Hvordan Salesforce for Startups ™ utdanner nye selskaper om løsningene for best å utvikle og vokse sine produkter og virksomheter

TL; DR: Julia Barrett kjenner startups. Hun erkjenner deres behov for å ligge foran kurven og kontinuerlig innovere, men innser også at mange kanskje ikke har tilgang til, eller kjenner til, verktøyene for å best hjelpe dem til å lykkes. Så hun opprettet Salesforce for Startups. Julia strømmet sitt hjerte og sjel i dette programmet som hadde som mål å hjelpe nye selskaper å ta beslutninger om produktene og løsningene som best vil hjelpe dem å bygge og vokse. Salesforce for Startups tilbyr selvbetjeningsveiledning om verktøy som er gunstige for bedrifter i alle faser av utviklingen, fra Bygg til vekst og videre til Giving Back to community. Med planer om å gi en enklere vei for startups å komme foran mer enn 150 000 bedriftskunder i AppExchange Marketplace, er Salesforce for Startups et ideelt sted for nye selskaper som ønsker å utvikle og skalere sine virksomheter.


Oppstartens verden er fartsfylt med mål som alltid er sentrert om hva som kommer videre og hvordan du kan fortsette fremover for å holde deg konkurransedyktig. Teamet på MasterTech er altfor kjent med dette faktum. MasterTech er en av de nesten 60 oppstartene som vokser i Cubo, Brasil, og har som mål å vokse med 50% hvert kvartal ved å pumpe ut nye nett- og mobilapplikasjoner for sine kunder innen 8 ukers byggesyklus. Det er en høy rekkefølge når du prøver å administrere flere klienter på virksomhetsnivå.

“Jeg valgte Sales Cloud for å organisere potensielle kunder og alle mulighetene vi har,” sa Felipe Barreiros, administrerende direktør for MasterTech. “CRM er et mye bedre verktøy enn bare et Excel-regneark. Når et prosjekt blir solgt, vet vi hvem som vil ta det. “

Sam Vasisht, CMO for AI-oppstart MindMeld, har funnet det samme å være sant for selskapet hans. Med lange utviklings- og utrullingssykluser og en kundebase som strekker seg over de mange tusen, trengte selskapet hans løsninger for å administrere og markedsføre produktene sine til de rette menneskene.

“Fordi vi må velge og velge kunder som passer for oss fra denne veldig store basen, tar det mange berøringspunkter for oss å virkelig identifisere hvem de rette utsiktene er,” sa han. “Vi bruker Pardot til automatisering av markedsføring, innholdsmarkedsføring, utgående markedsføring og sporing, slik at vi kan måle og kvalifisere potensielle kunder før vi overlater dem til salg.”

Mastertech og MindMeld er ideelle eksempler på oppstart som har funnet de riktige verktøyene for å bygge og skalere virksomheten. Skjønnet etter å finne de riktige produktene som er ideelt for oppstartens spesifikke behov, har ikke alltid vært lett. Salesforce for Startups gir en løsning.

Salesforce for Startups logo

Salesforce for Startups gir nye selskaper den informasjonen de trenger for å oppdage produkter og drive beslutninger.

“Jeg forstår hvordan oppstart fungerer. Jeg forstår den lille teamdynamikken til fem eller seks personer som sitter rundt et bord og finner ut hvilke produkter de kommer til å bruke, sier Julia Barrett, global programdirektør for Salesforce for Startups. “Målet vårt er å skape oppmerksomhet for oppstart av best mulig tilgjengelige produkter som passer best for selskapets utviklingstrinn.”

Lansert for å øke bevisstheten om løsninger som er relevante for oppstart

Salesforce for Startups ble lansert på Dreamforce ‘14 etter en erkjennelse av at noen av Salesforces produkter som ble ansatt av bedriftskunder virkelig kunne være til fordel for små, nye selskaper. Problemet? Mange av disse oppstartene kjente bare Salesforce for sitt flaggskip CRM.

“Programmet er virkelig nødvendig,” sa Julia. “Salesforce gir kunder, som Coca Cola, Virgin America og ADT, tilgang til alle de flotte tingene som kundesuksessplattformen vår tilbyr, men disse historiene er ett eller to trinn utover det oppstart faktisk trenger.”

Julia og hennes team fant at oppstartssamfunnet ønsket å bruke Salesforce-produkter, men de visste enten ikke hvordan de skulle ansette dem, eller visste ikke helt hva som ville være riktig for dem.

Bilde av Julia Barrett

Julia Barrett, global programdirektør for Salesforce for Startups, utdanner virksomheter om beste praksis for å lykkes.

“Enten de fortsatt prøver å velge en plattform, eller de er i et vekstfase og prøver å tenke gjennom kundeservice eller markedsføringsautomasjon, har vi mange av disse verktøyene startups ikke engang er klar over,” sa Julia.

Løsningen var å lage en sentralisert, selvbetjeningsplattform for å styrke oppstartssamfunnet til å ta utdannede beslutninger om produktene riktig for dem. Det, sa Julia, var grunnlaget for programmet. Salesforce for Startups har som mål å utdanne startups, slik at de forstår at Salesforce er mye mer enn deres berømte CRM. Programmet presenterer hva som er relevant for oppstart og letter beslutningsprosessen.

Ressurser kjører produktfunn på ethvert stadium i en oppstartets reise

Det fine med Salesforce for Startups-programmet ligger i hvordan ressursene er organisert. Bedrifter trenger forskjellige løsninger på forskjellige stadier i utviklingen. Salesforce for Startups anerkjente dette og la sitt program deretter.

“Programmet er internasjonalt, og vilkår som” tidlig stadium “betyr for eksempel forskjellige ting i forskjellige land,” sa Julia. “Så, vi så på produktene vi faktisk trodde var relevante for nystartede selskaper, og det var fornuftig av oss å dele dem ut i Build, Grow og Give Back.”

Skjermbilde av Salesforce for Startups-filosofien om Build, Grow og Give Back

Ressursene hos Salesforce for Startups hjelper bedrifter i alle ledd med å utvikle og skalere sine produkter og selskaper.

Programmet er tilgjengelig for å gjøre det enkelt for mange forskjellige typer selskaper å vurdere Salesforce i produktoppdagelsesstadiet. For å bli medlem, blir oppstart stilt en serie spørsmål under påmelding og bedt om å identifisere seg som en teknisk gründer, en SaaS eller oppstart av forbruker. De fleste medlemmer av programmet identifiserer seg som tech-startups, men som Julia påpekte, kan andre typer virksomheter også dra nytte av ressursene som tilbys.

Identifisere verktøyene som passer best for dine behov, apper bygger & Bedriftens vekst

Når virksomheter er registrert som medlemmer av Salesforce for Startups, er tilgangen til ressurser rettet mot deres vekststadium. Bedrifter på byggetrinn kan lære om hvordan man prototype applikasjoner ved hjelp av plattformer som Heroku og Force.com.

“Du er klar til å lage en app og tenker gjennom hvilken plattform som er fornuftig for deg. Vi ønsker i det minste å være en del av overveielsen, ”sa Julia. “Vi vil at du skal vite at Heroku er et Salesforce-produkt. Vi vil at du skal vite at Force.com er en legitim plattform som kan hjelpe deg med å selge produktet på markedet nede.

På vekstsiden gir Salesforce for Startups bedrifter informasjon om produkter og verktøy for å hjelpe skalere sine produkter og selskaper. Verktøy, som Desk.com for kundeservice og Pardot for automatisering av markedsføring, presenteres slik at oppstart kan ta informerte beslutninger om hvordan de skal markedsføre og utvide virksomheten deres best..

“Jeg vil styrke startups til å ta en beslutning innen ti minutter,” sa Julia. “Folk ønsker ikke å cruise rundt på et nettsted for å prøve å finne ut av det. Vi presenterer all relevant informasjon på ett sted, slik at de kan se produktene de ønsker å utforske mer. “

I tillegg til markedsførings- og kundeserviceløsninger, tilbyr Salesforce for Startups informasjon om hvordan startups kan komme inn i Salesforce AppExchange Marketplace. Tilgang til denne markedet plasserer applikasjoner foran en kanal med mer enn 150 000 bedriftskunder – et sted der hver SaaS-oppstart ønsker å være.

Å introdusere filantropi på et tidlig stadium gir store avkastninger

En av grunnteknene Julia insisterte på å bake seg inn i Salesforce for Startups var Salesforce-filosofien om å gi tilbake til samfunnet. Samtidig som hun bygde Salesforce for Startups, hadde Salesforce (sammen med andre teknologiselskaper, inkludert Atlassian og Rally Software) begynt å bygge ut Pledge 1%, et forsøk på å hjelpe startups med å integrere filantropi i sin forretningsmodell på et tidlig tidspunkt ved å lovet gi 1% av egenkapitalen, tiden eller produktet til veldedighet.

“Det var flott vi startet på samme tid,” sa Julia. “Jeg var i stand til å samarbeide veldig tett med teamet deres for å sikre at de var produktet bak vår gi tilbake-komponent.”

Julia fortalte oss at målet var å markedsføre Pledge 1% akkurat som hun promoterer produkter som Heroku eller SalesCloud. Hun sa at nystartede selskaper nesten alltid er villige til å delta i veldedighet og gjøre det til en del av deres kultur. Skjønt, mange oppstarter vet ikke hvor de skal begynne. Pant 1% gir dem den informasjonen de trenger for å komme i gang med veldedighetsinnsats.

Overraskende kan gi tilbake føre til store avkastninger i både rekruttering og image i potensielle kunders øyne.

“Flere og flere millennials tar beslutninger om sysselsetting basert på hvor gode de kommer til å føle seg i et selskap,” sa Julia. “Det er en differensierer for oppbevaring og for kunder. Som forbruker er jeg mye mer tilbøyelig til å gå med et selskap jeg føler meg bra for å støtte – selv om de mangler en eller to funksjoner et annet selskap gir. ”

En annen misforståelse Julia sa at hun har blitt konfrontert med, er at folk tror investorer ikke vil støtte veldedighetsavdeling for oppstart. Hun bemerket imidlertid at det motsatte er sant.

“Å gi tilbake forteller investorene at du er i det på lang sikt,” sa hun. “Hvis du tenker på å gi tilbake noe du tror vil være verdt noe senere, som 1% av egenkapitalen, sender det en god beskjed til investoren din om at du planlegger at den 1% skal være verdt noe en dag.”

Fremtiden: Flere produktintegrasjoner & en enklere vei til appExchange

Med integrasjoner av flere produkter i porteføljen sin i horisonten, er Julia spent på fremtiden til Salesforce for Startups.

”For to år siden lanserte vi vår Wave Analytics-plattform. Det er en veldig kraftig analyseplattform, men den gangen var det ikke riktig for en oppstart, ”sa Julia. “Nå er plattformfunksjonene, prisene og brukergrensesnittet på et punkt der det er fornuftig for oppstart å dra nytte av den. Noen få av våre startups testet det ut, og de liker det veldig, så vi kommer til å legge det til produktene vi anbefaler for vekst. “

Collage av Salesforce for Startups-teamet

Salesforce for Startups-teamet jobber hardt for å gjøre det enklere for startups å komme inn på AppExchange Marketplace.

Én mulighet til at mange medlemmer av programmet snakker er å få lettere tilgang til Salesforces AppExchange Marketplace. Programmet har historisk sett vært vanskelig for oppstart ombord; Imidlertid jobber AppExchange Marketplace-teamet tett med Julias team, og jobber hardt for å glatte banen og gjøre prosessen enklere.

“I løpet av en nær fremtid vil vi kunne markedsføre AppExchange Marketplace til oppstartsfellesskapet mer proaktivt,” sa hun. “Jeg håper å utdanne startups om hvordan de kan bygge en app på Force.com og publisere den der for å gi verdi til våre 150 000 kunder.”

Julia forventer at utvidelsen av Salesforce-tilbudene for oppstart vil fortsette. Målet hennes er å vise at det er nyttige produkter tilgjengelig for oppstart gjennom hele reisene – enten de bygger eller vokser.

Startups høster gevinsten av mange års hardt arbeid satt inn i programmet

Det siste året ga Julia mange “stolte mamma” -øyeblikk. Programmet hun hjalp til med å lansere og øste hjertet og sjelen i, viser nå noen veldig store avkastninger.

På en nylig vandring rundt i Europa for å måle denne suksessen, fant Julia at oppstartssamfunn trivdes og brukte kunnskapen fra Salesforce for Startups å bruke. Hun hørte historier fra mange venturekapitalfirmaer i Lisboa som formidlet forbløffende svar fra oppstart B2B-samfunnet.

I Amsterdam deltok hun i en idédugnad og nettverkssamling med en rekke startups og en Salesforce Enterprise Sales Account Manager. Account Manager, som har forhold til massive selskaper i hele Nederland, viste seg å være en verdifull kilde til informasjon. Julia fortalte at nystartede selskaper kunne velge hjernen for å se hvordan de kan få tilgang til noen av de store selskapene.

Totalt sett hørte den store takeawayen Julia fikk fra sin reise høre alle suksesshistoriene fra disse oppstartene.

“Turen var veldig motiverende for meg,” sa hun. “Det viste meg at de to siste årene med hardt arbeid virkelig begynner å lønne seg. Vi viser virkelig startups hvordan man bruker verktøyene for å effektivt bygge og utvide virksomheten. ”

Fremover håper Julia å ha flere suksesshistorier på nettstedet Salesforce for Startups. Historier, som MindMeld eller MasterTech, viser hvor verdifulle Salesforce-verktøy kan være for nye selskaper. Hun vil at startups skal vite at Salesforce er mer enn flaggskipet CRM.

“Hvis du ser på nettstedet vårt, er det et kart som inneholder suksesshistoriene for oppstart,” sa hun. “I løpet av det neste året vil jeg doble ned på det. Jeg kaller det prosjektkart. Mitt personlige mål for neste år er å oversvømme kartet med historier om selskaper vi har hjulpet. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map