Squarespace: een Enterprise-Class-oplossing voor het bouwen van een mooie online aanwezigheid met toegankelijke prijspunten voor het MKB en beginnende ondernemers

TL; DR: Squarespace, opgericht in 2003 in een slaapzaal aan de Universiteit van Maryland, is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende hostingproviders in de branche en beheert nu de online eigendommen van miljoenen bedrijven over de hele wereld. Sinds de eerste dag heeft de host ernaar gestreefd betaalbare, enterprise-grade weboplossingen te leveren, waaronder goed presterende infrastructuur-, beveiligings- en e-commerce tools, zodat kleine tot middelgrote bedrijven winst kunnen maken op de concurrerende online markt. We hebben onlangs een gesprek gehad met Matt Zito van Squarespace, die ons vertelde hoe de gastheer zijn missie voortzet om ondernemers in staat te stellen webaanwezigheid op te bouwen en hun zakelijke dromen te realiseren.


Toen Danny Bowien 19 was, bevond hij zich op een kruispunt. Hij woonde in die tijd in Oklahoma City en wist nog steeds niet wat hij wilde met een leven en een carrière. Maar er waren twee talenten die hij sinds zijn jeugd koesterde die hij in zijn achterzak had – koken en creativiteit.

“Als mijn vrienden bij elkaar kwamen, was ik degene die altijd kookte en feesten organiseerde, en ik hield echt van entertainen”, zei Danny in een interview. “Dus ik dacht:‘ Nou, culinaire school klinkt leuk – het is een goede manier om Oklahoma te verlaten. ’”

Nadat hij zich een weg had banen door de culinaire school in San Francisco, verhuisde Danny naar het oosten en sneed hij zijn tanden in de competitieve kookcultuur in New York City. En niet lang daarna opende hij Mission Chinese Food op East Broadway.

Op zoek naar het nieuws over zijn ontluikende bedrijf, wendde Bowien zich tot Squarespace om een ​​website te maken waarop zijn creatieve inspanningen te zien waren. En met de hulp van de professioneel ontworpen sjablonen van de host en de webbouwer met slepen en neerzetten, kwam de site van Danny tot leven op een manier die past bij zijn geavanceerde menu en kleurrijke gerechten. ”

“Ik wil dat mensen de website verlaten en het gevoel hebben dat ze een andere ervaring hebben gehad dan die van andere websites, want dat is wat we doen in ons restaurant,” zei Danny. “Als we een soort emotie kunnen opwekken en mensen er verbinding mee kunnen maken, dan zeggen ze tegen de tijd dat ze weggaan:” Wauw, dat was cool. Dat was anders – dat had ik niet verwacht. ” ‘

Met Squarespace hebben miljoenen aspirant-ondernemers, zoals Danny, de beste aspecten van hun bedrijf naar het internet kunnen brengen. De host biedt een one-stop-shop waar gebruikers een scala aan hosting-, domein-, eCommerce- en webontwikkelingsoplossingen kunnen vinden.

Squarespace’s belangrijkste aantrekkingskracht voor ondernemers en MKB-bedrijven is het aanbieden van functies op ondernemingsniveau aan kleinere klanten met minder te investeren. Matt Zito, productdirecteur bij Squarespace, noemt de focus op het MKB als een van de belangrijkste voordelen van de samenwerking met het bedrijf.

“Mijn achtergrond is van oudsher bedrijfssoftware”, zei Matt. “Ik was echt geïntrigeerd door een platform dat de kracht had van een bedrijfsoplossing, maar gericht was op consumenten.”

Aspirant-site-eigenaren de tools bieden die nodig zijn voor online succes

Zoals Matt opmerkte, bestaat een groot deel van het gebruikersbestand van Squarespace uit MKB’s. Verrassend genoeg zijn veel kleine fysieke bedrijven niet of nauwelijks aanwezig op het web – zelfs niet in het digitale landschap van vandaag – en missen ze een zeer effectieve promotietool.

Matt vertelde ons hoe essentieel het voor bedrijven is om hun boodschap online te verspreiden en hoe Squarespace hen daarbij kan helpen.

“Het belangrijkste dat je moet doen bij het starten van een bedrijf, is begin,’Zei Matt. ‘In plaats van elk detail van de website perfect te krijgen, krijgt u het absolute minimum dat u nodig heeft om uw visie over te brengen en vervolgens te herhalen. “

Matt Zito's headshot en het Squarespace-logo

Matt Zito van Squarespace vertelde ons hoe de gastheer beginnende ondernemers helpt online aanwezigheid en winst te vergroten.

En zodra de ideeën er zijn, kunnen Squarespace’s boeiende thema’s en intuïtieve webbouwer helpen het professionele, moderne gevoel te ontwikkelen dat nodig is om klanten aan te trekken en te behouden.

Volgens Matt is de relatie die Squarespace met zijn klanten heeft, wederzijds voordelig, aangezien site-eigenaren effectief investeren in hun eigen toekomstige winst.

“Ik denk dat Squarespace-gebruikers ambitieus zijn. Ze hebben een visie op het bedrijf dat ze willen bouwen en we helpen hen een merk en identiteit te creëren die veel groter is dan ze zijn, “zei hij.

Door samen te werken met Squarespace krijgen MKB-bedrijven betaalbare toegang tot hosting-, sitebeheer- en e-commercehulpmiddelen voor het maken van sites die variëren van bedrijfsadvertenties tot volwaardige e-commerceplatforms.

Naast de essentiële tools voor inhoudsbeheer, helpt Squarespace websites te beveiligen met SSL. Dit verbetert niet alleen de beveiliging voor de bedrijven, maar beschermt ook de persoonlijke en financiële informatie van klanten.

“Al onze klanten krijgen automatisch gratis SSL-certificaten als onderdeel van hun abonnement”, zei Matt. “Het laat uw bezoekers zien dat u om informatie die ze met u delen wilt beschermen.”

Web-apps optimaliseren voor het mobiele landschap van vandaag

Aangezien mobiele platforms een groot percentage van het siteverkeer hebben gedomineerd, is het opnemen van mobielvriendelijke elementen in webdesign essentieel voor moderne bedrijven. Studies tonen zelfs aan dat mobiele en tablet-toegang in oktober 2016 goed waren voor 51,3% van het internetgebruik, waarmee het voor het eerst het desktopverkeer overtrof.

Het gebruik van mobielvriendelijke sjablonen zorgt ervoor dat sites correct – en snel – worden weergegeven op schermen van verschillende formaten. Op deze manier zijn bezoekers verzekerd van de best mogelijke gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om toegang te krijgen tot een site.

“Momenteel is ons systeem gebouwd rond op mobiel reagerende sjablonen, en we bieden op veel ervan mobielspecifieke styling,” zei Matt.

Naast sjablonen biedt Squarespace een aantal manieren om mobiele sites te verfijnen zodat ze precies worden weergegeven zoals bedoeld. Om sterk uiteenlopende schermafmetingen mogelijk te maken, probeert Squarespace een balans te vinden tussen responsief en statisch mobielgericht ontwerp.

“Hoewel sjablonen eenvoudig te gebruiken zijn en automatisch werken, weten we dat mensen fijnmazigere controle willen over hoe hun site precies wordt weergegeven op mobiele apparaten,” zei Matt. “We hebben plannen om mensen meer mogelijkheden te bieden om specifiek voor mobiele displays te optimaliseren.”

Onjuist weergegeven sites kunnen leiden tot frustratie bij de gebruiker of problemen met de leesbaarheid veroorzaken, en het dynamische webdesign van Squarespace lost dit probleem op.

Een volledige inventaris van innovatieve functies tegen lage instapkosten

Squarespace is een volledig gecentraliseerd contentmanagementsysteem dat bedrijven de middelen biedt om een ​​online aanwezigheid te creëren met weinig investeringen en zonder hoofdpijn. Handelend als een domeinnaamregistreerder, host, websitebouwer, blogplatform en eCommerce-oplossing, voldoet het portfolio van Squarespace aan alle basisbehoeften van een ontluikend online bedrijf.

Wat Squarespace onderscheidt van de concurrentie, is het vermogen om verbluffend webdesign te maken, evenals de intense focus op aspirant-ondernemers. Volgens Matt zeggen Squarespace-gebruikers dat het belangrijkste voordeel van samenwerking met de host de webbouwer is.

Met Squarespace kunnen ondernemers zonder ontwerp- of codeerervaring sites bouwen die dezelfde elegantie en functionaliteit vertonen als die van professionele ontwerpers of grote organisaties op ondernemingsniveau. En het kan allemaal tegen minimale kosten.

“Een gebied waar we de behoefte voelen om de markt te blijven leiden, is met ons ontwerp”, zei Matt. “We denken dat een essentieel onderdeel van de waardepropositie van Squarespace is dat de websites die u met ons platform kunt bouwen er uniek en anders uitzien dan wat elke andere bouwer kan doen.”

De sjablonen van Squarespace zijn gemaakt door bekroonde ontwerpers en zijn veelzijdig genoeg om in elk soort site te worden verwerkt – of het nu een blog, een portfolio of een winkel is. Gebruikers kunnen ook afbeeldingen slepen en neerzetten; secties toevoegen en verwijderen; en wijzig lettertypen, kleuren, configuraties en afmetingen, zodat professioneel webdesign gemakkelijk is voor mensen met beperkte technische kennis.

Naast de sterke focus op design, biedt Squarespace klanten uitgebreide marketingtools om het publiek te laten groeien. In tegenstelling tot veel CMS-platforms, bevat de host ingebouwde SEO-oplossingen om bedrijven te helpen hoog te scoren in zoekresultaten. Integratie van sociale media is ook gemakkelijk gemaakt met unieke deelknoppen waarmee bezoekers berichten en productpagina’s tegelijkertijd kunnen delen over meerdere accounts. Andere integratiefuncties zijn enquêtes, nieuwsbriefcampagnes en aanmeldingsformulieren, die allemaal het merkvertrouwen en de klantbetrokkenheid vergroten.

Een gebruiksvriendelijke aanpak perfectioneren voor het opbouwen van webaanwezigheid

Squarespace maakt professioneel ontwerp mogelijk voor mensen met een laag budget en beperkte technische kennis. Om het maken van een online aanwezigheid te vereenvoudigen, is Squarespace van plan zijn platform uit te breiden om nog gebruiksvriendelijker te zijn dan het al is.

“We streven er altijd naar om ons platform gebruiksvriendelijker en internationaler te maken en onze mogelijkheden op mobiel te verbeteren”, aldus Matt. “We willen ervoor zorgen dat Squarespace voor elke gebruiker werkt, ongeacht hun taal, bekendheid met het bouwen van websites of dat ze het op een laptop of een telefoon willen doen.”

En, zoals Matt opmerkte, stelt Squarespace het MKB en aspirant-ondernemers in staat om, door de ervaring met het sitebeheer te vergemakkelijken, zich meer te concentreren op hun kernactiviteiten, in plaats van zich zorgen te maken over de technische aspecten van het ontwerp en beheer van de site.

“Ik denk dat Squarespace zich altijd zal concentreren op ontwerpen en stijlen die er geweldig uitzien op zowel mobiel als desktop,” zei Matt.

Met responsief en mobielvriendelijk siteontwerp, marketingtools, eCommerce-oplossingen en blogfuncties, levert Squarespace een kant-en-klare oplossing waarmee MKB-bedrijven de balans kunnen vinden tussen visuele aantrekkingskracht, bruikbaarheid, klantbetrokkenheid en implementatiegemak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map