10 Best Master Reseller Hosting (2020): onbeperkt cPanel en WHMCS

De wereld van master reseller hosting kan net zo verwarrend zijn als de film “Inception” voor mensen die niet op de hoogte zijn. De sci-fi-actiefilm uit 2010 introduceerde bioscoopbezoekers in een complexe en verwarrende wereld van oneindige trappen, het ontrafelen van de perceptie van de werkelijkheid en dromen in dromen.


Veel ervaren site-eigenaren weten al dat traditionele reseller-webhosting inhoudt dat een hostingklant delen van zijn of haar serverbronnen aan klanten verkoopt. Terwijl Leonardo DiCaprio en zijn ‘Inception’-costars met dramatische trappen door de verschillende niveaus van onderbewustzijn navigeren, vertegenwoordigen meester-resellers dat volgende niveau van de hostingdroom doordat ze hun klanten de mogelijkheid kunnen bieden om hun serverruimte door te verkopen aan een derde niveau van consumenten.

Om een ​​effectieve master-reseller te zijn, heeft u voldoende krachtige rekenkracht nodig, samen met de softwaretools om uw hostingbedrijf efficiënt te beheren. We hebben een lijst samengesteld met onze 10 favoriete master reseller hostingbedrijven die u kunnen helpen groot te dromen.

1. InMotion Hosting – Best Overall Master Reseller Hosting

Bij het vergelijken van de beste hostingopties voor master-resellers, zijn extraatjes zoals schaalbare computeromgevingen, krachtige solid-state drives, handige software voor client- en factureringsbeheer en de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal cPanel-accounts te maken allemaal die Inception-achtige kicks die kan een gemiddelde reseller-onderneming naar een hoger niveau tillen.

Reseller-hosting kan verschillende vormen aannemen. Op het laagste niveau krijgen ondernemers een groter dan gemiddelde shared hostingomgeving die ze kunnen verdelen en verkopen aan een kleine groep klanten. Andere webhostingproviders geven er de voorkeur aan om wederverkopers tegoeden of groothandelsprijzen aan te bieden voor individuele producten, die ze vervolgens tegen een winstgevend tarief kunnen adverteren.

Omdat master-resellers een veel groter klantenbestand bedienen, is een VPS van topniveau of een dedicated server doorgaans de beste gok. Met de root-toegang en extra controle die eigenaren van sites hebben over de grotere hostingomgevingen, kunnen vrijwel al deze plannen worden omgezet in een reseller-account – zorg er wel voor dat u de algemene voorwaarden van uw provider controleert om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Mede dankzij het brede scala aan serveropties waarderen we vooral de diensten die InMotion Hosting biedt aan resellers. Het bedrijf biedt ondernemers de keuze tussen goed afgeronde gedeelde serverruimte en supercharged virtuele machines – beide met volledige SSD-opslag, gratis WHMCS, onbeperkte cPanel-accounts, een eNom-domeinnaamreselleraccount en een van de beste geld-terug-garanties in de branche . Bovendien helpt InMotion u, uw wederverkopers en klantaccounts over te zetten naar de hardware van het bedrijf met naadloze, probleemloze sitetransfers. Bekijk onze volledige recensie van het bedrijf voor meer informatie:

Zie andere top reseller hosts »

2. A2 Hosting – Beste Master Reseller Hosting met gratis WHMCS

Je hebt klanten, je klanten hebben klanten … hoe ga je het allemaal recht houden? Afgezien van de technologische instellingen die zijn gekoppeld aan het partitioneren van serverbronnen en het configureren van cPanel-accounts, moeten resellers rekening houden met factureringsbeheer en klantenondersteuning. Gelukkig bevatten veel topaanbieders de superhandige WHMCS als een extraatje. Het platform, dat gewoonlijk beschikbaar is als installatie met één klik via Softaculous of andere populaire scriptbibliotheken, vereenvoudigt en automatiseert veelvoorkomende taken die verband houden met het runnen van een webhostingbedrijf.

Voor alle duidelijkheid, WHMCS is totaal anders dan de WHM-software die gewoonlijk gepaard gaat met cPanel-licenties. WHM, wat staat voor Web Host Manager, biedt beheerderstoegang tot verschillende serverbeheer- en configuratietools binnen de cPanel-interface. WHM-gebruikers kunnen de software gebruiken om meerdere cPanel-accounts voor klanten te maken en te beheren, hun server te bewaken en te beschermen, gegevens over te dragen of een back-up te maken en reselleraccounts aan te wijzen met de juiste toegang.

Schermafbeelding van het WHMCS-dashboard

WHMCS – niet WHM – is een belangrijk hulpmiddel voor resellers om klantenondersteuning en facturering te beheren.

Wat het andere programma betreft, richt WHMCS – of, Web Hosting Manager Complete Solution – zich op automatisering en efficiëntie als het gaat om het leveren van cPanel-accounts en serverresources, het verzenden van facturen en het innen van betalingen, en het bieden van goed geïntegreerde tools voor klantenondersteuning. Met WHMCS-licenties die net voor $ 20 per maand beginnen, is het vinden van een reseller-hostingprovider die bereid is het programma gratis op te nemen belangrijk voor eigenaren van webhostingbedrijven.

Voor dat extraatje gaan we naar A2 Hosting. Vooral bekend om zijn supercharged servers die pagina laadt 20 keer sneller dan standaard architecturen, het bedrijf biedt gratis WHMCS of Blesta met drie van de vier reseller hosting plannen, samen met een eNom domein reseller account. Bovendien kunnen A2 Hosting-klanten hun WHMCS upgraden met extra functies en de capaciteit om meer klanten aan te kunnen. Lees meer over het bedrijf door onze recensie hieronder te lezen:

Zie andere top reseller hosts »

3. Hostwinds – Beste “goedkope” Master Reseller Hosting

Een slank budget is van het grootste belang voor alle nieuwe of kleine bedrijven, of ze nu in de hostingbranche zijn of niet. Door de kosten laag te houden, krijgen bedrijven meer ruimte om open te blijven en winst te maken terwijl het inkomen wordt gemaximaliseerd. Daarom is betaalbaarheid van cruciaal belang als het gaat om het vinden van de juiste host voor uw master-resellerbedrijf.

In plaats van je te wenden tot de goedkoopste host die het absolute minimum voor jou of het grote aantal master-resellerproviders met overzeese activiteiten zal doen, zoek je naar een gevestigd en vertrouwd hostingbedrijf dat je de tools geeft om te slagen: krachtige infrastructuur, nuttig ondersteuning en de trifecta van cPanel, WHM en WHMCS.

Met name op het niveau van VPS, cloud en dedicated server – de configuraties die het meest nuttig zijn om resellers onder de knie te krijgen – staat Hostwinds bovenaan de lijst wat betreft het leveren van de grootste knal voor het geld van een klant. Toegegeven, het specifieke plan dat we in onze recensie hieronder hebben benadrukt, zal waarschijnlijk niet het meest geschikt zijn voor master-resellers (in feite heeft het bedrijf drie verschillende programma’s voor resellers), omdat het zich richt op het distribueren van shared hosting- en cPanel-abonnementen, maar Hostwinds heeft een prijsstructuur die ver onder de branchenorm ligt. Master resellers zullen veel beter worden bediend door via Hostwinds naar een VPS of dedicated server te kijken. Bekijk toch de basis van het aanbod van het bedrijf door op onze volledige recensie hieronder te klikken:

Zie andere top reseller hosts »

4. InterServer – Beste “Onbeperkte” Master Reseller Hosting

Master reseller-webhosting klinkt als een pijnlijk nerdy Xzibit-meme uit MTV’s “Pimp My Ride”: “Yo dawg, ik heb gehoord dat je reseller-hosting leuk vindt, dus heb ik reseller-hosting toegevoegd aan je reseller-hostingaccount, zodat je je reseller-hosting kunt doorverkopen.” Dezelfde vorm van absurditeit volgt het concept van onbeperkt alles in de hostingwereld; met name gedeelde hostingproviders bieden grenzeloze opslag, bandbreedte, geheugen, e-mailaccounts en meer (Buzz Lightyear’s “To infinity and beyond”, iemand?). Maar servers hebben limieten en er zijn sancties voor degenen die hun toegewezen middelen misbruiken of overschrijden.

Screenshots van cPanel en WHM

Je bent waarschijnlijk al gewend aan cPanel, maar door het te koppelen met WHM kun je meer controle krijgen over serverbronnen.

In termen van reseller- of master-reseller-hosting verwijst onbeperkt doorgaans naar het aantal cPanel-installaties dat u voor uw account kunt configureren, hoewel u die definitie theoretisch ook kunt uitbreiden tot het aantal domeinnamen, websites of iets anders op die lijst van voordat. Terwijl meester-resellers met verheven zakelijke ambities het enorme aantal cPanel-licenties zeker zullen waarderen (hoewel het verleggen van grenzen snel uw infrastructuur overschrijdt), zullen uw klanten ook voldoende serverruimte en andere bronnen waarderen.

InterServer combineert ruime servers met onbeperkte cPanel-accounts en domeinen met zijn reseller-hostingaccounts, waardoor resellers hun klanten alle functies kunnen bieden die bij de traditionele shared hosting-plannen van het bedrijf horen: onbeperkte SSD-opslag en e-mails, een drag-and-drop website builder, en indrukwekkende eigen tools voor caching van inhoud en website-beveiliging. Bekijk onze recensie hieronder voor meer informatie:

Zie andere top reseller hosts »

Best of the Rest voor Master Reseller Web Hosting

Master reseller, of zijn neefjes alpha master en super alpha master reseller hosting (ja, echt), zijn moeilijk te vinden. Hoe meer verkopers u toevoegt, hoe sneller u kunt verwachten dat u door serverbronnen kauwt en dat u deze moet uitbreiden naar een grotere virtuele of speciale server. Hosts kunnen vaak op hun hoede zijn voor externe reclame voor deze service, misschien vanwege een combinatie van een lage vraag of een beperkt publiek dat al de technische capaciteiten heeft om een ​​bedrijf als dit op te zetten in een grote hostingomgeving.

Zelfs onder onze favoriete webhosts ter wereld is eenvoudige reseller-hosting niet zo populair als je zou denken. We wilden zeker de aandacht vestigen op deze opties voor degenen die net zijn begonnen met resellerhosting – en, hey, als je slaagt met je eerste onderneming, kun je je groeiende bedrijf eenvoudig migreren naar de geüpgradede services van die host. Of u nu uw eerste resellerbedrijf wilt opzetten of op zoek bent naar een huis voor uw gevestigde, meerlagige organisatie, denk goed na over de reseller, VPS en speciale serveropties waar we hieronder graag voor instaan:

5. HostGator

Naast schaalbare rekenkracht, gratis WHMCS en onbeperkte domeinen, e-mails en databases, koppelt HostGator zijn reselleraccounts aan de domeinkoopkracht van zijn zusterbedrijf ResellerClub (later meer). Resellers kunnen domeinen voor hun klanten registreren, beheren en vernieuwen, waardoor meer dan 70 topleveldomeinen worden ontgrendeld. U kunt het gratis account integreren via WHMCS of een API en tot 80% korting krijgen op registraties.

Hoewel het resellerplan van HostGator wordt geleverd met iets minder opslagruimte en bandbreedte dan we zouden willen zien, maakt het bedrijf het upgradeproces naar grotere servers uiterst betaalbaar – daarom beschouwen we HostGator als de beste host om mee te groeien. De 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van het bedrijf is twee weken langer dan het branchegemiddelde, maar onze favoriete functie is wellicht de verzameling van meer dan 400 video-tutorials waarop u uw branding kunt plaatsen om uw klanten te helpen leren en slagen.

Zie andere top reseller hosts »

6. HostPapa

Ja, HostPapa is een paar dollar per maand duurder dan veel concurrenten op deze lijst, maar het bedrijf biedt de voordelen om de investering de moeite waard te maken. Naast grotere capaciteiten van SSD-opslag, verwijdert HostPapa alle beperkingen voor wat u en uw klanten kunnen creëren; er zijn geen grenzen aan de domeinen, websites, cPanel-accounts, databases of e-mailaccounts.

Resellers kunnen genieten van een merkbare cPanel-interface, samen met particuliere naamservers. We waarderen ook hoe het bedrijf prestaties en beveiliging combineert, met RAID-arrays, caching en een netwerk voor inhoudslevering dat overeenkomt met 24-uurs netwerkbewaking, brute-force-detectie, serverfirewalls en gratis SSL-certificaten.

Zie andere top reseller hosts »

7. AccuWebHosting

Met de presentatie van cloudgebaseerde prestaties en een grote verscheidenheid aan Windows- of Linux-serverconfiguraties, is AccuWebHosting een andere geweldige host om te overwegen een master-resellerbedrijf op te bouwen. We zouden misschien graag zien dat de opslagcapaciteiten iets hoger zijn gestegen, maar het CloudLinux-besturingssysteem en de LiteSpeed-webservers helpen de omgevingen effectief te laten werken.

AccuWebHosting is een andere onbeperkte resellerhost voor domeinen, websites, e-mail, FTP-accounts en databases. Voeg moderne versies van PHP en HTTP / 2-ondersteuning toe, en uw bedrijf zal zeer geschikt zijn om zich aan te passen naast nieuwe technologieën. Uw klanten kunnen de populaire RVSitebuilder en meer dan 100 auto-installatiescripts gebruiken met populaire tools zoals WordPress, phpBB, OSCommerce en meer.

Zie andere top reseller hosts »

8. GoDaddy

Welk beter merk om uw bedrijf mee af te stemmen dan ‘s werelds grootste webhostingbedrijf? GoDaddy is altijd dé plek voor nieuwe domeinnaamregistraties en nieuwe webhostingaccounts en zet zijn reputatie om in een sterk resellerprogramma dat net iets anders is dan vele andere op de markt. In plaats van een vaste commissie te krijgen, kunnen resellers hun eigen winstmarges bepalen en kiezen welk product ze aan klanten willen verkopen.

Terwijl u uw eigen klantgerichte online marktplaats ontwerpt, stuurt GoDaddy alle systemen voor productbeheer, verkoop, betalingsverwerking en facturering aan met interne systemen. Het bedrijf helpt u meer producten te verkopen, klantaccounts te openen en te beheren, promoties aan te bieden en informatieve rapporten samen te stellen. We waarderen vooral hoe GoDaddy integreert met uw bestaande WordPress-site; API’s stellen u in staat de zoekfunctionaliteit van het bedrijf te integreren en geven klanten de mogelijkheid om producten aan winkelwagentjes toe te voegen.

Zie andere top reseller hosts »

9. ResellerClub

Zoals de naam al doet vermoeden, weet ResellerClub het een en ander over hosting van resellers. Geloof het of niet, het bedrijf heeft een hoop zaken opgebouwd rond het doorverkopen van services en servers van twee van zijn zusterbedrijven, Bluehost en HostGator. Als het gaat om zijn eigen Linux- of Windows-reselleropties, biedt ResellerClub echter de volledige reeks onbeperkte functies, domeinverkopen en beheersoftware. ResellerClub-omgevingen worden ondersteund door CloudFlare-netwerkbeveiliging en CDN, naast CloudLinux, Apache en ClamAV-antivirus.

ResellerClub maakt het ongelooflijk eenvoudig om u aan te melden om te upgraden naar een gratis domein en hosting reseller-account waarmee u de beste prijzen in de branche krijgt voor meer dan 500 TLD’s en een gratis storefront. Het bedrijf heeft ook aangepaste modules en plug-ins gebouwd om uw cPanel en WHMCS te integreren om u volledige controle en extra functionaliteit te geven.

Zie andere top reseller hosts »

10. SiteGround

Ja, dat prijskaartje is een beetje eng. Maar maak je geen zorgen, SiteGround gaat gewoon anders om met resellerhosting dan de andere providers op onze lijst. In plaats van u een heleboel opslagruimte en bandbreedte te geven, stelt het bedrijf resellers in staat hostingcredits te kopen. Eén tegoed is gelijk aan een jaar gedeelde hosting en hoe meer accounts u koopt, hoe hoger de korting die u krijgt.

Resellers kunnen de accounts met één klik activeren en klanten kunnen direct genieten van de uitstekende services van SiteGround. U bent beperkt tot één website en 10 GB SSD-opslag per account, maar SiteGround biedt een gratis netwerk voor inhoudslevering, caching-tools, automatische dagelijkse back-ups en ongelooflijk responsieve en behulpzame ondersteuningsmedewerkers.

Zie andere top reseller hosts »

Bouw uw bedrijf op door anderen in staat te stellen cPanel en WHM door te verkopen

Master reseller webhostingplannen, met hun mogelijkheid om zowel shared hosting als extra reselleraccounts te creëren, zijn ongetwijfeld aantrekkelijk – en misschien een beetje intimiderend. De extra verkoopkracht kan uw inkomsten verhogen, maar meester-resellers moeten goed op de serverbronnen en klantenondersteuning letten.

Door een exponentieel groeiend aantal klanten kan een server snel overvol raken, wat leidt tot prestatieproblemen en downtime waar u op moet letten. Maar door u aan te melden met een sterk VPS-gedreven reseller-account, kan uw investering langzaam opschalen binnen de juiste infrastructuur. Aarzel natuurlijk niet om te upgraden naar een speciale server (of twee), afhankelijk van uw computervereisten.

Als u de tijd en de middelen heeft om eventuele problemen die zich voordoen nauwlettend in de gaten te houden en af ​​te handelen, staat u misschien voor de uitdaging van master reseller hosting. Pronk met uw technische vaardigheden en rekruteer resellers die u vertrouwt om uw merk goed te vertegenwoordigen.

In het thema van ingewikkelde wendingen, eindigt ‘Inception’ op een cliffhanger (schokkend, toch? Hier komt ook een spoilerwaarschuwing voor degenen die woedend zijn omdat ze niet weten wat er gebeurt in een film die ongeveer tien jaar oud is). Leonardo draait een top en gebruikers vragen zich af of hij de echte wereld heeft bereikt of ervoor kiest om met zijn kinderen in een droom te leven.

Dat is de finale waarmee we u achterlaten – zal uw bedrijf gedijen of haperen nu u de beste opties heeft voor webhosting voor resellers? We kunnen u de beste technologieplatforms en aanvullende services laten zien die u klaarstomen voor succes, maar uw lot is volledig afhankelijk van uw zakelijk inzicht, salesmanship en het succes van uw klanten – en op hun beurt hun klanten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map