DreamHost VPS Review (2020) – Vurdering av virtuell server og webhotell

Med et selskap som er sterkt involvert i innovasjon og utvikling av virtuelle private servere og netthosting, er her vår grundige DreamHost VPS-gjennomgang for å hjelpe deg med å finne ut om selskapets priser, ytelse og støttesystemer passer godt for nettstedet ditt.


Å flytte fra det komfortable, delte vertsmiljøet til en VPS kan være en skremmende oppgave – omtrent som en 20- eller 30-noe som utforsker konseptet med å endelig forlate foreldrene deres. Selv om du kanskje sparer mange penger mens du bor i et kjent, om enn kanskje overfylt, delt sted der foreldrene dine i stor grad tar seg av rengjøring og vedlikehold, er ordningen vanligvis ikke bærekraftig i lang tid. På samme måte kan det å flytte et voksende og lønnsomt nettsted til en ny VPS-hostingplan være en viktig prosess som bør være riktig tidsbestemt og grundig undersøkt.

Heldigvis for eiere av nettstedet, er DreamHost VPS-hostingplaner støttet av kunnskapsrike supportteknikere som vil hjelpe deg å pakke sammen og flytte til den voksne, dedikerte plassen til en virtuell privat server. Vi har nylig testet selskapets VPS-planer for pålitelighet, ytelse og support; Les videre for å lære om resultatene.

DreamHost VPS Hosting-anmeldelse: 4.7 / 5.0-vurdering

DreamHost er kjent for hosting av høy kvalitet, ypperlig støtte og fantastisk WordPress-assistanse. Det leverer hele spekteret av hostingalternativer: delt, VPS, sky, dedikert, med spesialiserte løsninger for WordPress og en nettstedbygger. I tillegg kommer selskapets virtuelle private servere også i forskjellige smaker.

Naturligvis tilbyr selskapet rimelige standard VPS-konfigurasjoner med skalerbar lagring og minne. Imidlertid blinker DreamHost noen vertsmuskler med to VPS-alternativer som er skreddersydd for å øke hastigheten på MySQL-databaser og WordPress-installasjoner. MySQL-planen inkluderer en isolert Linux-VServer med dedikerte ressurser for sending av store datamengder, mens vi lenge har elsket selskapets DreamPress-plattform. Selskapets fullstyrte WordPress-løsning tildeler to VPS-servere for hver kunde: en optimalisert for frontend, og den andre for MySQL.

Uansett hvilken plan du velger, har alle VPS-planer en dedikert IP-adresse, ubegrenset båndbredde og e-postkontoer, høyytelsesdrevne solid-state-stasjoner, døgnet rundt-støtte og en fantastisk 100% oppetidsgaranti for nettverket. Med mange funksjoner og fordeler tilgjengelig, er det lett å se hvorfor vi rangerte selskapet så bra:

DreamHost VPS Hosting Alternativer

Selv om vi elsker DreamHost for prestasjonsdrevne virtuelle private servere, investeringer i åpen kildekodeutvikling og samlet kompetanse, er ikke selskapet det eneste som tilbyr så positive hostingopplevelser. Verten nedenfor er en av en håndfull tilbydere som optimaliserer kundeopplevelser ved å tilby brukervennlige planer og intuitive styringsverktøy for å hjelpe nettsteder, applikasjoner og online virksomheter med å finne suksess. Som du vil lese, tilbyr vår favoritt VPS-hostingleverandør mange av de samme fordelene som DreamHost.

Se alle DreamHost VPS-alternativer »

DreamHost “Cloud” VPS Hosting-anmeldelse: 4.7 / 5.0-vurdering

Alle skyservere kan betraktes som virtuelle private servere, men det omvendte scenariet stemmer ikke. Når vi kombinerer vårt tilfelle om at det voksne barnet trenger en god skyve for endelig å forlate reiret med “vertskapet er som eiendom” -analogi, er en VPS-plan liknende til å flytte inn i en leilighet eller rekkehus – du kan dele ressurser med naboer, men du har til syvende og sist ansvar for å vedlikeholde eiendommen din. Cloud hosting, i mellomtiden, vil være noe nærmere å bo på et hotell, en Airbnb, eller kanskje sofa surfe; du har alltid et sted å bo, men du vil bevege deg rundt og være mer avhengige av rengjøringstjenesten eller huseieren.

DreamHost har igjen to alternativer for netthosting: DreamCompute skyservere utviklet rundt OpenStack og Ceph går live på 30 sekunder eller mindre for kraftig applikasjonshosting, mens DreamObjects er en billig, åpen kildekode-objektlagringstjeneste for hosting av statiske filer, lagring av sikkerhetskopier, eller styrke Amazon Web Services S3-funksjonalitet.

Vi har skrevet om og testet både DreamObjects og DreamCompute før, men les videre for en mer generell gjennomgang av DreamHosts samlede skytjenester:

DreamHost “Managed” VPS Hosting-anmeldelse: 4.8 / 5.0-vurdering

For våre stakkars 20- eller 30-noe som fremdeles bor sammen med foreldrene sine, representerer administrert VPS-hosting det minste sjokk når vi kommer inn i den virkelige verden og flytter til en voksen bolig- eller vertsordning. Administrert hosting betyr vanligvis at leverandøren vil håndtere de fleste av de pittige tekniske detaljene som plenpleie eller skadedyrbekjempelse, mens du fokuserer på å skaffe deg møbler og dekorere plassen din til din estetiske.

For DreamHost inkluderer administrerte tjenester ytelsesoptimaliseringer, lagt til sikkerhetsbeskyttelse, automatiske WordPress-oppdateringer og å sikre at vertsmiljøet ditt har de nyeste versjonene av operativsystemet og PHP. Å velge et anerkjent administrert hostingfirma, for eksempel DreamHost, gjør det mulig for nettstedseiere å bruke mindre tid på å opprettholde infrastruktur og mer tid på å konsentrere seg om å produsere den mest levende webside eller applikasjon som kan tenkes. Selv om selskapet tilbyr omtrent de samme administrerte serverne på tvers av VPS og dedikerte serverplaner, har vi valgt å vise deg vår gjennomgang av administrert dedikert hosting for å sammenligne de forskjellige alternativene DreamHost har tilgjengelig:

DreamHost “SSD” VPS Hosting-anmeldelse: 4.7 / 5.0-vurdering

Når du ser etter et sted å bo, vil du foretrekke sentral klimaanlegg eller en vindus AC-enhet? Begge alternativene bør kjøle ned boarealet ditt på riktig måte, men det er store forskjeller når det gjelder effektivitet, støy og holdbarhet. Det samme kan sies for lagring av webhotell og valget mellom solid-state og harddiskstasjoner.

Solid-state-stasjoner, eller SSD-er, er en mer moderne, performant og holdbar løsning, mens harddisker eller HDD-er har fordelen når det gjelder pris og kapasitet. DreamHost går den ekstra kilometeren og distribuerer SSD-er i alle selskapets infrastruktur og hostingplaner, og konfigurerer komponenten til å produsere sidehastigheter som ofte måler mer enn 20 ganger raskere enn mer tradisjonelle maskinvarekonfigurasjoner. DreamHosts SSD-stasjoner er en viktig årsak til at selskapet er verdig å ta ekstra hensyn når de handler etter en VPS-plan. For mer informasjon om fordelene ved SSD-drevet VPS-hosting, sjekk ut vår anmeldelse nedenfor:

Andre DreamHost “VPS ratings” etter funksjon

DreamHost, en veteran i vertsindustrien i mer enn to tiår, startet i et sovesal i Harvey Mudd College i 1997. Grunnleggerne, fire undergradser, var blant de tidligste vedtakere av webdesign og hosting, og de har siden skalert DreamHost til å tjene mer enn 400 000 kunder, 1,5 millioner nettsteder og 750 000 WordPress-installasjoner.

Nå er selskapet kjent over hele webhotellbransjen for optimalisert ytelse, en forkjærlighet for open source-programmer og kunnskapsrik kundestøtte. Selv om DreamHosts delte hostingplaner har vanskelig for å konkurrere med massemarkedskonkurrenter, forhandlerkjellere, vil mer erfarne nettstedseiere sette pris på de oppgraderte funksjonene og skalerbarheten til selskapets VPS-planer.

Funksjoner: 5.0 / 5.0-vurdering

DreamHost tilbyr alt som trengs for å skalere kravene til virtuell hosting ettersom nettstedet eller applikasjonen din tiltrekker seg flere besøkende og kunder. Vi er suckers for den akselererte ytelsen som selskapets SSD-er gir, men selskapet tilbyr en komplett skifer med funksjoner for å utfylle den raske sidebelastningen.

Liste over avanserte funksjoner i DreamHost VPS

I tillegg til administrerte tjenester og SSD-er inkluderer DreamHost VPS massevis av avanserte funksjoner.

Blant favorittene våre er DreamHosts tilpassede kontostyringsportal, som ingeniører i selskapet har brukt mer enn 15 år på å utvikle. Det elegante, minimalistiske grensesnittet gir kundene full kontroll over alle aspekter av infrastruktur, fakturering og support. Andre tjenester som er inkludert i DreamHost-planene er automatiske sikkerhetskopieringer og oppdateringer, skanning av skadelig programvare og DDoS-beskyttelse, men vår favoritt DreamHost-fordel er en vi ikke er sikre på at vi har sett andre steder i vertsindustrien – personvern til domenet er inkludert i alle kvalifiserte domener registrert gjennom selskapet.

Priser: 4.5 / 5.0 Rangering

DreamHosts luksuriøse funksjoner betyr at delt hostingkunder betaler litt mer av en premie sammenlignet med resten av bransjen, men selskapets tjenester er mye mer konkurransedyktige priser til de høyere vertsnivåene, inkludert for virtuelle private servere. Legg imidlertid til en bransjeledende 97-dagers pengene-tilbake-garanti, og kundene vil ha god tid til å måle seg om investeringen er verdt.

Ytelse: 4.7 / 5.0 Vurdering

SSD-ene som driver DreamHost VPS-planer er bare starten på finjusteringen selskapet har gjort for å ta ut hvert millisekund sidetid. Selskapets administrerte tjenester inkluderer hyppige oppdateringer til operativsystemet, programspråket og programvaren bak nettstedet ditt, og sørger for at nettstedet ditt kjører på topp ytelse. RAM er lett skalerbar fra administrasjonsportalen, og båndbredden er ikke lukket.

DreamHost er en av få leverandører vi har sett for å ha en MySQL-optimalisert VPS-tjeneste, og de dedikerte ressursene til en Linux-VServer gir et utrolig løft. Nettstedseiere kan teste ut dette med en ukes gratis prøveperiode. Selskapets andre spesialitetstjeneste, administrert WordPress-hosting, inneholder flere lag med hurtigbufring, isolerte serverressurser og en moderne versjon av PHP.

Pålitelighet & Støtte: 5.0 / 5.0-vurdering

Pålitelighet blir ikke bedre enn en garanti på 100% nettverkstid, og det er akkurat det DreamHost lover sine kunder. Selskapet vil godtgjøre nettstedseiere kostnadene for en dags verdt å være vertskap for hver time med ikke planlagt driftsstans utenom planlagt vedlikehold.

Bilde av DreamHost-kontorer

DreamHost har kontorer i California, Georgia, Oregon og Virginia.

Selskapets interne supportteam er basert i Sør-California og Portland, Oregon. Selskapet inkluderer ikke et telefonnummer for teknisk assistanse, men kundene kan be om (og betale for) tilbakeringing. Support leveres hovedsakelig via e-postbilletter, live chat og selskapets generiske kontaktskjema. Hver supportagent er opplært til et nivå II-nivå før de kan kommunisere med kunder, og DreamHost opprettholder spesialiserte supportteam for WordPress og OpenStack-problemer.

DreamHost VPS ytelse & Pålitelighet Overgå forventningene

Med den forfalte overgangen til en mer moden og selvtillit livsoppsats fullstendig, håper vi at du gleder deg over DreamHost VPS-hostingopplevelsen – eller hvilken VPS-leverandør du velger. DreamHost er spesielt bra for WordPress-entusiaster og fremtidsrettede virksomheter som setter pris på hastigheten, sikkerheten og skalerbarheten hostingleverandøren har å tilby.

Når du mestrer å leve livet og få en smak av hva dedikerte databehandlingsressurser kan gjøre for nettstedet ditt, applikasjonen eller online virksomheten, vil du være i ferd med å utvide utover starthuset ditt og til de beste dedikerte serveralternativene før du vet ordet av det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map