ViewSonic’s veelzijdige VDI maakt computergebruik op bedrijfsniveau beschikbaar voor het MKB, waardoor ze veilig verbinding kunnen maken en kunnen samenwerken

TL; DR: Na onlangs zijn 30-jarig jubileum te hebben gevierd, put ViewSonic nu uit zijn rijke geschiedenis van het vervaardigen van monitoren, projectoren en digitale beeldschermen om organisaties krachtige virtuele desktopinfrastructuur (VDI) oplossingen te bieden. De VDI van ViewSonic biedt enterprise-grade cloud computing-functionaliteit voor prijspunten die toegankelijk zijn voor bedrijven van elke omvang. De zero- en thin client-uitvoeringen van het bedrijf werken met uitstekende prestatieniveaus en bieden de beveiligingsorganisaties die nodig zijn om gevoelige gegevens te beschermen. Met de intuïtieve VDI-software voor meerdere platforms van ViewSonic kunnen beheerders met weinig IT-ervaring virtuele desktops configureren, implementeren en beheren met een paar muisklikken. Het is een alles-in-één oplossing om meerdere werkstations vanuit de cloud te leveren, en de organisaties die de VDI van ViewSonic gebruiken, werken slimmer en besparen duizenden dollars op infrastructuurkosten.


Cloud computing en virtualisatie zijn modewoorden geworden bij veel moderne organisaties – en terecht. Naar de cloud gaan levert vaak kostenbesparingen op, waardoor beheerders de mogelijkheid hebben om applicaties en werkstations te leveren zonder grote investeringen in infrastructuur.

Het Brush County School District, gelegen op 75 mijl ten noordoosten van Denver, realiseerde zich dat het de efficiëntie kon verhogen en waardevolle fondsen kon besparen op zijn onderwijsbudget door virtuele desktops in zijn computerlabs in te zetten. Aangezien de wijk meer dan 1.500 studenten verdeeld over vier scholen bedient, had het een robuuste virtuele desktopinfrastructuur (VDI) -oplossing nodig die meerdere gebruikers tegelijkertijd kon verwerken.

Na de implementatie van een instapniveau VDI, ontdekte het IT-team van het district al snel dat de zero-client niet krachtig genoeg was om webapplicaties te verwerken nadat een aantal studenten was ingelogd. Dat was het moment waarop het team zich wendde tot ViewSonic en zijn afzonderlijke zero-clients.

Collage van Al Giazzons headshot en ViewSonic-logo

Al Giazzon van ViewSonic vertelde ons hoe de VDI-oplossingen van het bedrijf organisaties helpen geld te besparen.

“We hebben een aantal zero clients geprobeerd en ViewSonic werkte niet alleen het beste, het was ook veel goedkoper”, zegt Scott Trautwein, Director of Technology van Brush School District. “Met ongeveer $ 100 minder per stuk, met de hoeveelheid die we kochten, bespaarden we meer dan $ 10.000.”

Vanwege de snelle implementatietijd van de VDI en de mogelijkheid om naadloos hoogwaardige applicaties over meerdere werkstations te leveren, wenden duizenden organisaties, zoals Brush County School District, zich tot ViewSonic, zodat ze slimmer kunnen werken en geld kunnen besparen.

“Het belangrijkste element dat we meebrengen, is een snelle beschikbaarheid voor specifieke toepassingen en doeleinden om een ​​nul- of thin client-oplossing voor een kantoor te weerspiegelen”, aldus Al Giazzon, Vice-President Marketing van ViewSonic.

Volgens Al is de VDI van ViewSonic zo populair omdat hij direct uit de doos kan worden gebruikt, waardoor het eenvoudig is om werkstations vanuit de cloud te implementeren, configureren en beheren, zelfs als je weinig tot geen IT-ervaring hebt.

ViewSonic wordt 30 jaar: een rijke geschiedenis van innovatie in technologie vieren

Al drie decennia levert ViewSonic visuele oplossingen aan haar klanten over de hele wereld. In de jaren negentig werd ViewSonic een van de best beoordeelde CRT-monitorfabrikanten, die concurreerde met Panasonic en Sony. In de vroege jaren 2000 werkte ViewSonic samen met AT&T om geïntegreerde web-compatibele LCD-apparaten te verkopen.

Het volgende anderhalf decennium zag een uitbreiding van het assortiment LCD-monitoren, evenals de lancering van de ViewPad-lijn van tablets.

“ViewSonic heeft een portfolio van producten op professioneel niveau die de manier waarop gebruikers berekenen, samenwerken, communiceren en verbinden verbeteren,” zei Al.

Eens exclusief betrokken bij fysieke technologie, biedt ViewSonic nu budgetvriendelijke virtuele oplossingen voor bedrijven en organisaties van verschillende groottes.

“We wonen al meer dan 30 jaar op de desktop van bedrijven,” zei Al. “Eerst als CRT-monitormerk en daarna evoluerend naar een groot aantal VDI-geïntegreerde displays die in klaslokalen worden gebruikt.”

Omdat zoveel van de producten van ViewSonic visueel zijn gebaseerd, zijn ze perfect voor de onderwijsruimte, waardoor het lesgeven en testen veel gemakkelijker wordt voor zowel de leraar als de student.

Maar de oplossingen van ViewSonic eindigen niet bij het onderwijs. Talloze bedrijven, van grote ondernemingen op ondernemingsniveau tot middelgrote MKB-bedrijven, hebben de VDI van het bedrijf gebruikt om de bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden en de operationele efficiëntie te maximaliseren.

Virtuele desktopinfrastructuur binnen het bereik van elk bedrijfsbudget

Een van de belangrijkste redenen waarom organisaties zich tot de VDI-oplossingen van ViewSonic wenden, is omdat ze in vrijwel elk budgetbereik passen. Net zoals het Brush County School District heeft geleerd, hebben veel organisaties de producten van ViewSonic veel goedkoper en effectiever gezien vanuit het oogpunt van prestaties dan de concurrentie.

ViewSonic biedt nul- en thin clients, evenals slimme displays en andere vormen van voordelige VDI – allemaal eenvoudig genoeg om te implementeren zonder een IT-professional in te huren. Met goedkoop, veilig en vereenvoudigd VDI-beheer is ViewSonic een bewezen leider op de markt voor desktopvirtualisatie.

Zero- en thin-client-uitvoeringen bieden hoge prestaties & Maximale beveiliging

Al vertelde ons dat hij trends om verschillende redenen naar VDI ziet verhuizen, waaronder gecentraliseerde controle en schaalbaarheid. Maar beveiliging staat vaak bovenaan de lijst.

“We zien beveiligingsproblemen en privacyproblemen die veel bedrijven ertoe aanzetten om veel afdelingen te verplaatsen naar een thin- of zero-client-ecosysteem”, zei hij.

Thin client-setups verwijzen naar systemen waarin desktops in het datacenter worden gehost, waarbij de client als terminal voor de backend-server fungeert. Thin clients hebben meestal hun eigen native OS en zijn bedoeld om eenvoudige virtuele omgevingen te creëren.

Nul (of ultradunne) clients hebben niets erop opgeslagen en hebben daarom snellere implementatietijden. Deze clients draaien meestal op VDI-protocollen en offeren enkele mogelijkheden op ten behoeve van hogere prestatieniveaus.

De zero- en thin clients van ViewSonic zorgen voor meer beveiliging en prestaties omdat ze een extra beschermingslaag bieden tegen risico’s aan de gebruikerszijde. Eindgebruikers hebben geen directe toegang tot het besturingssysteem van het eindpunt, waardoor het risico op het per ongeluk verwijderen van bestanden wordt verkleind en de installatie van mogelijk geïnfecteerde software wordt geblokkeerd.

Software voor meerdere platforms & Intuïtieve interface vereenvoudigt het beheer

Door vereenvoudigde implementatie en configuratie aan te bieden, stelt ViewSonic bedrijven in staat nog meer te besparen door de noodzaak van dure professionele installaties te elimineren. Met slimme displays kunnen werkstations worden geconfigureerd met een paar vingerslagen en zonder extra apparatuur.

Met goedkope VDI-producten kan de kracht van een enkele pc worden gedeeld door meerdere gebruikers die op meerdere platforms werken. Samen worden deze technologieën vaak gebruikt in kiosken en andere aanraakgevoelige machines.

Met een eenvoudig browsergebaseerd controlecentrum kan iedereen – IT-professional of niet – configuratieopties slepen en neerzetten, zoals besturingssystemen, die zelfs bij het opstarten door gebruikers kunnen worden gekozen. ViewSonic’s waarde VDI-lijn is ENERGY STAR-gecertificeerd en bespaart op stroomverbruik, waardoor het een slimme keuze is voor elk bedrijfsbudget.

Een alles-in-één oplossing maakt snelle implementatie direct uit de doos mogelijk

Het alles-in-één pakket van ViewSonic is een geweldige manier om kosten te besparen zonder in te boeten aan kracht en functionaliteit. Een van de grootste voordelen van ViewSonic is de reeks gecombineerde VDI- / apparatuursystemen die de implementatie uiterst eenvoudig maken.

Fotocollage van ViewSonic's VDI-producten

De VDI van ViewSonic is direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden beheerd door beheerders met weinig IT-ervaring.

Met alles op één plek hebben gebruikers doorgaans geen randapparatuur nodig. Bovendien betekent het gebruik van resellers met toegevoegde waarde dat de virtuele producten van ViewSonic worden verkocht als complete kant-en-klare oplossingen voor bedrijven.

“Onze VDI-oplossingen worden altijd verkocht door VAR’s”, zei Al. “Ze zorgen ervoor dat producten altijd binnen 24 uur beschikbaar zijn en snel en effectief kunnen worden ingezet.”

Volgende: een strakker geïntegreerde VDI met optimale uptime & Ondersteuning

Sinds eind jaren tachtig heeft ViewSonic de manier veranderd waarop gebruikers verbinding maken met de desktop – of dit nu werd bereikt met een eenvoudige CRT-monitor of een volledig functioneel gast-besturingssysteem dat achter een touchscreen draait. Al vertelde ons dat het bedrijf geen tekenen van vertraging vertoont. De innovaties op het gebied van VDI zullen organisaties, zoals Brush County School District, duizenden dollars besparen.

“Alle externe uitdagingen en interne efficiëntie spelen een cruciale rol om onze roadmaps op de markt af te stemmen”, zei hij. “Macroproblemen zoals beveiliging zullen altijd een rol spelen bij het bepalen waar we onze innovaties op richten, maar de dagelijkse input van klanten via ons directe klantenserviceteam stimuleert ook innovaties.”

Met een combinatie van nieuwe en oude medewerkers, vindt het verkoop- en marketingteam van ViewSonic een balans tussen continuïteit en nieuwe ideeën. Aangezien VDI zo’n integraal onderdeel is van het huidige aanbod van ViewSonic, voorspelt Al in de nabije toekomst een nog beter geïntegreerde oplossing – compleet met snellere uptime en betere ondersteuning.

‘Ons team helpt het bedrijf geworteld en gefocust te houden’, zei Al. “En we streven er altijd naar om onze waardepropositie voor onze kanaal- en eindgebruikersmarkten te verbeteren.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map