15 best: webhotell for studenter og lærere (2020) – gratis og betalt

Enten du lærer å kode, vil kommunisere med studenter online eller trenger å bygge din profesjonelle online tilstedeværelse, tilbyr webhotell for studenter og lærere en rimelig og fleksibel vei på nettet. Enda bedre, mange webhoteller tilbyr rabatterte eller gratis tjenester til de som er i utdanning.


Tilbake på dagen min (med vaklende gamle stemme) betydde shopping på skolen til Trapper Keeper-permer og Lisa Frank-mapper. Ettersom antallet datavitenskapsklasser og online utdanningsmuligheter øker, gjør imidlertid en webhotellplan ofte forsyningslisten.

Nyansene til forskjellige webhotellplaner kan være vanskelige for ikke-tekniske mennesker å forstå, men vi har satt sammen en liste over de beste alternativene som balanserer lagring, hastighet, sikkerhet og støtte med de trange budsjettene til elever og lærere. Les videre for anbefalingene våre, eller klikk på lenkene nedenfor for å hoppe fremover:

Beste generelle hosting for studenter & lærere

Akkurat som du ikke ville skrevet et papir fra mansjetten eller undervise en klasse uten en leksjonsplan, krever det å starte en webhotellkonto litt research. Selv om du kan finne hostingplaner som fakturerer månedlig, låser de fleste deg inne i et helt år – og fakturerer på forhånd. For å bidra til å redusere kostnader og støtte opplæring, tilbyr imidlertid mange verter spesielle rabatter til lærere og elever.

Siteground, for eksempel henvender seg til både studenter og lærere med sterkt nedsatte – og noen ganger gratis – tjenester, inkludert 24/7 support, daglig sikkerhetskopiering og oppgradert ytelse gjennom et innholdsleveringsnettverk.

SiteGround webhotell for studenter og lærere »

De fleste hostingleverandører krever bare at en ny kunde registrerer seg med sin .edu-e-postadresse for å få tilgang til de nedsatte prisene, men det kan hende du må bekrefte statusen din med en telefonsamtale eller e-post. Hvis du vil ha mer informasjon om SiteGround, sammen med de andre vertene som gir best pris, kan du se utsikten nedenfor:

Se andre toppverter »

Gratis nettstedbyggere for studenter & lærere

Personlige og profesjonelle nettsteder er enklere enn noensinne å få tak i. Selv om mange hostingplaner leveres med superenkle nettstedbyggere gratis for å hjelpe kunder med å komme seg raskt online, vil to av de ledende plattformene håndtere hosting og dra-og-slipp-design gratis.

De brukervennlige plattformene gir brukerne tilpassbare maler og designverktøy som lærerne kan justere for å kommunisere best mulig med elever og foreldre. Studentene kan også raskt lage profesjonelle porteføljer for å vise potensielle arbeidsgivere. Hvis du har det bra med å sette nettstedet ditt på et underdomener (tenk ditt navn.wix.com eller ditt navn.weebly.com), kan du utforske disse gratis og rimelige alternativene:

Se andre topp nettstedbyggere »

Gratis webhotell for studenter & lærere

Vi får det til – med kostnadene ved lærebøker på college som øker mer enn fire ganger inflasjonen de siste 10 årene, er det ikke mye igjen å bruke på ekstra forsyninger. Vi har en tendens til å oppfordre nye eller ambisiøse nettstedseiere til å oppsøke “nesten gratis” hosting fra mer anerkjente leverandører som tilbyr mer med tanke på verdi og sikkerhet, i stedet for noen ganger mistenkelig gratis hosting. Heldigvis tilbyr noen av favorittvertene våre utdanningsrabatter som lar studentene ha det beste fra begge verdener.

Gratis for studenter

Spar pengene dine for pizza eller øl (er, vi mener for veiledere og skriveutstyr). Å finne et vertshus for nettstedet ditt betyr ikke at du trenger å ta på deg flere romkamerater for å bidra til å dele opp husleien. Disse to vertene tilbyr enorme rabatter til studenter – men ikke ofre antall eller kvalitet på funksjonene.

InterServer gir ett års gratis hosting til studenter som melder seg på ved å bruke deres .edu-e-postadresse. Den allerede rimelige verten er blant bransjens mest fleksible – alle planer blir fakturert fra måned til måned, slik at du ikke blir låst inn i noen langsiktige kontrakter.

InterServer webhotell for studenter »

AccuWebHosting tilbyr gratis studentvert, men selskapet krever noen for mange bånd for å hoppe gjennom (sosiale medier følger og en to-minutters video). I stedet anbefaler vi å dra nytte av AccuWebHostings allerede lave priser og avrundede tjenester.

Lær mer om fordelene disse to spesielt studentvennlige hostingleverandørene tilbyr kunder ved å lese våre fulle anmeldelser av deres vanlige delte hosting-tjenester:

Gratis for lærere

Enten du planlegger å undervise på et nettkurs eller om du leter etter et online hjem for tilleggsressurser, vil mange vertsleverandører gjerne hjelpe. Disse to selskapene vil dessuten gi deg muligheten til å gi rabatter til studentene dine, slik at ingen trenger å bekymre deg for den ekstra kostnaden.

Siteground gir lærere en gratis delt hostingkonto (minus domenenavnet) og vil opprette en tilpasset påmeldingsside for elevene å dra nytte av den samme avtalen. Mestere av kundestøtte vil ta seg av tekniske detaljer og lar deg fokusere på klassen din.

SiteGround webhotell for lærere »

InMotion Hosting støtter lærere med kostnadsfri delt hosting, sammen med rabatter på både virtuelle og dedikerte servere. I tillegg til score til installasjonsskripter med ett klikk, kommer InMotion Hosting med enkel tilgang til BoldGrid nettstedsbygger for WordPress.

InMotion Hosting for lærere »

Med to av de beste vertsleverandørene i bransjen som samtaler for å hjelpe deg med å lære neste generasjon, kan du føle deg trygg på å utforske disse online alternativene. Grav ned i de nissegitte detaljene til de to selskapene ved å lese gjennom vurderingene våre nedenfor. Husk å klikke på lenkene for å få et fullstendig bilde.

Gratis domene med webhotell

For den studentene eller læreren som er fastmontert, er domenenavnsregistreringer faktisk noen av de enkleste besparelsene å låse opp. De fleste hostingplanene har ett års gratis domene, som vanligvis koster rundt $ 10 eller $ 15. Kjøper må imidlertid passe på – disse registreringsavgiftene fornyes hvert år.

Hvis du graver litt rundt, bør du imidlertid kunne avdekke noen skjulte perler. For ytterligere besparelser, hold øye med verter som inkluderer gratis personvern for domenet. Ellers dekker et lite antall vertsleverandører kostnadene for domeneregistreringer og fornyelsesgebyr i løpet av kontoen din – perfekt for nye lærere som ønsker å jobbe i sitt online klasserom i løpet av karrieren, samt studenter som vil trenge en portefølje eller online CV for å vise potensielle arbeidsgivere. Her er noen av disse alternativene:

Se andre toppverter for domener »

Moodle Hosting for studenter & lærere

Hosting for ditt online klasserom betyr ikke nødvendigvis mye uten et læringsstyringssystem. Plattformer som Moodle hjelper lærere med å organisere og administrere studenter i et samarbeidende online miljø. Med nesten 30% av studentene som tar online-kurs, er enkle programvareinstallasjoner et must for de fleste lærere og de de lærer.

Spesielt med Moodle er ytelse nøkkelen. Vertene som er gjennomgått senere i dette avsnittet, tilbyr en premiumbalanse mellom rask sidebelastning og rimelig pris. Enda bedre, et par av disse vertsleverandørene tilbyr spesielle programmer for elever og lærere:

A2 Hosting har mer enn 15 eLearning-programvarealternativer på SSD-drevne harddisker som kan lades ved å oppgradere til selskapets Turbo-servere, som kan skryte av opptil 20 ganger raskere hastighet.

A2 Hosting for studenter og lærere »

InMotion Hosting gir lærerne en gratis SSD-delt hostingkonto og gjør dem i stand til å tilby 50% rabatter til elevene. En ekte bransjeveteran, InMotion er kjent for ekstremt nyttig kundestøtte.

InMotion Hosting for studenter og lærere »

For å lære mer om A2 og InMotion sine vertsfunksjoner – eller for å utforske et ekstremt kostnadseffektivt alternativ på iPage – les gjennom de dyptgående vurderingene nedenfor:

Se andre topp Moodle verter »

Få riktig hosting for dine skole- eller høyskoleprosjekter

Phew – det var mye stapp. Tror du er klar for testen?

Uavhengig av hvilken side av skrivebordet eller lektoren du er på, er det mange tilbud på webhotell for de i utdanningsverdenen. Enten nettstedet ditt vil huse læringsmateriell eller interaktive prosjekter, er vi sikre på at det snart nye nettstedet ditt vil gjøre læringslivet ditt enklere. Når du velger hvilken plan du vil komme i gang med, kan du se nøye på funksjoner som designmaler, diskusjonsfora og enkle programvareinstallasjoner.

Vær forberedt på å bruke noen dager eller uker på å få nettstedet ditt satt opp og klart, men de som viser tålmodighet og en ivrig tilnærming vil være klare til å oppgradere til mer og mer komplekse nettprosjekter på kort tid. Gledelig vert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map