Hvordan Box ™ sikrer virtuelle datarom og ledende appintegrasjoner driver effektivt samarbeid for store bedrifter

TL; DR: Enten du arbeider med intern eller ekstern kommunikasjon, krever bedriftslandskapet samarbeid i sanntid beskyttet av robust sikkerhet. Box.com har en skalerbar skylagring og filhotell som mer enn måler opp til bedriftens forventninger til sikkerhet og produktivitet. Med innovative arbeidsflytintegrasjoner og samarbeidende filredigering, innoverer selskapet stadig for å overskride status quo. Med sentralisert cloud computing og integrasjoner med slike som Google, Apple og IBM, bringer Box konkurransefortrinn til effektivitetsinnstilte virksomheter.


Symantec, det største programvaresikkerhetsselskapet i verden, la merke til interne kommunikasjonseffektiviteter og trengte en måte å spre internt innhold over hele selskapet. Symantecs fildelingspartner måtte oppfylle Symantecs krypteringsstandarder for å være sikre på å sikre digitale eiendeler.

Chief Information Officer Sheila Jordan kom til Symantec fra Cisco, der selskapet med suksess hadde implementert fildelingsfunksjoner til 60.000 ansatte på rekordtid ved bruk av Box. Symantec tok den samme avgjørelsen, og samarbeidet med Box for å dyrke et mer mobilt og produktivt arbeidsmiljø.

“Mobilenheter har tillatt oss å ha disse mobile øyeblikkene med produktivitet,” sier Sheila i en video om Symantecs partnerskap med Box. “Muligheten til å koble deg tilbake til kontoret, alt på enheten din, vil ikke bare endre opplevelsen med dine ansatte, men jeg tror faktisk det er et skritt nærmere interaksjonen din med dine kunder og samarbeidspartnere.”

Box gir en brukervennlig måte for selskaper å dele informasjon på en sikker måte, og fordi plattformen er distribuert i skyen, kan et selskap skalere for å tilpasse seg en voksende arbeidsstyrke eller datasett. Men Box er mer enn bare en måte å dele filer på; plattformen åpner kommunikasjonslinjene innenfor – og mellom – avdelinger.

Når kundekretsen vokser, øker også behovet for større og sikrere databaser. Box oppfyller dette behovet gjennom virtualisering i skyen, og eliminerer behovet for selskaper å drifte og ivareta sine egne servere.

Virtuelle datarom for krypterte, kompatible og enkelt administrerte filer

Et virtuelt datarom er “en serie proprietære ekstranett som gir et online arkiv med data.” Disse rommene er sikre og konfidensielle. VDR-er blir ofte brukt i stedet for fysiske møterom og papirbundne data for å kutte tid og kostnader – i tillegg til å rekke folk eksternt.

Skybaserte modeller tillater sentralisert kontroll over data, mens du fremdeles gir sikker tilgang fra mobile enheter. Box forklarer at en mindre angrepsflate gjør at bukser langt mindre sannsynlig fordi de er lettere å overvåke og administrere.

Skjermbilde av et virtuelt datarom

Et virtuelt datarom kan være et sikkert sted å eksternt diskutere sensitiv informasjon og lukke viktige avtaler.

Boxs virtuelle datarom gir et sikkert rom for administrasjon av data. Ifølge Box.com skyldes rundt 52% av sikkerhetsbrudd menneskelige feil. Sentralisert cloud computing gir mange fordeler i forhold til tradisjonelt desentraliserte datamaskiner, ikke minst som er betydelig forbedret sikkerhet.

Desentraliserte modeller gjør det lettere for data å lekke på grunn av usikrede sikkerhetskopieringer og e-postvedlegg. Med bruk av Boxs krypterte VDR-er, kan ansatte og team omgående dele dokumenter med kolleger uten å risikere deres konfidensialitet.

Integrering med populære apper og programmer øker produktiviteten

Når databehandlingen blir mer mobil, øker behovet for å få tilgang til informasjon overalt. Utviklingen av apper for iOS-plattformer er et viktig tillegg til Boxs repertoar, og øker produktiviteten uten at du trenger å være på kontoret eller ha en klatt laptop.

Docusign, en Box-partner, er spesielt nyttig for å løse sikkerhetsspørsmålet for en HR-avdeling. Med det kan dokumenter signeres digitalt og sikkert mens du er på farten, fra alle moderne smartenheter. For HR lar Docusign med Box-integrasjon de ansatte enkelt logge seg av papirene og lagre det automatisk i en sikker boks-mappe.

Skjermbilde av Box integrasjonspartnere

Box har integrasjoner med selskaper som IBM, Google og Apple som øker produktiviteten.

Papirformer er aldri i naturen, og skanninger trenger aldri å reise via e-post eller bli liggende på de ansattes stasjonære maskiner eller usikre nettverksstasjoner. Box holder de signerte papirene sikkert mens de venter på visning eller signering av HR-personell eller ansattes veiledere, låst vekk fra alle andre brukere gjennom detaljerte tillatelser og passord.

I mellomtiden har IBM, Apple og Google utviklet apper som jobber med Box for å forbedre brukeropplevelsen. ScanBot iOS lar klienter skanne papirer fra telefonene sine i stedet for å måtte skrive dem manuelt. Tilsvarende gjør LookAt det enkelt for flere parter å kommentere dokumenter og bilder som er relevante for en sak.

Arbeider med IBM for å optimalisere intelligens og øke hastigheten

Boxs partnerskap med IBM forbedrer arbeidsflyten og effektiviteten. Med IBM Case Manager kan brukere enkelt få tilgang til alt innhold relatert til en sak i en unik 360-graders visning som er konsistent på flere enheter, og dermed gir raskere samarbeid med et brukervennlig grensesnitt.

IBM StoredIQ jobber med Box for å hjelpe deg med registrering av data og migrering av data. Databehandlere kan enkelt importere innhold fra en rekke kilder, inkludert fildelinger og Microsoft SharePoint. IBMs Content Navigator hjelper deg med å bryte ned innholdssiloer som kan oppstå som følge av uoverensstemmelser på tvers av avdelinger. Det gir et mer sentralisert nett av innhold som brukere kan engasjere seg i, uavhengig av faktisk filplassering.

IBM DataCap kan kobles til enkelt å trekke ut data fra dokumenter lastet opp til og lagret i Box. Denne integrasjonen fungerer ikke bare med digitale filer, men også med skannede dokumenter. Disse verktøyene effektiviserer prosessen med utvinning, integrering og deling av data, noe som fører til økt hastighet med færre hodepine.

Utnytte kraften fra Google for å få apper til å fungere for virksomheten

Boxs partnerskap med de populære Google Apps er ekstremt nyttig som et mobilt, plattformagnostisk alternativ til Microsoft Office. Med Google Apps kan brukere lage dokumenter, regneark, PowerPoint-lignende presentasjoner og mer, alt fullt kompatibelt med Microsoft Office. Google Apps-filer kan deretter enkelt lagres direkte i boksen og deles sikkert for evaluering og samarbeid av jevnaldrende og tilsynsmenn.

I tillegg kan Google Apps brukes til å åpne mer enn 100 forskjellige dokumenttyper, eliminere behovet for flere filleseprogrammer eller laste ned kontorpakker som fyller eller overskrider lagringskapasitet på mobile enheter. Den automatiske lagringen av filer i boksen gir pålitelige sikkerhetskopier og potensiell filversjon, samt muliggjør samarbeid i sanntid.

Teammedlemmer med tilgang kan legge igjen kommentarer og merknader på dokumenter, tildele oppgaver til bestemte brukere og til og med se hvem som har lastet ned og endret filene sine. I hvert trinn er filer sikret og kan beskyttes med vannmerker og dokumentspesifikke passord.

Partnerskap med Apple leverer Box.com-utgang til alle iOS-enheter

Selvfølgelig er Box integrert i verdens ledende mobilplattform også.

I samarbeid med Apple tilbyr Box innovative og praktiske forretningsløsninger til iOS-brukere. Blant de mange appene som er tilgjengelige for iPhone og iPad er AboveNote, 2Screens, 9Slides og 1st Call Record. AboveNote brukes til å produsere PDF-filer av høy kvalitet fra presentasjoner, regneark, grafer og bilder.

Apps 2Screens og 9Slides lar brukere presentere presentasjoner rike med videokommentarer sendt fra iOS-enheter. Med 1st Call Record kan en telefonsamtale på en iPhone tas opp i sanntid, og kopier kan sendes automatisk for sikker lagring i boksen; der lager Boxs søkeverktøy et søkbart bibliotek med innspilte samtaler.

En naturlig funksjon kjent som Box Capture lar brukere ta bilder og videoer å legge ut i skyen, uten behov for skannere, separate kameraer eller USB-lagringsenheter. Box Capture kan brukes til å raskt rapportere vedlikeholds- og sikkerhetsproblemer og dele informasjon relatert til varelager. Av sikkerhetsmessige forhold begrenser Enterprise Mobility Management (EMM) tilgang til bare godkjente firmaenheter, og utelukker all uautorisert tilgang.

Box for iOS lar også arbeidere bruke filredigerere etter eget valg i stedet for å diktere hvilke apper som er nødvendige og potensielt tvinge brukere til å investere i å lære nye, ukjente programmer for å dra nytte av Boxs sikkerhet, synkronisering og delingsevner.

En fremtid forpliktet til innovasjon i Enterprise Content Management

Box ble lansert for mer enn ti år siden for å imøtekomme et økende behov for enkel filtilgang og deling uten å undergrave sikkerheten. Mer enn 60 000 selskaper, inkludert Symantec, er avhengige av Box for å lagre viktige datafiler. Bedrifter blir ofte utfordret med å behandle en overflod av innhold, og uten de riktige verktøyene for å dempe arbeidsmengden, kan ansatte jobbe hardere for å kompensere for mangel på automatisering og praktisk samarbeid med medarbeidere..

For å dekke alle aspekter av fil- og produktadministrasjon, har Box dedikert selskapstid og penger til å utvikle nye apper ved hjelp av store programvareselskaper, som Apple og Google. Som et resultat kan arbeid tas praktisk talt hvor som helst mens du fremdeles deles med resten av arbeidsstyrken når det er nødvendig.

Andre utviklinger, som Box KeySafe og Box Governance, sørger for styring av kryptering og oppbevaring for å håndtere økende bekymring rundt online kriminalitet og datalekkasjer forårsaket av menneskelige feil. Box adresserer også skalerbarhet når det gjelder virtualisering, og lar store selskaper sømløst tilpasse seg flaskehalser uten å måtte investere penger og tid i å installere ny maskinvare.

Box fortsetter å innovere i møte med nye utfordringer. For å gjøre samarbeidet enda enklere enn det var tidligere, har Box lagt til 360-graders og 3D-filvisning komplett med muligheten til å legge til kommentarer for andre teammedlemmer. Box har også redusert belastningstider for filer og nettsteder, og sparer enda mer tid.

For ethvert selskap som ønsker å kutte tid og arbeidskraft, kan Box effektivisere arbeidsflyten. Selskapet har vist dedikasjon til å utvikle den beste plattformen for beskyttet fildeling ved å tilby automatisk skalerbarhet og nye apper, noe som gjør samarbeidet mye enklere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map