CodeLobsters rimelige IDE Fokuserer på PHP og JavaScript: Med autokomplettering, en PHP-feilsøking og kodevalidering

TL; DR: CodeLobster meldte seg inn i IDE-utvalget for et tiår siden for å tilby en gratis plattform som ikke undersøkte funksjoner og ytelse. CodeLobster skiller seg ytterligere ut ved å konsentrere seg om PHP, og gir en komplett pakke med verktøy for å hjelpe både nybegynnere og erfarne kodere. Gratisversjonen inkluderer en hendig PHP-feilsøking, sammen med avanserte autofullfør og nyttige verktøytips. Rimelige betalte funksjoner legger til en validator, versjonskontroll og støtte for populære innholdsstyringssystemer og rammer.


Å vite hvordan å kode er bare halve kampen, spesielt for utviklere på nybegynner nivå. Integrerte utviklingsmiljøer, eller IDE-er, tar grunnleggende tekstredigerere og legger til nyttige, omfattende verktøy for å fjerne friksjonen ved å kode et nettsted eller et program.

Veteranprogrammet CodeLobster dundret i hav av IDE-er for et tiår siden, da utviklernes alternativer var mye mer begrensede og dyre. Med et mål om å konkurrere med de populære IDE-kildene med åpen kildekode, for eksempel Eclipse og NetBeans, debuterte CodeLobster-teamet et gratis produkt som ble strømmet til å effektivisere og forenkle PHP- og JavaScript-utviklingsprosessen..

Den gratis utgaven av CodeLobster leveres på forhånd med praktiske verktøy, for eksempel en kodeinspektør, PHP-feilsøking og intelligente autofullførende forslag. Funksjonalitetene er pakket inn i et lett, bærbart program som tar mindre enn 50 MB på harddisken.

Skjermbilde av CodeLobster IDE-grensesnitt

CodeLobster-grensesnittet er lastet med verktøy for å hjelpe nybegynnere og erfarne utviklere å kode uten hodepine.

Etter hvert som utviklere blir mer kjent med CodeLobster, sa prosjektleder Stanislav Ustimenko at oppgradering til betalte versjoner og plugins forbedrer kodingsopplevelsen ytterligere.

“Det var bare en måte for oss å lykkes med: tilby en gratis utgave som er kraftigere enn de andre alternativene på markedet,” sa han. “Etter det utviklet vi betalte plugins for å dekke alt annet du trenger for komfortabel koding.”

Gratis nedlasting har nyttige funksjoner for nybegynnere og fordeler

CodeLobster-installasjonen er enkel: gratis nedlasting leverer en 30-dagers prøveperiode du kan utvide ved å registrere deg for en gratis seriekode.

Det eneste Windows-programmet trenger bare omtrent 47 MB ​​diskplass og kommer med en mengde funksjoner rett ut av esken – ingen sekundære installasjoner av ekstra plugins og funksjonaliteter. Her er noen av favorittene våre:

 • Autofullfør foreslår koder, egenskaper, variabler og funksjoner for flere språk.
 • HTML / CSS-inspektør hjelper deg å holde rede på elementer og stilattributter.
 • PHP-feilsøking oppdager syntaks eller parsingfeil, advarsler, merknader og dødelige feil.
 • Kontekst og dynamisk hjelp gi informasjon om koden mens du skriver.
 • Verktøytips vises raskt for å forhåndsvise bilde, størrelse eller farge på forskjellige elementer.

CodeLobster støtter 14 språk og kommer med gratis oppdateringer for livet. I følge Stanislav legger CodeLobster-teamet mye vekt på å lage nyttige systemer som appellerer til et bredt spekter av utviklere.

“Produktet vårt er like egnet for nybegynnere som for profesjonelle på grunn av veldig praktisk autofullfør og konteksthjelp på en rekke språk,” sa han.

Lite versjon: Code Validator og støtte for versjonskontroll

Selv om du kan bruke gratisversjonen av CodeLobster for alltid, gir oppgradering til Lite-versjonen flere funksjoner som er nyttige for prosjektstyring og bruker flere kodespråk:

 • Kodevalidator markerer og understreker syntaksfeil i HTML, CSS og PHP.
 • Versjonskontroll støtter Git, SVN og Mercurial, så vel som hurtigtaster for forskjellige handlinger.
 • FTP / SFTP-støtte får tilgang til eksterne prosjekter og lar deg laste opp filer til serveren din.
 • SQL manager kobler databasetabeller til prosjektet ditt for utforsking og autofullføring.
 • Støtte for Node.js, SASS og LESS utvider kodingsverktøykassen.

Brukere kan kjøpe en Lite versjon-lisens for $ 39,95 og trenger ikke å laste ned eller installere programmet på nytt – bare aktiver nøkkelen i den nåværende installasjonen for å låse opp de ekstra funksjonene.

“Vi har en pris for alle kunder og gir alltid studenter gode rabatter i henhold til deres forespørsler,” sa Stanislav.

Pro-nivå plugins Legg til CMS og Framework Integrations

CodeLobsters viktigste fordel, ifølge Stanislav, er hvor godt IDE integreres med populære rammer og innholdsstyringssystemer. Erfarne utviklere vil glede seg over å koble CodeLobsters kraftige PHP-autofullførings- og feilsøkingsverktøy med WordPress-spesifikke funksjoner og argumenter, for eksempel.

CodeLobster’s Professional Versjon-plugins koster $ 99,95 og støtter følgende:

 • Innholdsstyringssystemer: WordPress, Drupal, Magento og Joomla
 • PHP rammer: Symfony, Laravel, CakePHP, CodeIgniter, Phalcon og Yii
 • JavaScript-rammer og biblioteker: AngularJS, BackboneJS, MeteorJS og jQuery
 • Malmotorer: Smarty og kvist

CodeLobster debuterte en ny Magento-plugin, med versjonen 5.11.4-utgivelsen i desember 2016, sammen med oppdaterte jQuery, Symfony og Yii-plugins. CodeLobster publiserer oppdateringer flere ganger hvert år til både IDE og individuelle plugins.

Kommer i 2017: CodeLobster fungerer for å legge til Mac- og Unix-baserte verktøy

Besvarer anropene fra Mac- og Ubuntu-brukere, sa Stanislav at fem-personers CodeLobster-teamet jobber med et tverrplattform-program som fungerer med en rekke operativsystemer. Etter hvert som IDE nærmer seg ferdigstillelse i løpet av de neste månedene, la han til at CodeLobster ville få flere ansatte til å fortsette å støtte verktøy og utvikle nye funksjoner.

I mellomtiden tilbyr CodeLobster Windows-brukere en godt avrundet gratis IDE som skalerer for å imøtekomme behovene til profesjonelle utviklere på jakt etter det Stanislav beskriver som CodeLobsters oppdrag: å gi en “behagelig koding” -opplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map