Din billett til Los Angeles: HostingCon slutter seg til krefter med datasenterverden i 2017 for nettverk, læring og en massiv utstillingshall

TL; DR: Vår årlige overføring til HostingCon Global er over oss. I år er vi på vei til Los Angeles for å møte bransjeledere og teamene bak nye teknologier innen verts-, sky- og tjenesteleverandørindustrien. Som en bonus skjer HostingCon og Data Center World under samme tak i 2017, og samler fagpersoner i datacenter, hostingleverandører, leverandører av hardware og programvare og andre i fire dager med nettverk og læring. Les videre for å lære hvordan du kan delta og hvorfor du bør gå.


Helt fra starten vet HostingCon hvordan man kan gjøre inntrykk. Det første året jeg deltok på konferansen sky og tjenesteleverandør ble brukt til å møte de største navnene i bransjen.

Bare på den første dagen fikk jeg snakke med administrerende direktører, grunnleggere og presidenter for InMotion Hosting, SiteGround, A2 Hosting og Media Temple. Den uvurderlige ansikt til ansikt-tiden satte grunnlaget for gode vennskap og gjentatte muligheter for hvert av våre respektive merkevarer.

I år, mens HostingAdvice-teamet forbereder seg til å reise vestover til Los Angeles, åpner noen få av våre favorittverter sine dører for oss og tilbyr turer i LA-datasentrene deres – spesielt relevant fordi HostingCon skjer på samme tid og sted som det viktigste konferanse for datacenter fagfolk.

Data Center World og HostingCon jobber sammen for å vise frem de mest innovative produktene, utdanningsressursene og godt representerte nettverksarrangementer i verts- og datasenterindustrien. Vi fikk innsiden av hvordan vi kan delta, rett fra vennene våre på HostingCon-teamet.

Registrer deg for å delta på HostingCon

Din reiserute: Hvordan delta på HostingCon Global 2017

Vestover, ho! HostingCon berører Los Angeles Convention Center fra 3. til 6. april med arrangementer, økter og en utvidet utstillingshall som garantert vil imponere.

Konferansen er stolt av å være et objektivt, selgerneutralt forum for beslutningstakere og bransjeledere for å lære om nye produkter, trender og ideer..

HostingCons åpningsdag inkluderer dybdeverksteder, en ny hurtignettverkøkt og det alltid underholdende spillshowet. Dag to sparker i gang undervisningsøktene og inneholder hovedtaler. Du vil bruke resten av konferansen på presentasjoner, utstillingshallen og WHIR-nettverksarrangementet.

Reisearrangementer kan gjøres gjennom tre vertshoteller, og deltakere kan finne rabatter på flybilletter, leiebiler og skyttelbusser til flyplassen.

Hosting Oppfyller maskinvare: 2 konferanser Del ressurser og nettverk

HostingCon og Data Center World vil fortsatt fungere som separate arrangementer, men samarbeidet om utstillingshallen og hovedtaleren, ifølge Mark Britton, markedsdirektør for Penton, foreldreorganisasjonen for begge arrangementene.

HostingCon-deltakere snakker i utstillingshallen

HostingCon og Data Center World vil gi deltakerne mange sjanser til å nettverk og lære.

“Ettersom flere organisasjoner velger å outsource noen av eller alle deres hostingbehov som et kostnadsbesparende tiltak, virker sammenkoblingen av datacenter-fagfolk med hosting- og nettskyverandører, MSP-er, VAR-er, og leverandører av maskinvare og programvare som en naturlig progresjon,” sa han . “Det er viktigere enn noen gang at disse to næringene deler og kommer til en gjensidig forståelse av samspillet mellom datasentre fra design til utførelse.”

Keynote-høyttaler: Fra FBIs mest etterspurte hacker til topp sikkerhetskonsulent

Kalt verdens mest berømte hacker, vil Kevin Mitnick levere HostingCon og Data Center World hovedadresse 4. april.

Portrett av Kevin Mitnick og nettverksøkt

Kevin Mitnick vil gi hovedadressen om sikkerhet og hvordan man kan beskytte organisasjoner mot utnyttelse.

En gang på FBIs mest etterspurte liste for hacking i 40 store selskaper, opererer Kevin nå som sikkerhetskonsulent og bruker sine ferdigheter for å avdekke kundenes IT-svakheter.

“Kevin er en fascinerende person som jeg tror HostingCon og Data Center World virkelig vil ha glede av å høre fra,” sa HostingCon markedssjef Andy Grider.

Lær om de siste nyhetene, ideene og trender i pedagogiske innstillinger

Utdanningsøkter tar mesteparten av HostingCon-agendaen, med mer enn 40 presentasjoner fordelt på tre læringsspor: å bygge virksomhet, strategi og teknologi og trender.

Deltakere fra HostingCon eller Data Center World vil få lov til å ta opp to læringsøkter fra den andre konferansen, sa Andy. Han nevnte også et minispor som skal dekke internettsikkerhet.

Colossal Exhibit Hall utsetter selskaper for nye kunder og teknologier

Den kanskje største buzz rundt HostingCon i år er den enorme utstillingshallen som venter. Kombinasjon med Data Center World vil tredoble størrelsen på utstillingsgulvet og gi et sted for to relaterte næringer å samhandle.

Utstillingshallplan og foto av mennesker som går gjennom utstillingshallen

Deltakere vil kunne få tilgang til begge sider av utstillingshallen for å lære om nye produkter og ideer.

“Datacenter-ledere vil uten tvil dra nytte av å snakke med hostingleverandører, som er potensielle datasenterkunder,” sa salgssjef Allison Heather. “På samme måte, for vertsbedriftene på HostingCon, vil Data Center World Expo Hall tilby dem ideer om å drive et datasenter mer effektivt.”

Nettverk, lære og vokse: Opprett partnerskap og øke suksessen

Tre år etter min første HostingCon, er jeg litt mindre starstruck – men ikke mindre spent på å se og høre fra lederne og beslutningstakerne i vertsindustrien. Enten HostingAdvice-teamet møter nye mennesker, lærer om en ny innovasjon eller camping ute i nærheten av kaffen, vil vi gjerne chatte.

Registrer deg for å delta på HostingCon

Andy er ivrig etter at deltakerne skal leve og oppleve HostingCon-mottoet Network, Learn and Grow. Fordi vekst kan oppnås gjennom faglig utvikling eller nye forretningsforhold, betyr mottoet noe annet for alle.

“Deltakere kan nettverk med andre deltagere og utstillere for å oppdage nye partnerskapsmuligheter eller bare dele beste praksis og råd med hverandre,” sa han. Deltakere vil lære av å gå på utdanningsmøter. Vi er glade hvis deltakerne kan gå unna med noen nye ideer og innsikt, eller finne en løsning på en utfordring de står overfor. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map