Duitsland, Polen of Nederland.

We willen dat klanten die dedicated servers implementeren in het Amerikaanse datacenter van AccuWebHosting een specifiek IP-adres kunnen hebben, maar we beschouwen een IP-adresblok niet als een dealbreaker. Belangrijke opmerking: niet alle datacenters zijn ook uitgerust met de meerlaagse DDoS-beveiligingsinfrastructuur van het bedrijf.

Het netwerk van AccuWebHosting wordt aangedreven door redundante Juniper-routers en Cisco-switches, die intern werken op 2 Gbps. Alle kritieke netwerkinfrastructuur wordt elke 60 seconden gecontroleerd, waarbij potentiële problemen onmiddellijk worden geëscaleerd naar bedrijfsbeheer. Alle voorzorgsmaatregelen stellen AccuWebHosting in staat om bijna 100% uptime-, netwerk- en stroomserviceniveau-overeenkomsten te bieden – een zeldzaam kenmerk dat letterlijk niet kan worden overtroffen.

De bare-metal servers van het bedrijf zijn redelijk concurrerend geprijsd met andere hosts, maar het grootste nadeel van de service is een toeslag voor beheerde services. Verschillende concurrenten bieden meer ondersteuning tegen vergelijkbare prijspunten, maar AccuWebHosting rekent $ 90 extra per maand voor 24/7 monitoring, proactief serverbeheer, besturingssysteem en controlepaneelbeheer, samen met geautomatiseerde en onbeperkte back-ups en twee uur speciale SysAdmin-tijd per maand – fantastische services, maar de kosten verdubbelen de prijs van de goedkoopste dedicated server van het bedrijf. “

 • Keuze uit 11 wereldwijde datacenters
 • 100% uptime, netwerk & macht SLA
 • Volledig of zelf beheerde opties
 • Optioneel proactieve monitoring
 • Remote herstart voor alle servers
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.

“De kenmerkende service van AccuWebHosting, de VPS-plannen van het bedrijf zijn er in alle soorten, maten en besturingssystemen. Door de combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid beginnen AccuWebHosting-abonnementen bij minder dan $ 10 per maand – ongeveer de helft van wat u elders zult vinden. De hoogopgeleide experts van het bedrijf zullen met potentiële klanten overleggen om een ​​plan op te stellen dat precies de computerbronnen levert die nodig zijn om uw site te laten slagen tegen een kosteneffectief tarief.

AccuWebHosting biedt licenties voor negen verschillende besturingssystemen, zes controlepanelen en twee databaseservers. Extra Linux-configuraties zijn beschikbaar voor Node.JS- of MEAN.JS-stacks, en Windows-liefhebbers zullen de infrastructuur waarderen die is gevormd voor het wisselen van vreemde valuta.

Ongeacht de configuratie, alle AccuWebHosting VPS-abonnementen worden geleverd met schaalbaar geheugen, opslagruimte en bandbreedte. Klanten kunnen middelen met slechts een paar klikken opnieuw toewijzen in het intuïtieve beheerplatform van het bedrijf. Naast onbeperkte databases kunnen gebruikers genieten van volledige root- of admin-toegang en gratis back-ups.

AccuWebHosting tegenhouden van het hoogste niveau van hostingproviders is echter het gebrek aan automatisch inbegrepen beheerde services. Toegegeven, we zijn onder de indruk van de opties die bij de upgrade zijn inbegrepen (24/7 monitoring, proactief serverbeheer, besturingssysteem en bedieningspaneelbeheer, samen met twee uur SysAdmin-tijd per maand) – maar de maandelijkse vergoeding van ongeveer $ 13 doet alle prijsvoordelen teniet. AccuWebHosting terecht verdiend. DDoS- en antivirusbescherming zijn ook andere extra kosten.

Toch raden we AccuWebHosting nog steeds ten zeerste aan, vooral voor Windows VPS-klanten. De meerderheid van de reguliere hosts negeert Windows-hosting volledig of verhoogt de tarieven voor standaarddiensten. AccuWebHosting biedt echter supercharged-abonnementen voor exact hetzelfde tarief als Linux-pakketten. Klanten kunnen kiezen uit Windows 2008-, 2012- of 2016-licenties, en voeren SmartTools-applicaties uit – met een waarde van $ 800. ”

 • Dezelfde prijs voor Windows of Linux OS
 • GRATIS dagelijkse back-ups
 • Upgrade van SSD- of cloudopslag
 • Volledige root-toegang
 • Vooraf geconfigureerde softwarefirewall
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.

“Opscheppen wat het bedrijf noemt "zero-click installatie," AccuWebHosting installeert het WordPress content management-systeem vooraf op nieuwe hostingaccounts, naast plug-ins voor SEO en caching, behalve de laagste servicelaag.

Beheerde WordPress-hosts die het vermogen van klanten om bepaalde plug-ins te installeren beperken, is een van onze grootste ergernissen. We weten dat de gastheren het goed bedoelen, maar waarom zou u betalen voor iets dat u vertelt wat u niet kunt doen? Gelukkig heeft AccuWebHosting geen dergelijke plug-in-beperkingen.

Naast 24/7 bewaking, stellen we het op prijs dat AccuWebHosting meerlaagse DDoS-bescherming en -vermindering omvat en automatisch wordt bijgewerkt naar WordPress-kernbestanden.

Voor ons is een kenmerk van veelbelovende WordPress-hostingplannen de opname van een staging-omgeving, en AccuWebHosting omvat er een, plus Git-, WP-CLI- en SSH-toegang voor VPS WordPress-klanten.

AccuWebHosting biedt ook dagelijks een beperkt aantal gratis WordPress-hostingaccounts aan voor klanten die al een domeinnaam bezitten. Gratis voor het leven, het plan vereist geen creditcardnummer – maar het bedrijf wil graag een link naar een sociaal netwerkprofiel en een kopie van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs. De voorkeur gaat uit naar diegenen die hun AccuWebHosting-ervaring ergens online delen. AccuWebHosting publiceert nooit advertenties op uw gratis gehoste WordPress-site en biedt een basisniveau van ondersteuning en gratis back-ups – er is echter geen overeenkomst op serviceniveau. “

 • Vooraf geïnstalleerde caching & SEO-plug-ins
 • Onbeperkte sites en installaties
 • GRATIS WordPress-migratie & dagelijkse back-ups
 • Volledig SSD-opslag voor betere prestaties
 • Nul beperkingen voor WP-plug-ins
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.

“AccuWebHosting werkte samen met het RVsitebuilder-platform om beginners een eenvoudig en gestroomlijnd pad te geven om hun eerste website te maken. Gebouwd in het elegante en open-source Laravel-webframework, laat RVsitebuilder gebruikers prachtig ontworpen sites lanceren zonder absoluut codeerkennis.

Bij aanmelding begroeten honderden sjablonen site-eigenaren. We waarderen de organisatie van thema’s door het platform in specifieke bedrijfstakken en onderwerpen, samen met mobielvriendelijke en responsieve thema’s die perfect worden weergegeven op desktops, tablets en mobiele apparaten. We zouden willen dat gebruikers hun blog niet apart van de rest van de site hoefden te maken en vorm te geven, maar het geeft gebruikers in ieder geval nog een kans op gestroomlijnde aanpassingen.

De RVsitebuilder is extreem eenvoudig te gebruiken en biedt eenvoud door slepen en neerzetten met de juiste mix van begeleiding en vrije vorm creativiteit. We vonden de ruime bannerbesturing een beetje overdreven, met opties voor heldenafbeeldingen, afbeeldingschuifregelaar, tekst en pagina-voor-pagina-opties – maar nogmaals, het is moeilijk om een ​​websitebouwer te verwijten dat hij zijn gebruikers opties geeft.

Al met al vonden we AccuWebHosting en zijn betaalbare plannen inclusief RVsitebuilder om de perfecte mix van functies te bieden voor beginnende site-eigenaren en mensen met wat meer ervaring onder hun riem: voldoende SSD-opslag en onbeperkte creativiteit, gekoppeld aan eenvoudige ontwerptools en wat je ziet is wat je krijgt ”

 • Meer dan 500 bedrijfsklare sitesjablonen
 • GRATIS op mobiele apparaten reagerende ontwerpen
 • Ontwerp met slepen en neerzetten – geen kennis van HTML vereist
 • Onbeperkte pagina’s en subpagina’s met supersnelle previews
 • GRATIS afbeeldingseditor, plus back-ups en restauraties van sites
 • Ga aan de slag met AccuWebHosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map