Web.com-prijzen: abonnementen, functies en maandelijkse kosten (beoordeling 2020)

Gezien de bedrijfsgerichte hostingplannen op Web.com, zijn prijzen en andere functies belangrijke vergelijkingen om te maken bij het zoeken naar waar u uw website of online bedrijf wilt vestigen.


Tal van tech-startups zijn uit de zonnige metropool Jacksonville, Florida gesijpeld – de “next Silicon Valley” genoemd en een “verborgen juweel” voor ondernemers, volgens voorspellers van zakelijke trends. De stad is de thuisbasis van grote en kleine bedrijven, van Firehouse Subs en Bubba Burger tot Stein Mart en ons huidige bedrijf in kwestie, Web.com.

Hier behandelen we de maandelijkse kosten en jaarlijkse kosten van de provider. Hoewel Web.com bekend staat om een ​​intuïtieve websitebouwer, prijst het team full-service webhostingoplossingen die domeinnaamregistratie, site-ontwerp en SEO- en marketingtools omvatten.

Web.com Hosting prijzen

Web.com is enigszins beroemd in de webhostinggemeenschap vanwege een über-aantrekkelijk introductieaanbod. Er was eens slechts 50 cent om u aan te melden voor een van de basisplannen voor websitebouwers van het bedrijf. De prijs is enigszins gestegen sinds Web.com werd opgericht in 1997. Het initiële aanmeldingspercentage is echter nog steeds behoorlijk spectaculair.

Ons enige rundvlees met de prijs van de provider is dat het na de eerste maand stijgt. Meestal zijn we fans van deals voor het eerste jaar, zo niet voor prijsbepalingsgaranties. Toch vallen de prijzen van Web.com nog steeds in de standaard shared hosting marge van $ 2 tot $ 5 per maand. De meeste hosts van $ 5 pakken wat meer geld in, maar Web.com dekt nog steeds de essentiële zaken: gratis domein, voldoende opslagruimte, een geweldige website-builder en 24/7 ondersteuning. Je kunt de Essential-, Professional- en Premium Web.com-plannen ter plaatse bekijken, of bekijk de recensie van Ryan Frankel hieronder:

Zie goedkope alternatieven voor Web.com »

Hoeveel kost Web.com in vergelijking met anderen?

Web.com-medewerkers zijn er trots op dat zij hun hostingservices uitbreiden tot voorbij de initiële site-setup en servers. Ze hebben een groot aantal online marketingoplossingen gemaakt om u te helpen een merkaanwezigheid op het web te creëren, variërend van een aangepast websiteontwerp en het opzetten van een e-commerce winkel tot zoekmachineoptimalisatie en pay-per-click-advertenties.

Het basisprijskaartje van het bedrijf is ongetwijfeld aantrekkelijk – maar waar past het in de bredere markt? Met zoveel hostingproviders die schreeuwen om uw bedrijf, kijk eens naar andere topaanbieders in de branche:

Bekijk andere alternatieven voor Web.com »

Web.com maandelijkse kosten voor domeinen

In de hostingbranche is het vrij standaard voor providers om een ​​gratis domeinnaamregistratie in te voeren. Dit geldt met name voor gedeelde hosts, aangezien hun klanten voor het eerst site-eigenaren zijn die een duidelijk pad willen naar het contentcreatie-deel van het hosting- en site-bouwproces.

Sommige hosts bieden een gratis domein voor het eerste jaar, terwijl andere een gratis domein bieden voor de levensduur van het account. Web.com valt in het eerste kamp. Helaas zijn de kosten van het bedrijf om uw domeinregistratie te verlengen behoorlijk afschuwelijk – vanaf $ 30 per jaar.

Onze aanbeveling: gebruik Web.com als startpunt van uw website. Profiteer van de introductietarieven, bouw een aangepaste site of laat er een voor u bouwen en plan uw website vóór de eerste verjaardag van uw website te verhuizen naar een meer kosteneffectieve domeinhost. Profiteer, terwijl u bij Web.com bent, wel van de domeinprivacy-add-on die wordt voorgesteld tijdens het domeinverzoekproces. Het kost iets minder dan $ 2 per maand om de persoonlijke informatie die aan uw site is gekoppeld voor webgebruikers te verbergen, dus als anonimiteit belangrijk voor u is, is dit een waardevolle functie.

Bekijk andere opties voor domeinhosting »

Web.com Website bouwkosten

De arena van de website builder is waar Web.com echt schittert. Het in Jacksonville, Florida gevestigde bedrijf staat vooral bekend om de gebruiksvriendelijke sitebouwer die u kunt slepen en neerzetten die bij de aanschaf van elk hostingplan wordt geleverd, evenals de service voor het maken van aangepaste websites die door ontwikkelaars wordt uitgevoerd.

Samenvattend heb je twee opties om een ​​site te bouwen met Web.com: een gratis doe-het-zelf website builder die bij je hostingplan wordt geleverd, of een aangepaste offerte voor de ontwerpers en ontwikkelaars van het bedrijf om je website voor te bouwen u. De laatste optie geeft u de mogelijkheid om te specificeren dat u uw online aanwezigheid op WordPress of een ander platform wilt vestigen.

De eerste route spreekt voor zich. Meld u aan voor elk webhostingplan en geniet gratis van de codevrije, WYSIWYG-eenvoud van de intuïtieve site-editor van Web.com. Deze tool is geweldig voor de doe-het-zelvers die er zijn.

Voor de niet-programmeur die niet de tijd of de interesse heeft om de doe-het-zelfroute te volgen, biedt Web.com een ​​voor u klaargemaakte websitedienst waarin een expert een aangepaste, professionele site voor uw bedrijf of persoonlijk merk zal maken.

Bekijk andere opties voor het maken van websites »

Leuke introductie aanbieding, maar er is een betere waarde op lange termijn te behalen

Genesteld in de grootstedelijke hub in het noordoosten van Jax, is Web.com geen onbekende in wat er nodig is om een ​​succesvol bedrijf te starten en uit te breiden. Als zodanig zijn de services van het bedrijf gericht op de volledige levenscyclusontwikkeling van professionele websites. Het team heeft alle basis gedekt – van het eerste ontwerp en domeinen tot contentoptimalisatie en betaald zoeken – maar we vinden de verlengingskosten en marketingdiensten een beetje duur in vergelijking met die van concurrenten. Het bedrijf biedt een uitstekende opstartdeal, maar er zijn meer economische hosts die waarde op lange termijn bieden. Hoewel Web.com een ​​van onze meest aanbevolen hosts is voor betaalbaarheid, is dit niet onze eerste keuze.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map