THCS-servere: Hvordan en grunnleggers barndomsdrøm og nysgjerrig natur fortsatt påvirker webhotellets beslutninger i dag

TL; DR: Vi snakket med THCServers grunnlegger Catalin Florica, og vi fant at det Euro-baserte vertsfirmaet var alt en nett-nysgjerrig sluttbruker ønsker: en tjeneste bygget av dedikerte og stolte vertsnerder. Grunnleggeren og administrerende direktøren deler sin personlige historie, og vi ser hvordan en tørst etter teknologisk kunnskap inspirerte lanseringen av et selskap som har til hensikt å bygge en rimelig, pålitelig plattform støttet av et kunnskapsrikt og snilt team.


Selv i “dial-up-æraen” lengtet THCServers-grunnlegger Catalin Florica etter å utforske den daværende nye online verden og forstå alt og alt teknologirelatert. “Jeg hoppet ofte over skolen, og moren min skulle komme meg fra den lokale internettkafeen,” sa han til teamet vårt. “Dag og natt drømte jeg om formler og ligninger – om hvordan de ville hjelpe meg å oppnå mitt største mål” til da: å ha min egen internettmaskin! “

“Jeg husker hvordan jeg fikk min første datamaskin: en gammel støvet Pentium – foreldrene mine lovet meg at hvis jeg vant den nasjonale matematikk-olympiaden, ville jeg få min første datamaskin,” la Catalin til, “og gutt, var jeg fast bestemt på å gjøre det. ”

THCServers motto: For Geeks, By Geeks

THCServers er en familie av selvutnevnte nørder med delte tekniske interesser og et felles mål: å sikre kundenes tillit.

Han lyktes enormt – fra å eie sin egen Pentium, til senere å eie sitt eget vertsfirma. Catalins drømmer ble virkelighet da han og en universitetsvenn grunnla THCServers i 2013. THCServers er bygd med fokus på informasjonsdeling og å skape et fellesskap der enkeltpersoner kan støtte hverandre i kreative bestrebelser på nettet. THCServers tar sikte på å treffe det søte stedet mellom pålitelighet og prisgunstig for hosting kunder.

Når en Webhosts administrerende direktør er drevet av nysgjerrighet, får brukere en flott opplevelse

Etter mange år med å spore opp all teknologisk informasjon han kunne, etablerte Catalin en virksomhet der hans lidenskap for å oppdage ny teknologi gjør at han kan styrke andre. “Jeg hadde mange venner som var interessert i dette feltet, men jeg følte at ingen var så lidenskapelige som jeg var,” uttalte han.

Han fortalte oss at et grunnleggende prinsipp for THCServers er drivkraften til å dele informasjon, så THCServers er mer enn en webvert. Det er et “fellesskap som støtter hverandre.”

Vi fant at samfunnet var en konglomerasjon av koding-nysgjerrig, programvaresinnet og dev-bestemt. De er stolte av å være et selskap som å bli dannet “for nørder, av nørder”, og det er et mantra som bærer vekt i vertsverdenen..

Kom for vertskapet, opphold for hjelp fra en dedikert familie

Catalin bemerket at de fleste THCServers-kunder kommer “bare for hosting”, men de holder seg for den vennlige støtten. Dette teamet slår ikke bare en klokke, de er ikke i helvete med å slå en billettkvote, og de forveksler ikke kontonumre med kunder.

“Vi liker å snakke med kundene våre,” sa Catalin. “Vi tar oss tid til å forstå problemene deres og løse så mange vi kan.” Administrerende direktør og grunnlegger kaller sine ansatte “dedikerte venner”, med mye erfaring innen sine felt, og de er synlig stolte av arbeidet de gjør for sine kunder.

“Vi anser oss som en familie,” sa Catalin varmt. “Vi har et fleksibelt program, vi jobber overtid fordi vi liker å holde hverandre selskap, vi lurer når vi trenger det, og vi unner oss en pizzafest når sult rammer kontoret!”

Gjennom å sette kvalitet foran mengden, vokser THCServers gjennomtenkt

Med vekt på kvalitet over å vokse for å vokse, består hele THCServers-teamet av Catalin og co-grunnlegger Mihnea, fire støttemennesker, to SysAdmins som dabler i dev og en og annen SEO-satsning, en annen heltids systemadministrator og en webdesigner..

De har vært en oppstartoperasjon fra begynnelsen, med midler som kommer ut av Catalins egen lomme – så vel som familie og venner. Den ydmyke administrerende direktøren og grunnleggeren fortalte oss at “hvert cent ble tenkt brukt.”

Flere THCS-servere nye servere

THCServers tror på “gjennomtenkt” utvidelse – så de er veldig glade for sitt forestående datacenterkjøp!

Siden teamet har skalert med forsiktighet, har det vært mye spenning rundt det kommende kjøpet av deres eget datasenter – som vi er stolte av å rapportere er på god vei!

“Vi er alle ivrige etter å starte vårt eget datasenter – babysteg – og utvide teamet,” delte Catalin. “Vi er allerede i gang med å anskaffe utstyret og bryte ned noen vegger.” Ledere av THCServers mener dette er det neste beste trinnet i å ta vare på kundenes behov.

Nysgjerrig på nettet? THCS-servere kan hjelpe deg i gang

Catalins nysgjerrighet for nettet stammer fra barndommen. “Jeg kjøpte alle magasiner som hadde noe med teknologi å gjøre, jeg stirret og husket nesten hver artikkel, og jeg forestilte meg fremtiden og hvor flott den kunne være,” fortalte han oss, og husket den nysgjerrige naturen som inspirerte ham til å lansere sin egen hosting selskap.

Hvis du deler i Catalins nysgjerrighet, eller hvis du ikke vil ha noe med teknologien å gjøre, men vil stole på at nettstedet ditt vil bli ivaretatt av de som elsker teknologiske ting, vil THCServers-teamet være stolte av å samarbeide med deg i ditt nettbyggingsreise.

Catalin kalte kontoret sitt for en “fri vilje-plass”, og der selvutnevnte nørder er frie å utforske, skjer fantastiske ting for selskapets kundebase. THCServers er bygget for geeks, etter geeks, og er et selskap og et team som ønsker å hjelpe andre – enten ved å ta på seg lærlinger eller pleie nye kundeforhold – til å utvikle interessene sine på nettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map