Infobloxs DDI-løsninger på neste nivå gir sikkerhet, pålitelighet og automatisering til sky- og hybridsystemer

TL; DR: Infoblox, grunnlagt i 1999 for å levere enterprise-grade DDI-løsninger, gir virksomheter mulighet til å sikre og pålitelig administrere on-prem, cloud og hybrid nettverk gjennom handlingsfull intelligens på en sentralisert plattform. I dag serverer selskapet løsninger på neste nivå til mer enn 8000 bedriftskunder, myndigheter og tjenesteleverandører over hele verden, inkludert 350 av Fortune 500. Gjennom rask automatisering av kjernetjenester fortsetter Infoblox å endre måten virksomheter distribuerer nettverk og sikkerhet løsninger gjennom skyen.


I 1999 grunnla Stuart Bailey Infoblox for å bringe robust nettverk i forretningsklasse til et marked han mente manglet sikre og pålitelige løsninger.

På den tiden stolte de fleste nettverkssjefer på Berkeley Internet Name Domain (BIND), et populært DNS-programvare (Open Source Domain Name System) som ble brukt til å oversette domenenavn til IP-adresser på Linux-servere..

“Stuart visste at kundene trengte en løsning i bedriftsnivå som kunne støtte store nettverk gjennom mer kapasitet, bedre rapportering, failover og sentralisert styring,” sa Krupa Srivatsan, direktør for produktmarkedsføring hos Infoblox. “Alle disse tingene var utilgjengelige da gjennom BIND.”

Krupa Srivatsan, direktør for produktmarkedsføring hos Infoblox

Krupa Srivatsan, direktør for produktmarkedsføring, ga oss oversikten over Infobloxs enterprise-grade DDI-løsninger.

For å imøtekomme virksomheters behov utviklet Infoblox sitt patenterte Infoblox Grid for å gi en enhetlig, høyt tilgjengelig nettverksplattform for viktige tjenester – for eksempel DNS, Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), IP address management (IPAM), Network Time Protocol (NTP) , og TFTP (Trivial File Transfer Protocol) – basert på en distribuert databaseteknologi.

“Nettarkitekturen knytter et nettverk av apparater som snakker med hverandre på en sikker, kryptert måte, og gir et enkelt integrert system som er svært tilgjengelig,” sa Krupa. “Den deler data, men administreres også på en sentralisert måte ved hjelp av Grid Master.”

Siden den gang har selskapet forblitt dedikert til å introdusere de neste tjenestene virksomheter trenger for å trives i et utviklende digitalt miljø. I dag betyr det navigering i forskjellige utfordringer i DNS, DHCP og IPAM (samlet kjent som DDI) ved å bringe sikkerhet, pålitelighet og automatisering til sky- og hybridsystemer.

“Fra perspektivet til DDI er det ingen som tilbyr automatisering og sikkerhet som vi gjør,” sa Krupa. “Infoblox har fortsatt å gå utover bare DDI. Det gir flere unike synlighets- og sikkerhetsfunksjoner på grunn av hvor teknologien sitter i nettverket. DDI-data er en gullgruve som kan gi informasjon om enhets- og brukeraktivitet, og kontekst om trusler og infeksjoner for raskere utbedring. Det har vært vårt fokus å innovere og tilføre mer verdi for å oppfylle kundenes behov på en jevn basis. “

En anerkjent leder i Secure Cloud-Managed Network Services

Februar 2019 markerer Infoblox 20-årsdag – og en rask spasertur nedover minnebanen illustrerer hvor mye innovasjon selskapet har brakt frem den gangen.

Infoblox avduket SilverBox, sin første nonstop DNS og DHCP-løsning, i 2005. Etter å ha kjøpt iPANTO i 2007, begynte selskapet også å spesialisere seg i IPAM, og ble en anerkjent leder innen DDI. I 2010 kjøpte Infoblox Netcordia for å legge til nettverksoppgaveautomatisering og konfigurasjonsadministrasjon til sin serie teknologier. Selskapet begynte også å tilby integrasjon med ledende virtualiserings- og skyplattformer, inkludert AWS, Azure, Docker, OpenStack og VMware.

En mann som ser over en bro med tekst som leser "Kontroller nettverket ditt"

Infobloxs kontinuerlige innovasjon gir administratorer mulighet til å ta kontroll over nettverkene sine.

Selskapet startet med å tilby DNS-sikkerhetsfunksjoner i 2013, inkludert avbøtning av skadelig programvare ved hjelp av DNS-brannmur, forebygging av datautfiltrering ved å bruke atferdsanalyse og DNS DDoS-beskyttelse, og tilbyr kundene et ekstra lag med beskyttelse og bygge bro mellom DNS-sikkerhetsgapet. I 2016 anskaffet den IID, en global leder innen intelligens mot cyberhot som samler trusseldata fra rettshåndhevingsbyråer, leverandører av internettinfrastruktur og leverandører av åpen kildekode, for å tilby kundene trusselintelligens og trusselutredningsevne av høy kvalitet og lette byrden ved sikkerhetsoperasjoner.

Administrer forskjellige DDI-utfordringer ved hjelp av en neste generasjonsplattform

I en hyperkoblet verden fullpakket med nye IoT-enheter, utvikling av infrastruktur og konstante sikkerhetstrusler, har utvilsomt nettverksadministrasjon og sikkerhet blitt stadig mer komplekse og dyre oppgaver. Infoblox tilbyr løsninger som hjelper organisasjoner med å kontrollere nettverkene sine, etablere nyskapende datasentre, redusere risiko, lette driftsbyrden og få innsikt for bedre beslutninger i en digital økonomi.

“Dagens nettverk må være smidige, solide og sikre, samtidig som de sikrer synlighet over hele økosystemet,” sa Krupa. “DDI er flott, men det er mye mer enn grunnleggende DNS-protokoll – den støtter hybrid- og offentlige skymiljøer, den legger til integrasjon med viktige leverandører, den gir automatisering og beskytter data.”

GDPR, den europeiske personvernforordningen, som har vidtrekkende globale konsekvenser, trådte i kraft 25. mai 2018. Infoblox har gitt ut en firedelt bloggserie fullpakket med råd om rådgivning og informasjon om hvordan Infoblox-teknologi kan hjelpe i en nettverkssikkerhetssammenheng.

Beskytt nettverket ditt med Infobloxs sikkerhetsløsninger

Krupa sa at DDI-teknologier spiller en vesentlig rolle i proaktivt å inneholde angrep, ivareta data, gi synlighet fra ende til annen og automatisere sikkerhetsoperasjoner for raskere respons på hendelser. Infobloxs sikkerhetsløsninger lar for eksempel en organisasjon øke sikkerhetstiltak gjennom tett integrering av nettverks- og sikkerhetsinfrastruktur som er ment å eliminere hull i sikkerhetsforsvar.

“Tidlig deteksjon er nøkkelen, og det første tilkoblingspunktet for infiserte enheter og malware er DNS,” sa Krupa. “Det er mange andre aktiviteter som skjer gjennom DNS, som DNS-tunneling og datautfiltrering. Infoblox har muligheten til å oppdage disse truslene, ikke bare gjennom omdømme-data, men også ved hjelp av analyser og maskinlæring, for de truslene som ikke vises i noen trusselstrømmer. “

Organisasjoner gjør betydelige investeringer for å sikre at nettverkene deres er sikre. Imidlertid er mange sikkerhetssystemer komplekse å konfigurere og implementere, arbeide i siloer og skalerer ikke til det nivået som er nødvendig for å beskytte dagens dynamiske nettverk. I tillegg er sikkerhetsoperasjonsteamene svært korte bemannede, bruker tøffe verktøy og manuelle prosesser for å samle informasjon og må håndtere tusenvis av varsler hver dag.

Det som trengs er en skalerbar, enkel og automatisert sikkerhetsløsning som kan fange trusler i dagens dynamiske nettverk, selv i IoT-miljøer. DNS er avgjørende for stoffet på internett og all IP-basert kommunikasjon. Det fungerer som det perfekte grunnlaget for sikkerhet fordi det er enkelt å distribuere, allestedsnærværende i nettverk, er nødvendig for tilkobling uansett og kan skalere til størrelsen på Internett.

Infoblox sikkerhetsløsninger gir gjennomgripende, skalerbar, skystyrt, hybrid sikkerhet som beskytter brukere og enheter hvor som helst – på stedet, mens du streiferer eller på eksterne kontorer – mot angrep. Løsningene deler automatisk data med resten av sikkerhetsøkosystemet for raskere respons på hendelser og forbedrer avkastningen på disse teknologiene. Løsningene kan distribueres lokalt, leveres fra skyen eller i en hybridarkitektur, alt administrert av Infobloxs neste generasjons SaaS-plattform.

Rask automatisering av kjernenettverkstjenester for datasentre

Infoblox er stolt av å styrke nettverksadministratorer for å automatisere viktige oppgaver som forbedrer ytelsen og tilgjengeligheten. Ved å bruke automatisering, hjelper det også bedrifter å ligge et skritt foran konkurrentene gjennom kostnadsbesparende tiltak.

I et forsøk på å opprettholde fokus på automatisering, lanserte Infoblox nylig oppdateringer til sitt Network Identity Operating System (NIOS) som gjør det mulig for bedrifter å automatisere kjernenettverkstjenester for datasentre raskt.

Krupa sa at nye produktlanseringer og oppdateringer blir kjørt gjennom et teknisk rådgivningsråd (TAB) for å sikre brukertilfredshet. “Vi holder oss alltid nær kundene for å sørge for å holde øynene og ørene åpne for hva de trenger,” sa hun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map