TWT Group-oprichter Shawn Freeman over hoe Calgary’s beheerde IT-specialisten kleine en middelgrote bedrijven helpen veilig te groeien en te bloeien

TL; DR: Sinds de oprichting in 2011 opereert TWT Group met een focus op vindingrijkheid, integriteit, vrijheid, relaties en heel veel geluk. Tegenwoordig staat het bedrijf bekend om zijn innovatieve cultuur, uitstekende klantenservice en snelle groei in West-Canada, waar het kleine en middelgrote organisaties helpt om bedrijfsdoelen op lange termijn te bereiken via beheerde IT-services. We hebben onlangs met TWT-oprichter en CEO Shawn Freeman gesproken om te ontdekken hoe de slimme technische oplossingen van het bedrijf de beveiliging verbeteren, de betrouwbaarheid vergroten en bedrijven positioneren voor groei.


Zoals veel MKB-bedrijven die met IT-giganten werken, voelde Bow Valley Club zich als een kleine vis in een grote vijver. De Club, die bijna 1.400 leden in het centrum van Calgary een plek biedt om te oefenen, dineren en entertainen, ondervond routinematig grote storingen en serviceonderbrekingen met zijn internationale IT-serviceprovider. Het bedrijf had moeite om adequate oplossingen te vinden voor deze technologische uitdagingen – en toen er een oplossing werd geleverd, was de Club vaak ontevreden over het niveau van klantenservice dat het ontving.

Bow Valley Club had een provider nodig waarop ze konden vertrouwen, dus het leek een beetje dichter bij huis; en, na het eerste overleg met TWT Group uit Calgary, keek de club nooit meer achterom. TWT werkte snel aan het oplossen van de dagelijkse problemen van de organisatie, wat betekende dat het netwerk moest worden vervangen door een nieuw Cisco Meraki-systeem, de bedrading moest worden aangepast en een nieuwe server moest worden geleverd.

“We hebben onze IT-activiteiten volledig vernieuwd”, zei Steve Cropper, Bow Valley Club President, in een interview. “Het is naadloos. Als we vooruit kijken, weten we dat TWT ons zal blijven leiden. ”

Het verlichten van het soort IT-hoofdpijn dat Bow Valley Club ervoer, is precies wat Shawn Freeman van plan was toen hij TWT Group in 2011 oprichtte.

“Ons motto is dat we ons zorgen maken over uw IT, u concentreert zich op wat u doet”, zei Shawn. “Onze principes zijn onder meer het verbeteren van de beveiliging, het verhogen van de betrouwbaarheid en vervolgens, als ze een groeiend bedrijf zijn, die groei beheren en hen helpen te schalen, zodat ze de technologie niet ontgroeien.”

Headshot van Shawn Freeman en het TWT-logo

Shawn Freeman van TWT vertelde ons dat het bedrijf bedrijven helpt slagen door middel van uitgebreide beheerde IT-oplossingen.

De snelle groei van het bedrijf spreekt over de effectiviteit van deze aanpak. TWT heeft in slechts zeven jaar een sterke relatie opgebouwd met haar lokale gemeenschap; werd gerangschikt als een van Canada’s snelst groeiende bedrijven; en werd erkend voor zijn uitstekende prestaties, bedrijfsgroei en winstgevendheid. Misschien wel het belangrijkste is dat TWT een vertrouwde bron is geworden voor betrouwbare, innovatieve IT-oplossingen die de opkomende bedrijven van Calgary versterken en tegelijkertijd beveiligen.

Een gelaagde aanpak om uw bedrijf en gegevens veilig te houden

Naarmate hackers met kwaadaardige bedoelingen een steeds grotere bedreiging worden, zet TWT zich in om kleine en middelgrote bedrijven voor te lichten over de manier waarop datalekken zich voordoen en hoe deze te voorkomen. Als onderdeel van deze inspanning heeft het bedrijf een gratis eBook ontwikkeld, “Preventing IT Catastrophes: Keeping Your Business Data Secure”, dat lezers door zes diepgaande strategieën leidt om hun gegevens en bedrijven te beschermen.

Maar onderwijs is slechts de eerste stap. In lijn met de focus van het bedrijf op innovatie – nieuwe dingen uitproberen, de status-quo uitdagen en manieren vinden om slimmer en sneller te werken – TWT heeft een veelzijdig beveiligingssysteem ontwikkeld.

Screenshot van de omslag van TWT's eBook

TWT zet zich in om klanten veilig te houden in het steeds gevaarlijkere digitale landschap van vandaag.

De oplossing dekt alle bases en omvat DNS-beveiliging voor apparaten, consistente back-ups en een firewall-oplossing via Cisco’s op de cloud gebaseerde Meraki en Umbrella. Het systeem wordt ook geleverd met anti-malware, anti-ransomware en antivirussoftware en anti-exploit tools.

“Er zijn veel beheerde servicebedrijven, maar we proberen een beetje anders te opereren vanuit een proactief standpunt”, zei Shawn. “Beveiliging is een grote zaak voor ons geworden en dankzij de vele beveiligingslagen hebben we onze klanten kunnen beschermen.”

Betrouwbare IT-services die zijn opgebouwd rond zakelijke doelstellingen op lange termijn

De beheerde IT-services van TWT stimuleren ook de groei door de betrouwbaarheid van het netwerk te vergroten.

“Er is een verschuiving geweest van break-fix IT-services naar proactieve services die je maar kunt eten, en dat is waar we liggen”, zei Shawn. “Er zijn nog steeds enkele providers die break-fix doen, maar we merken dat ze niet zo succesvol zijn en duidelijk meer problemen hebben aan de kant van de klant.”

Als onderdeel van TWT’s nadruk op integriteit, is het doel om ervoor te zorgen dat IT-oplossingen zorgvuldig worden gekozen en geïmplementeerd om problemen in de eerste plaats te voorkomen. Natuurlijk is geen enkel netwerk onfeilbaar, dus als er iets misgaat, hebben TWT-klanten gegarandeerd een responstijd van 15 minuten of minder, dag en nacht. Het primaire doel, vertelde Shawn ons, is om van klanten een prioriteit te maken en het werk op de juiste manier te doen.

Foto van mensen die bij laptop het samenwerken zitten

TWT helpt bedrijven bij het succesvol schalen van activiteiten door middel van beheerde IT-planningsoplossingen.

Naast de verminderde uitvaltijd, strekken TWT’s oplossingen zich uit tot uitgebreide groeiplannen die de lange termijn doelen van een bedrijf ondersteunen door middel van technologie.

“Onze rol verandert van alleen het repareren van computers naar meer een adviserende rol”, zei Shawn.

In deze hoedanigheid beoordeelt TWT de behoeften van een bedrijf om aanbevelingen te doen over onder meer leveringsschema’s, onderhouds- en upgradekosten, schaalbaarheid en infrastructuur.

Deskundige IT-professionals met een resultaatgerichte werkomgeving

De innovatieve cultuur van TWT is gebouwd rond een resultaatgerichte werkomgeving (ROWE) waarin werknemers worden gecompenseerd op basis van de resultaten die ze leveren, in plaats van vaste uren in een strikte kantooromgeving. Werknemers kunnen werken waar en wanneer ze maar willen, zolang ze maar resultaten boeken.

Voorstanders van de managementstrategie stellen dat het de tevredenheid van werknemers verhoogt, de drive stimuleert en een flexibelere werkplek bevordert.

De methodologie sluit nauw aan bij de kernwaarden vrijheid van het bedrijf.

Foto van het TWT-team

De IT-experts van TWT werken als een verlengstuk van het personeel van hun klanten om een ​​maximaal rendement op technologie-investeringen te garanderen.

‘We werken het beste als we de vrijheid hebben om te kiezen waar en hoe we werken’, zei Shawn.

Het resultaat is een autonoom team van professionals die echt geven om wat ze doen. En, zoals andere succesvolle bedrijven hebben geleerd, zorgen gelukkige, betrokken medewerkers voor de beste klantenservice.

“Onze werknemers houden zeker van die vrijheid, maar dat is ook wat we onze klanten bieden: de vrijheid om technologie te gebruiken om hun leven te verbeteren”, aldus Shawn.

Klantrelaties koesteren en teruggeven aan de lokale gemeenschap

Shawn vertelde ons dat TWT zich altijd heeft gericht op de menselijke kant van technologie.

“Een van onze waarden zijn relaties, en ik denk dat we begrijpen dat het niet om de technologie gaat, maar om de mensen – gewoon ervoor zorgen dat ze kunnen doen wat ze moeten doen,” zei hij.

Deze filosofie omvat het teruggeven aan de lokale gemeenschap. Het bedrijf biedt financiële, professionele en vrijwilligersondersteuning aan liefdadigheidsinstellingen in Calgary, waaronder de Boys & Girls Clubs of Canada, Youth Central, CHAS Calgary, Calgary Meals on Wheels, Nickle Family Foundation en KidSport, onder anderen.

In de geest van de Calgary Stampede – een 10-daagse rodeo, tentoonstelling en festival die in juli in de stad wordt gehouden – organiseert TWT zelfs zijn eigen liefdadigheidsevenement. In 2016 bracht het evenement meer dan $ 5.000 op om een ​​organisatie te ondersteunen die TWT bewondert.

“Het is een grote zaak in Calgary hier, en we zamelen elk jaar wat geld in voor onze Boys and Girls Clubs of Calgary,” zei Shawn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map