HostingCon Europe: Hvordan du kan delta gratis og dra nytte av utrolige lærings- og nettverksmuligheter

TL; DR: Årets HostingCon Europe forventes å tiltrekke mer enn 1000 web-, hosting- og skyindustriledere til Amsterdam, og vokser med store sprang. Akkurat som andre HostingCons over hele verden, kan deltakere forvente overbevisende pedagogiske økter, en fascinerende utstillingshall og noen av de beste nettverkspengene kan kjøpe. Enda bedre: Alt dette kan bli din for prisen GRATIS hvis du er en webhotell, sky eller administrert tjenesteleverandør, forhandler, datasenter eller telekommunikasjonsselskap.


Bare noen få måneder fjernet fra min første HostingCon-opplevelse i New Orleans, har jeg endelig fått over meg sjokk av å se de nye teknologiene på skjermen og ha fri tilgang til store aktører i verts- og skyindustrien.

Nå som ResellerClub og Penton er i gang med den europeiske utgaven av HostingCon, er jeg spent på å høre hvilke nye historier som dukker opp fra Passenger Terminal Amsterdam.

Vertselskaper, leverandører av skyer og administrerte tjenester, leverandører av hardware og programvare, samt verdiforhandlere og domenere vil alle stige til Amsterdam 11. og 12. oktober for å lære i løpet av 20 ekspert høyttalersesjoner og delta i noen av de beste nettverksmulighetene rundt . Maskinvareleverandører kan få kontakt med vertselskaper, verter kan finne partnere for å tilføre verdi til tjenestene sine … listen fortsetter og fortsetter.

Vi sjekket inn med Pentons User Marketing Manager og vår guide til alle ting som HostingCon, Andy Grider, for å få oversikt over hvilke spennende endringer deltakerne kan forvente i år.

Sjef blant dem: De fleste deltagere kan registrere seg gratis. Verter og tjenesteleverandører, forhandlere, datasentre og telekommunikasjonsselskaper kan alle motta gratis passord med full tilgang ved å bruke koden EUROPE6 når de registrerer seg online.

REGISTRER GRATIS MED KODE: EUROPE6

“Dette er tredje året vi har holdt arrangementet i Amsterdam, som er en by vi elsker å reise til,” sa Andy. “Det er en så vakker by å besøke, og folket er veldig vennlige og imøtekommende.”

Hvem, hva, hvor, når og hvorfor: alle detaljene du trenger å delta

Deltakere ved fjorårets arrangement representerte mer enn 40 land og 400 selskaper, og Andy forventer at disse tallene vil vokse betydelig.

Her er hva du trenger å vite for HostingCon Europe 2016:

 • Hvem: Beslutningstakere om web, hosting og skyindustri
 • Hva: Konferanse og messe fokuserte på å drive forretning i Europa
 • Hvor: Konferansearrangementer er på Passenger Terminal Amsterdam, mens det anbefalte hotellet er Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
 • Når: 11-12 oktober 2016
 • Hvorfor: HostingCons av alle former og størrelser er kjent for førsteklasses pedagogiske økter, nettverksmuligheter og en imponerende utstillingshall

Hvis du tidligere har lastet ned en HostingCon-app, skal den allerede vise informasjon for HostingCon Europe, sa Andy. Du kan bruke appen umiddelbart for å begynne å kontakte andre deltakere.

“Det er en fin måte å sette opp møter mens du er på arrangementet og sørge for å få kontakt med menneskene du vil møte,” sa han.

Hør fra Europas etiske hacker nr. 1 på Keynote Address

Andy sa at han er mest spent på å høre fra årets hovedadresse, fra Jamie Woodruff, med kallenavnet Europas nr. 1 etiske hacker.

“Det vil være interessant å høre historier fra ham om hvordan han hacket seg inn i noen kjente selskaper – med tillatelse – og hjalp dem med å fikse sikkerhetsfeilene sine,” sa Andy.

Jamie Woodruff snakker om websikkerhet

Den etiske hackeren Jamie Woodruff vil tale på dag 1 på konferansen om sikkerhetssårbarheter for å følge med.

Jamie, som skal holde tale under HostingCon Europas første dag, hacket Facebook som en del av en studentkonkurranse og har siden avdekket en rekke sikkerhetshull i høyprofilerte nettsteder som YouTube, Twitter, Apple og Google. Hans hovedpresentasjon vil fokusere på hvordan forretningsmessige beslutningstakere i vertsindustrien kan beskytte kunder og egne merkevarer.

Kjente nettverksarrangementer Ser for å bringe nye mennesker sammen

Hvis ikke annet, HostingCon Global beviste for meg at du ikke trenger noen fancy shindig for å gjøre noen bemerkelsesverdige nettverk.

En dag i New Orleans satte Team HostingAdvice seg ved et tilfeldig åpent bord til lunsj. En time senere lo vi og snakket med en Director of Product fra Rackspace, en Product Operations Manager hos Etsy, og en medstifter av InMotion Hosting. Menneskene som deltar på HostingCon er de som ønsker å gjøre avtaler – og har myndighet til det.

REGISTRER GRATIS MED KODE: EUROPE6

Utover lunsjene, møtet i utstillingshallen eller bare venter på gangen utenfor utdanningsmøter, vil HostingCon Europe inneholde de samme nettverksspesifikke hendelsene som i fjor. Hvis det ikke brakk, må du ikke fikse det.

Den første kvelden kan skilte med en glipp som ikke går glipp av: Åpning av nettverkets mottak åpner utstillingshallen ved passasjerterminalen Amsterdam med et blomstrende og gratis drikke.

HostingCon Europe avslutter med WHIR Networking Event, som igjen avholdes på Delirium Cafe. Andy sa at flere arrangementer som blir arrangert av partnere, vil bli kunngjort ganske snart.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map