Hoe Hover-sponsoring inspirerende startups ondersteunt – Ontwikkelaars en beginnende site-eigenaren helpen projecten op gang te brengen met eenvoudige domeinregistratie

TL; DR: Hover-teamleden Michael Keshen en Anton Mamine bespreken hoe het domeinregistratiebedrijf startups ondersteunt door sponsoring en geldelijke ondersteuning. De basis leggen voor een bloeiende webaanwezigheid voor individuen en organisaties is de kern van het bedrijfsmodel van Hover. Van professionele ontwikkelaars die snel meerdere sites moeten opzetten tot beginners die aan passieprojecten werken – duizenden site-eigenaren wenden zich al bijna 10 jaar tot Hover voor hun no-nonsense, eenvoudige benadering van domeinnaamregistratie.


Een paar jaar geleden liep Michael Keshen, Content Manager bij Hover, door de hal van XOXO, een experimenteel festival voor artiesten die op het web werken, toen hij Hrishikesh Hirway tegenkwam. Het festival bleek een ideale plek voor iemand als Hrishikesh om te netwerken en het nieuws van zijn unieke podcast Song Exploder uit te zenden.

Michael had gehoord van de podcast van Hrishikesh, die liedjes ontleedt in hun rauwe componenten en de schrijvers hun scheppingsverhaal laat vertellen, en wist dat daar iets speciaals was.

“Ik benaderde hem en vroeg of hij sponsors had aangenomen en zei dat we hem graag wilden helpen”, zei Michael. “Hij had nog nooit zulke hulp gehad, dus begonnen we hem regelmatig te sponsoren.”

De eerste paar jaar in het bedrijfsleven zijn van cruciaal belang voor startups en dankzij de sponsoring van Hover kon Hrishikesh zijn podcast van de grond krijgen. Uiteindelijk werd Song Exploder opgepikt door Radiotopia, het grote netwerk van geavanceerde podcasts, en het werd populair. Hrishikesh heeft sindsdien grote namen zoals U2, Metallica, Weezer en Bjork geboekt en geïnterviewd.

“Hij is een van de beste muziekpodcasts die er nu is, en het was geweldig om hem al vroeg te zien en hem de steun te geven om zijn ideeën te helpen slagen”, zei Michael. ‘Hij zou het zonder ons hebben gehaald, maar het was leuk om hem op zijn reis te helpen.’

Collage van de headshots van Michael Keshen en Anton Mamine en het Hover-logo

Hover-teamleden Michael Keshen en Anton Mamine vertelden ons hoe het bedrijf technische startups ondersteunt.

Anton Mamine, de acquisitiespecialist van Hover, merkte op hoe trots hij is op hun initiatief om belangrijke zaken in de technische ruimte te ondersteunen. Mensen helpen, zoals Hrishikesh, is een hoeksteen van de filosofie van Hover.

“We zijn niet verantwoordelijk voor het succes van Hrishikesh. Dat was alles, ‘zei Anton. “Hij is een voorbeeld van wat we zoeken in een startup en we proberen hun succes een vliegende start te geven.”

Het belangrijkste bedrijfsmodel van Hover is gebaseerd op het bouwen van de basis van de online aanwezigheid van mensen. Het bedrijf maakt domeinregistratie eenvoudig en sluit klanten niet in op een webbouwer en pakt geen kosten aan voor functies, zoals whois privacy, nadat ze hun domeinnaam hebben gekocht. Dit geeft zowel professionele ontwikkelaars als beginners de vrijheid om hun domeinen te bemachtigen en verder te gaan om de projecten te creëren waar ze gepassioneerd over zijn.

Eenvoudig domeinnaamregister vormt de basis van uw site

Michael en Anton benadrukten allebei hoe waardevol het is om alleen domeinnamen en e-mailbeheerservices te leveren – en dat is alles. Hover creëert geen wegversperringen die de draagbaarheid belemmeren.

“We hebben een no-nonsense houding waarin u echt eigenaar bent van uw domein”, zei Michael. “We zijn platformonafhankelijk. Als je vandaag en morgen bij Squarespace bent, om welke reden dan ook, en je naar WordPress wilt gaan, vormen we geen belemmering voor dat proces. “

Michael vertelde ons dat Hover’s Connect-functie klanten in staat stelt om een ​​service te selecteren via een bedieningspaneel en een paar stukjes informatie in te voeren, zoals gebruikersnaam en wachtwoord. Hover doet dan al het setupwerk op de achtergrond.

Foto van een persoon op een laptop met logo's van de websitebouwer op het scherm

Hover levert de domeinnaam en klanten zijn dan vrij om hun projecten op elk platform te bouwen.

‘U hoeft geen DNS-records in te voeren’, zei Michael. “We maken het heel gemakkelijk om te doen wat je wilt met je domein.”

Volgens Michael is een van de grootste uitdagingen waarmee Hover wordt geconfronteerd, het overbrengen van deze boodschap aan mensen die nieuw zijn in het webbouwspel. Voor doorgewinterde ontwikkelaars of mensen die eerder Hover hebben gebruikt, is het gemakkelijk om de waarde te zien in hun eenvoudige optie. Maar voor beginners die nog nooit een website hebben gemaakt of een domein hebben geregistreerd, is dit niet altijd duidelijk.

“Ze hebben gewoon een eigen passieproject, of ze hebben een moeder-en-popwinkel die ze eindelijk online krijgen”, zei Michael. “Ze zien domeinen die voor $ 1 worden aangeboden, maar beseffen niet dat ze extra moeten betalen voor de privacy van whois of hoe ingewikkeld het is om wijzigingen aan te brengen. Het is ons doel om die waarde vooraf te communiceren aan degenen die nieuw zijn in de domeinruimte. “

Voor pro’s of passieprojecten: krijg sites snel op met eenvoudige registratie

Om de uitdaging aan te gaan om deze boodschap te verspreiden, staken de UX-specialisten van Hover de handen uit de mouwen en begonnen ze onderzoek te doen naar de gebruikers van het bedrijf. Wat ze ontdekten waren twee verschillende groepen.

‘We hebben twee soorten persona’s geïdentificeerd’, zei Michael. ‘De eerste die we Digital Drew noemen, is wie onze klant tot nu toe is geweest.’

Michael vertelde ons dat Digital Drew de professionele ontwikkelaar is of de persoon die in je opkomt als iemand een website nodig heeft. Dit gebruikerstype is meestal iemand die regelmatig meerdere domeinnamen voor zichzelf of anderen registreert.

‘Ze moeten erin en eruit gaan’, zei Michael. “Ze hoeven alleen maar het domein te kopen en dat is alles.”

Het tweede gebruikerstype is het type dat Hover actief probeert te communiceren over hun eenvoudige benadering. Anton merkte op dat dit mensen zijn die hun berichten online willen zetten, maar niet veel webervaring hebben.

Schermafbeelding van drie Hover-gebruikers met de titel van hun verhaal

Het team van Hover wordt regelmatig geïnspireerd door de mensen die de domeinen van het bedrijf gebruiken om hun passies uit te zenden.

“Ze zijn ergens gepassioneerd over, maar ze hebben regelmatig 9-op-5 banen”, zei Anton. “Het kan in de vroege ontwikkelingsfase zijn en uitgroeien tot iets anders. We noemen deze gebruiker Creative Cathy. ”

Michael beschouwt zichzelf als een Creative Cathy-type. Buiten Hover is zijn band zijn passie en hij vertelde ons hoe hij, net als alle andere Hover-klanten, eenvoudig een domein kon registreren en verder kon gaan om een ​​site te bouwen waarin zijn interesse werd getoond.

Creative Cathy en Digital Drew hebben iets gemeen. Ze willen ook niet per se een enorme tijdsbesteding doen om een ​​site online te krijgen of, als ze domeinnamen verzamelen, ze allemaal registreren. Hover maakt dit eenvoudig, zodat mensen zich kunnen concentreren op hun 9-tot-5 of passies.

Simple is Better: TLD Mechanics That Speak to Your Branding

Of je nu een Creative Cathy of Digital Drew bent, één ding is zeker: het bouwen van een goede domeinnaam is absoluut noodzakelijk. Michael merkte op dat de perceptie van uw site begint met de domeinnaam.

“Het draait allemaal om het verkrijgen van een goede merknaam voor jezelf”, zei hij. “De dagen van het registreren van top-fotografie-verkoop-en-fotografen-online.com zijn voorbij. Zo’n naam heeft niet veel SEO-waarde en lijkt niet erg betrouwbaar. “

Michael wees naar hover.com als een beter voorbeeld. De naam, zei hij, zegt niet echt dat Hover een domeinregistratiebedrijf is. Maar het is gedenkwaardig, gemakkelijk te typen en klinkt goed in een gesprek.

Het vinden van een dergelijke naam kan moeilijk zijn, omdat op de grote topleveldomeinen (TLD’s), zoals .com, .org en .net, zoveel sitenamen zijn geregistreerd. De oplossing voor dit probleem komt met meer specifieke TLD’s. Deze nieuwe TLD’s spreken aan waar de site of het passieproject over gaat. Anton zei dat het nu misschien grappig klinkt, maar als je bijvoorbeeld een paardrijsite registreert, kun je een extensie als .horse gebruiken.

Collage van Harry Potter-personage Malfidus met .fyi TLD, kinderwinnende kaartjes met .coupons TLD en een pinguïnkuiken met een hoed en aktetas met .mba TLD

Nieuwe TLD’s worden steeds populairder en zijn een effectieve manier om de domeinnaam te verkrijgen die het beste bij uw merk past.

‘Het duurt even voordat de verandering doordringt,’ zei Anton. “Maar over vijf tot tien jaar zal niemand een .horse of .design TLD vreemd vinden. Mensen zullen eerder verrast zijn als er geen extensie is voor wat ze zoeken. “

Deze nieuwe TLD’s worden algemeen erkend in de technische gemeenschap. Als een lokale bakkerij bijvoorbeeld zijn website in het venster adverteert, kan de manier waarop de sitenaam wordt gepresenteerd het verschil maken. Cupcakes.bakery kan sommigen verwarren, dus benadrukte Michael het belang van het plaatsen van een kwalificatie, zoals HTTP of “Bezoek ons ​​op internet”, vóór de sitenaam.

Het grijpen van een .com of .org is misschien ideaal, maar, zoals Michael opmerkte, de nieuwe TLD’s kunnen effectief zijn om een ​​merk uit te zenden.

‘Een goede analogie is het kijken naar een .com als Fifth Avenue’, zei hij. ‘Het is een van de drukste straten van de stad. Als je het kunt krijgen, registreer het dan zeker. Als je een andere TLD krijgt, kan het een van de andere nichebuurten zijn, zoals SoHo. Het is niet de meest populaire plek in de stad, maar het heeft een eigen gemeenschap waar je deel van kunt uitmaken. Er is geen reden waarom u er geen zou moeten registreren. “

Een missie om Jump-Start Ideas in de Tech Community te helpen

De kern van Hover is een missie om mensen te helpen hun ideeën online te krijgen. Dit is duidelijk te zien in de eenvoudige benadering van het bedrijf om eenvoudige domeinregistratie te bieden en onderstreept de altruïstische inspanningen van Hover om startups, zoals Song Exploder, te helpen een aanwezigheid op te bouwen.

Onlangs werd Hover benaderd door het online magazine, The Modern Blog, om te informeren naar mogelijke sponsoring van websites. Anton zag dat het tijdschrift een goed bedrijfsmodel leek te hebben, interviews afnam met succesvolle ondernemers en deze in blogformaat plaatste voor lezers, dus liet hij de site door Hover sponsoren. Vier maanden later was Anton blij dat de site draaide en er prachtig uitzag.

‘Het kan iets zijn. Misschien niet, ‘zei Anton. “Maar als dat zo is, is het fijn om te weten dat we iemand hebben kunnen helpen met zijn passieproject. We hopen een vergelijkbaar verhaal te kunnen vertellen als dat van Song Exploder. “

Sinds hun initiatief om iets terug te geven aan de technische gemeenschap begon, heeft Hover tal van organisaties in staat gesteld hun inhoud uit te zenden. Van missiespecifieke non-profitorganisaties, zoals She ++, die vrouwen coderen leert, tot nieuwe conferenties voor creatieve techneuten, zoals XOXO, Hover geeft nieuwe en belangrijke ideeën de kans om tot bloei te komen door sponsoring en monetaire hulp. Het bedrijf realiseert zijn doel om mensen te helpen belichamen wat ze leuk vinden aan internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map