Hoe SugarSync de samenwerking op afstand efficiënter maakt – met realtime updates van gedeelde bestanden op al uw apparaten

TL; DR: Tegenwoordig zien professionals met meerdere apparaten cloudback-up- en synchronisatiefunctionaliteit als een fundamentele zakelijke vereiste, niet als een verzoek. Uw bedrijfskritieke bestanden moeten overal, altijd en vanaf elk apparaat toegankelijk zijn. SugarSync stelt teams in staat om naadloos samen te werken aan documenten, waarbij wijzigingen op alle goedgekeurde apparaten onmiddellijk worden gesynchroniseerd, naar goeddunken van de teamleider. Managers krijgen een nauwkeurig overzicht van projecten en gedetailleerde controle over bestandsmachtigingen, zodat ze gebruikers onmiddellijk kunnen autoriseren (en autorisatie kunnen intrekken). Dit minimaliseert het risico van het werken met externe contractanten en teams op afstand, en bedrijven kunnen digitale activa snel terugvorderen van voormalige werknemers. Met een scala aan zakelijke services voor individuen en teams, voldoet SugarSync aan de productiviteitsverwachtingen en zorgt het tegelijkertijd voor gegevensbeveiliging met anti-hacking-technologie en codering op bankniveau.


Er zijn veel redenen waarom een ​​bedrijf digitale activa intern en met externe entiteiten moet delen. E-mail, FTP, gedeelde netwerkstations en verwisselbare media zijn allemaal verouderde methoden voor het verspreiden van inhoud die de zaken daadwerkelijk vertragen.

Voer SugarSync in – cloudgebaseerde technologie voor het opslaan en delen van bestanden die uw documenten naadloos synchroniseert op alle goedgekeurde apparaten. Om het nut van deze technologie te illustreren, wil ik een verhaal vertellen over hoe een enkele afbeelding een bedrijf had kunnen begaan tot een fout van $ 2 miljoen.

Het bedrijf introduceerde de belangrijkste update in hun POS-systemen in drie jaar en de lancering betekende een aanzienlijke kapitaalinvestering. Met zowel het productteam als het documentatieteam op alle cilinders om de definitieve versies van de interface en de presentatie van de lanceringsdag te voltooien, glipte een enkele dia met een verouderde versie door de kieren. De dia toonde een screenshot van een functie die sindsdien uit het systeem was verwijderd en die dia bleef onopgemerkt totdat de VP of Sales van het bedrijf zich voorbereidde om het podium te betreden.

Het dev-team schatte later dat het iets minder dan $ 2 miljoen zou hebben gekost om de verlaten functie te herstellen. Het verkoopteam was ervan overtuigd dat klanten erop hadden aangedrongen om de verouderde functie te gebruiken, simpelweg omdat ze het in de presentatie hadden gezien.

Terug op kantoor maakte het documentatieteam verwoed een nieuwe schermafbeelding. Ze openden de PowerPoint-presentatie van de VP vanuit de door SugarSync beheerde map en vervingen de oude schermafbeelding op een hoofddia. De afbeelding is bijgewerkt, het team heeft op CTRL + S gedrukt en ongeveer 10 seconden later en tweeduizend mijl uit elkaar, opende de VP het bijgewerkte PowerPoint-bestand om zijn presentatie te beginnen – zich er niet van bewust dat er iets was veranderd sinds de repetitie.

Veelzijdige cloudopslag geeft bedrijven controle over de productiviteit

In wezen is SugarSync een cloudback-up en bestandssynchronisatieservice. Ze kunnen al uw belangrijkste bestanden veilig opslaan in de cloud, klaar voor herstel in het geval van gegevensverlies of om uw bestanden eenvoudig van uw oude computer naar uw nieuwe te migreren.

Evenzo houden ze uw thuis- en kantoorcomputers gesynchroniseerd, zodat u nooit de frustratie hoeft te voelen om een ​​belangrijk bestand op kantoor achter te laten, of omgekeerd, de nieuwste versie van uw presentatie thuis te laten. Dit zijn de meest elementaire functies van SugarSync en ze doen het buitengewoon goed, maar de service heeft nog veel meer voordelen.

Als u een back-up van bestanden naar de cloud maakt, is de nieuwste versie van uw bestanden – en verschillende eerdere versies – aanwezig in de cloud, klaar voor toegang vanaf al uw apparaten. Of je nu in vergadering bent met je iPad en de laatste update van de spreadsheet die je de ochtend ervoor aan het poetsen was nodig hebt, of je moet je concertkaartjes op je Galaxy S-telefoon ophalen, SugarSync maakt volledige toegangscontrole mogelijk. U kunt afzonderlijke bestanden of hele mappen openen en delen – geen e-mail vereist.

Naast het delen van documenten om te bekijken, kunt u uw collega’s mede-redacteur maken, zodat ze kunnen samenwerken aan uw bestanden. Elk document kan verschillende rechten hebben, net als elke persoon met wie je het bestand hebt gedeeld.

Alle wijzigingen door teamleden met bewerkingsrechten worden onmiddellijk weergegeven in de kopieën van alle bijdragers via de snelle synchronisatie van SugarSync. De service bewaart de laatste vijf versies van een bestand en biedt een duidelijk pad van verantwoording en revisie van de revisie. Wanneer het tijd is om een ​​document af te ronden, is het intrekken van bewerkingsrechten of het volledig ongedaan maken van delen net zo eenvoudig als het delen van het bestand.

SugarSync inspireert en maakt productiviteit mogelijk. Voor individuele professionals gebeurt dat via cloudback-up, synchronisatie en directe toegang tot hun bestanden overal op elk apparaat. Hoewel deze functies belangrijk zijn voor teams, is het de kracht van SugarSync om lokale en externe teamleden met elkaar te verbinden voor samenwerking, wat de grootste productiviteitsverhoging voor groepen is.

256-bit encryptie houdt gegevens veilig en geeft gemoedsrust

Vaak is de eerste en belangrijkste vraag die iemand stelt over een cloudsynchronisatie- en back-upoplossing: “Hoe veilig zijn mijn gegevens?” Het antwoord voor veel klanten maakt of breekt de aankoopbeslissing, maar het is eigenlijk een tweevoudige vraag.

Vragen naar gegevensveiligheid betekent vragen hoe veilig en privébestanden in de cloud en tijdens verzending blijven. Het betekent ook dat u vraagt ​​naar de integriteit van opgeslagen bestanden als hun originelen worden vernietigd in een scenario voor gegevensverlies.

SugarSync bevat zowel bestandsbeveiliging als back-up. Door gebruik te maken van 256-bit AES-encryptie op bankniveau zijn uw bestanden in de cloud veilig. Om ze daar te krijgen, is altijd het risicovolle deel geweest, waarbij man-in-the-middle (MiM) -aanvallen een constante bedreiging vormen, vooral met externe of reizende werknemers die mogelijk toegang hebben tot gedeelde werkbestanden via onveilige wifi-netwerken. Gelukkig voorkomt SugarSync MiM-aanvallen met veilig uploaden en downloaden.

In plaats van bestanden over te dragen via open protocollen zoals HTTP, communiceert de SugarSync-client die op uw computer is geïnstalleerd veilig met de SugarSync-servers via een handshake-proces dat de identiteit van beide verifieert en gegevens onderschepping voorkomt. Bidirectioneel synchroniseren, uploaden en downloaden maakt gebruik van industriestandaard TLS (SSL 3.3) -codering om bestanden en gegevens te beveiligen.

Screenshot van SugarSync's automatische bestandsversie

Automatische versiebeheer van bestanden houdt de laatste vijf versies van gedeelde bestanden bij om de verantwoordelijkheid te waarborgen.

Zodra bestanden veilig zijn opgeslagen in de cloud, kan de andere helft van de gegevensveiligheid worden aangepakt. Van bestanden die met SugarSync zijn gesynchroniseerd, wordt per definitie een back-up gemaakt. Als hun originelen ooit beschadigd raken of verloren gaan, kunt u eenvoudig vervangingen downloaden van SugarSync – individuele bestanden of hele mappen. In het geval van een volledige storing van de harde schijf, hoeft u alleen maar te installeren en in te loggen op de SugarSync-client om uw volledige cloudback-up naar de nieuwe schijf te synchroniseren.

Bestandsversiebeheer is ook een native onderdeel van SugarSync. Automatische back-ups van de vorige vijf versies van uw bestanden bieden een vangnet tegen beschadigde bestanden die door synchronisatie met de cloud heenkomen, evenals bijdragers die ongewenste wijzigingen aanbrengen. Met een briljante klantenservice, telt SugarSync de back-ups van de vorige versie niet mee voor uw opslaglimiet. Alleen de grootte van de meest recente versie wordt geteld. Bijvoorbeeld, uw vijf versies van een bestand van 1 GB, hoewel in totaal 5 GB indien opgeslagen op uw computer, rekenen op SugarSync alleen als 1 GB.

Plannen zijn beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van individuen of bedrijven

SugarSync is functioneel en financieel logisch voor zowel persoonlijk als teamgebruik. Individuele abonnementen bieden 100, 250 en 500 gigabytes aan cloudopslag, plus bestandsversie op bedrijfsniveau en onbeperkte upload- en downloadoverdrachten. Prijzen beginnen bij $ 7,49 per maand voor het abonnement van 100 GB en gaan tot $ 18,95 per maand voor het abonnement van 500 GB. Het meest populaire abonnement is het mid-range opslagabonnement van 250 GB voor $ 9,99 per maand.

Bedrijven die bestandssynchronisatie, back-up en versiebeheer voor hun teamleden willen, krijgen nog meer opslagruimte en geavanceerde functies. Een tot negen gebruikers per maand kosten slechts $ 14,78 per gebruiker en omvatten 1.000 GB cloudopslag, bestandsversies en onbeperkte upload- en downloadoverdrachten. Nog grotere kortingen per gebruiker zijn beschikbaar voor teams met 10 of meer gelijktijdige gebruikers.

Alle zakelijke accounts bevatten live telefonische ondersteuning, de mogelijkheid om alle door SugarSync beheerde bestanden op afstand te wissen en een krachtig administratief configuratiescherm. Teammanagers kunnen eenvoudig niet alleen bepalen wat met wie en met welke rechten wordt gesynchroniseerd, maar ook de toewijzing van individuele opslagcapaciteit aan gebruikers aanpassen en zetels direct activeren en deactiveren. Als een teamlid ziek is, kan die gebruiker tijdelijk worden geschorst, waardoor een stoel vrij komt, en vervolgens kan een invullende werknemer of contractant tijdelijk worden toegevoegd als SugarSync-gebruiker met toegang tot de afwezige werknemersbestanden. Wanneer de oorspronkelijke werknemer terugkomt, kan zijn of haar toegang onmiddellijk worden hersteld, terwijl de toegang van de aannemer kan worden gedeactiveerd en alle gedeelde bestanden kunnen worden gewist.

Screenshot van de prijsniveaus van SugarSync

SugarSync heeft verschillende plannen om uit te kiezen op basis van de behoeften van klanten.

Voor het delen van individuele bestanden hoeft de ontvanger niet eens een SugarSync-account te hebben. Elk bestand en elke map kan worden gedeeld met een openbare downloadlink.

Het delen van een map met een leverancier, partner of freelancer die geen documenten in de map hoeft bij te dragen, maar die toegang nodig heeft om de bestanden erin te bekijken en te downloaden, is de specialiteit van het Shared Folder-plan. Met het gratis Shared Folder-abonnement kunt u een map privé delen met mensen zonder een betaald SugarSync-account.

De gebruiksvriendelijkheid van SugarSync maakt het tot een hoogtepunt onder cloudopties

Digitale bestanden kunnen niet langer op één apparaat worden geplakt omdat moderne professionals niet slechts één apparaat gebruiken. Freelancer, teamlid of manager, u en uw medewerkers hebben uw bestanden hier, daar en overal nodig.

U moet dezelfde bestanden op uw kantoorcomputer, uw laptop tijdens het reizen en presenteren, uw iPad in de metro en uw telefoon tijdens het avondeten bekijken en eraan werken, en u moet de laatste wijzigingen in die bestanden onmiddellijk doorgeven aan elk apparaat waarop je hebt ze misschien nodig. U bevindt zich misschien nooit seconden verwijderd van een fout van een beeldversie van $ 2 miljoen, maar het is een gebrek aan toegang tot de nieuwste versie van een bestand, ideaal in elk scenario?

De wereld accepteert ‘Ik heb het bestand thuisgelaten’ niet langer als excuus – en u wilt niet de persoon zijn die dat excuus moet mompelen voor een klant, investeerder, partner of manager. SugarSync beschermt uw bestanden tegen rampen, plaatst ze binnen handbereik vanaf elk apparaat en houdt ze gesynchroniseerd wanneer u samenwerkt met collega’s in hetzelfde kantoor of een ander land – allemaal met een maximaal niveau van beveiliging, flexibiliteit en controle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map