The National Academy of Engineering: Serving the U.S. Through Education, Research, and Independent Advice to the Federal Government

TL; DR: De National Academy of Engineering (NAE) is een onafhankelijke instelling die zich inzet voor het dienen van de Verenigde Staten door de expertise van ervaren ingenieurs. De non-profitacademie, opgericht in 1974, werkt ook aan het bevorderen van een levendige industrie door een inclusieve talentenpool te koesteren en begeleiding te bieden tijdens de loopbaan van ingenieurs. Of het nu gaat om het evalueren van uitdagingen of het maken van ruimte voor toekomstige kansen, NAE wil een publieke stem zijn voor de technische sector.


De Amerikaanse Burgeroorlog wordt vaak gezien als de eerste hightech-strijd, zeker voor die tijd. Het conflict was een katalysator voor wetenschappelijke en technische hoogstandjes – van ijzersterke schepen en spoorwegen tot bewakingsballonnen en het strategische gebruik van de telegraaf.

Volgens Al Romig, Executive Officer van de National Academy of Engineering (NAE), was president Lincoln persoonlijk betrokken bij de oorlog en wendde hij zich vaak tot de telegraaf om op de hoogte te blijven van opkomende technische problemen. Maar het was niet altijd gemakkelijk om oplossingen te vinden.

Wanneer zich problemen voordeden, zoals de aanwezigheid van gevaarlijke corrosie op met ijzer beklede schepen, zou Lincoln contact opnemen met verschillende bronnen – de marine, de scheepsbouwer, de ijzerfabrikant – maar bijna altijd met lege handen. “Het is duidelijk dat welk advies Lincoln ook probeerde om de ouderwetse weg te vinden, zwaar was doorspekt met een vooroordeel van degene die hij de vraag stelde – omdat ze bij wijze van spreken een hond hadden in de strijd,” zei Al.

Al Romig, Executive Officer bij de National Academy of Engineering (NAE), en logo

Al Romig, Executive Officer, gaf ons de primeur over hoe de National Academy of Engineering (NAE) een sterke industrie en natie promoot.

In 1863, op het hoogtepunt van de burgeroorlog, tekende Lincoln een wetsvoorstel om de National Academy of Sciences (NAS) in de wet te vestigen. De academie, bestaande uit 50 vooraanstaande wetenschappers uit staten van de Unie, heeft een mandaat gekregen om “elk onderwerp van wetenschap of kunst te onderzoeken, onderzoeken, experimenteren en erover te rapporteren” wanneer de regering daarom vraagt ​​en zonder vooringenomenheid.

De academie slaagde er uiteindelijk niet in een manier te vinden om de bodems van ijzeren schepen te beschermen, maar ze vond wel een manier om het effect van het ijzer op magnetische kompassen tegen te gaan. De regering bleef gedurende de hele burgeroorlog en daarna studies over andere onderwerpen vragen, wat leidde tot baanbrekend onderzoek naar atoombommen, straalvliegtuigen en atoomaangedreven schepen..

In de loop van de tijd werden aangesloten organisaties opgericht onder dezelfde oprichtingsakte als die van NAS, waaronder de National Academy of Engineering (NAE) en de National Academy of Medicine (NAM). Tegenwoordig vallen alle drie organisaties onder de paraplu van de National Academies of Sciences, Engineering en Medicine.

De NAE, waar Al als Executive Officer fungeert, richt zich op het dienen van de VS en het bevorderen van de industrie door de expertise van ervaren ingenieurs. De non-profitorganisatie werkt ook aan het koesteren van een inclusieve talentenpool en blijft leiding geven tijdens de loopbaan van de leden. Of het nu gaat om het evalueren van uitdagingen of het maken van ruimte voor toekomstige kansen, NAE wil het welzijn van de Verenigde Staten verbeteren door een sterke technische industrie te bevorderen.

Een non-profitorganisatie die een levendige industrie promoot

Randy Atkins, communicatiedirecteur bij NAE, vertelde ons dat de academie alle takken van techniek omvat, inclusief civiele, mechanische, elektrische, biologische en computertechniek. Het heeft ook meer dan 2.000 door collega’s gekozen leden, waaronder buitenlandse leden, zakelijke professionals, academici en overheidsfunctionarissen, die expertise bieden over de relaties tussen techniek, technologie en levenskwaliteit.

Hoewel NAE is opgericht als onderdeel van een congresact en diensten verleent via projecten uitgevoerd door de National Resource Council (NRC), opereert de academie onafhankelijk van de overheid. Commissieleden doen zelfs vrijwillig en zonder betaling onderzoekswerk – ook al zijn ze enkele van de meest gewaardeerde ingenieurs in het vak.

“We adviseren de regering over beleidskwesties en ongeveer 70% van onze financiering komt van de overheid, maar we maken geen deel uit van de regering”, zei Randy. “Wanneer ons wordt gevraagd om over een onderwerp te rapporteren, brengen we de beste expertise in het land samen om studies uit te voeren, die gewoonlijk een jaar of twee duren, en bieden we een peer-reviewed rapport met aanbevelingen dat onderhevig is aan strikt conflict van renteregels. ‘

Zo heeft de NAE in 2012 op verzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en in samenwerking met NRC een analyse gemaakt van de explosie, brand en olielekkage van de Deepwater Horizon. Het onderzoek van de academie onderzocht mogelijke oorzaken en adviseerde maatregelen om toekomstige incidenten te voorkomen.

Naast NRC-onderzoeken behandelt de NAE belangrijke economische en sociale onderwerpen in engineering en technologie via een zelf gefinancierd onafhankelijk studieprogramma. Onlangs was dat werk gericht op het in evenwicht brengen van milieubescherming en economische groei, het veiligstellen van de nationale welvaart in een wereldeconomie en het vormen van een zeer bekwaam personeelsbestand door middel van onderwijsondersteuning.

Een inclusieve talentenpool koesteren door middel van onderwijsinitiatieven

Het is geen geheim dat er een prominente genderkloof is in de technische sector. Volgens de Society of Women Engineers is het aantal vrouwen in de technische beroepen in de Verenigde Staten sinds het begin van de jaren 2000 niet gestegen.

NAE hoopt dat te veranderen door te helpen een meer inclusieve talentpijplijn te creëren. Om de vrouwelijke vertegenwoordiging binnen de technische industrie aan te moedigen, hielp NAE’s Commissie voor de diversiteit van technische beroepsbevolking bij het creëren van de EngineerGirl-website, een informatieve bron die is ontworpen om het bewustzijn te vergroten over opwindende kansen voor meisjes en vrouwen in het traditioneel door mannen gedomineerde veld. De site is gelanceerd in 2001 en bevat interviews met vrouwelijke ingenieurs, informatie over verschillende technische loopbanen, beurzen, wedstrijden en netwerkmogelijkheden, naast andere nuttige informatie.

EngineerGirl-beelden

EngineerGirl helpt bij het landelijk onder de aandacht brengen van de mogelijkheden in engineering voor meisjes en vrouwen.

EngineerGirl is gericht op meisjes die naar de middelbare school gaan, die doorgaans tussen de 11 en 13 jaar oud zijn. ‘We kozen ervoor om ons op die groep te concentreren, want als je naar jongere studenten kijkt, lijken meisjes en jongens evenveel interesse, gelijke motivatie en gelijke vaardigheden te hebben in alle met wiskunde en wetenschap, ‘zei Al. “Wanneer ze die middelbare schoolleeftijd bereiken, begin je de interesse van een meisje te zien afnemen – om welke reden dan ook, het is niet cool voor meisjes om wetenschap en techniek te doen.”

Het idee achter EngineerGirl is om jonge vrouwen te laten zien hoe spectaculair een technische loopbaan kan zijn. Stel dat een achtste klasser geïnteresseerd is in het bouwen van auto’s. “Via de site kan ze in contact komen met een ingenieur die voor een bedrijf als GM, Toyota werkt, en leren hoe het is om als vrouwelijke ingenieur auto’s te bouwen,” zei Al.

EngineerGirl organiseert ook een jaarlijkse essay-schrijfwedstrijd voor studenten in het derde tot en met het twaalfde leerjaar. Het thema van dit jaar was gericht op creatieve fictiewerken waarin het technische ontwerp en het oplossen van problemen worden gevierd. Uit enquêtes blijkt dat 40% van de deelnemers aan de wedstrijd na de essaywedstrijd eerder overweegt een carrière in de techniek na te streven.

Deskundige begeleiding tijdens het onderwijsproces

Maar de inspanningen van NAE eindigen niet bij vroege rekrutering. Al zei dat NAE beschikt over een portfolio van programma’s die zijn gericht op verschillende punten in iemands leven, van de kleuterschool tot aan het pensioen, die bedoeld is om het intellectuele kapitaal van de technische beroepsbevolking te cultiveren, te laten groeien en vast te leggen.

In 2012 droeg Chevron U.S.A. Inc. bijvoorbeeld $ 1,5 miljoen bij aan LinkEngineering in samenwerking met Achieve Inc., de National Science Teachers Association, de American Society of Engineering Education en de International Technology and Engineering Educators Association. Tegenwoordig biedt het initiatief op onderzoek gebaseerde begeleiding aan degenen die betrokken zijn bij technisch onderwijs in de kleuterschool tot en met het 12e leerjaar, biedt het een schat aan leerstofmaterialen en -bronnen en verbindt het technisch onderwijsdeskundigen met basis-, middelbare en middelbare scholen.

Op universitair niveau verbreedt het Grand Challenges Scholars Program (GCSP), geïnspireerd door NAE maar niet gecontroleerd door de academie, het bereik van niet-gegradueerde technische studies naar de wereldwijde gemeenschap in de hoop wereldwijde problemen op te lossen, zoals het voorzien in schoon water voor iedereen op de planeet. Universiteiten die aan het programma deelnemen, richten zich op het cultiveren van de competenties die nodig zijn om deze problemen op te lossen.

“Dus naast het talent dat je als ingenieur nodig hebt, lijkt het je vermogen om multicultureel te werken, om multidisciplinair te werken, te ontwikkelen, om er zeker van te zijn dat je hebt nagedacht of je idee zakelijk zinvol is of niet, en of het gaat de wereld echt goed doen, ‘zei Al. “Op dit moment hebben we ongeveer 60 programma’s in de continentale Verenigde Staten, ongeveer acht internationale.”

The Next Frontier: deskundige begeleiding gedurende uw hele carrière

Ingenieurs die zich in de midcareer-fase bevinden en binnen 12 jaar van een gevorderde graad, hebben aangetoond dat ze technisch onderzoek en technisch werk hebben verricht, geïnteresseerd zijn in technische ontwikkelingen op andere gebieden, en het potentieel hebben om een ​​toekomstige leider in de Amerikaanse techniek te worden, kunnen zich aansluiten bij NAE’s Frontiers of Engineering (FOE) programma.

Frontiers of Engineering

Het Frontiers of Engineering-programma helpt samenwerking tussen velden te vergemakkelijken.

“FOE is een programma dat is ontworpen voor mensen die ongeveer 40 zijn, vijf jaar geven of nemen,” zei Al. “Het idee was om een ​​paar technische leiders voor een paar dagen samen te brengen om de kruisbestuiving van ideeën te promoten en hopelijk een alliantie aan te gaan met andere jonge ingenieurs die je door je leven zouden helpen.”

Al zei dat de afgelopen jaren ongeveer 20% van de leden die als lid van de NAE zijn gekozen, alumni van de FOE waren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map