Haal uw site van de grond en op het web met Cheap-Domain Registration.com’s full-service domein-, hosting- en site-building oplossingen

TL; DR: Cheap-Domain Registration.com, opgericht in 2002, biedt alles wat beginnende bedrijven nodig hebben om hun online aanwezigheid te vestigen en te laten groeien. Van domeinen en hosting tot ontwerp en SEO, het doel van het bedrijf is om eenvoudige, betaalbare oplossingen te bieden die worden ondersteund door attente klantenondersteuning. Met een opnieuw ontworpen websitebouwer en plannen om productselectie nog eenvoudiger te maken, brengt Cheap-Domain Registration.com online succes binnen handbereik voor het MKB wereldwijd.


Toen ik een kind was, was een van mijn favoriete dingen om te doen, mijn creatieve moeder te vergezellen naar onze lokale vakantiebeurs, waar ze haar prachtig gemaakte dennenappelkransen zou verkopen. Ze waren bijna onmiddellijk uitverkocht, maar de mogelijkheid van een keer per jaar bracht haar opkomende bedrijf niet ver.

Destijds kon ik alleen maar bij haar stand staan ​​en proberen klanten aan te trekken. Vandaag had ik haar een website opgezet en haar bedrijf zien groeien. Of u nu een slimme kransmaker bent of een zelfstandige automonteur, er is nooit een beter moment geweest om uw producten en diensten online te promoten en verkopen.

De online verkoop bedroeg in 2017 $ 2,3 biljoen, met een verwachte omzetgroei van $ 4,9 biljoen in 2021, volgens Statista. Bovendien gaat maar liefst 97% van de consumenten online om lokale producten en diensten te onderzoeken voordat ze een aankoop doen. Dat gezegd hebbende, heeft 36% van de kleine bedrijven nog steeds geen online vertegenwoordiging.

Roel Zylstra, oprichter van Cheap-Domain Registration.com, vertelde ons dat zijn bedrijf een missie heeft om die bedrijven zo snel en gemakkelijk mogelijk online te krijgen. “We bieden alles wat ondernemers nodig hebben om online aan de slag te gaan met een verscheidenheid aan domeinnamen, webhosting, VPS-hosting en SSL-certificaten tegen geweldige prijzen”, aldus Roel. “Het is alles wat je nodig hebt op één plek, plus een geweldig ondersteuningssysteem.”

Tussen de domeinregistratie, hosting, ontwerp en SEO-diensten is Cheap-Domain Registration.com echt een full-service webprovider. Nu met een nieuwe sitebouwer en plannen om zijn producten nog toegankelijker te maken voor beginnende webondernemers, voert Cheap-Domain Registration.com inspanningen op om MKB’s wereldwijd te helpen online succes te vinden.

Een one-stop-shop voor hosting-, ontwerp- en SEO-services

Cheap-Domain Registration.com is in 2002 opgericht om te concurreren op een beperkte markt voor domeinregistratie die wordt gedomineerd door een paar belangrijke spelers. Roel zei dat de prevalentie van onnodig hoge prijzen hem motiveerde om zijn eigen bedrijf te starten.

“Vlak voordat ik het bedrijf oprichtte, nam ik contact op met een vriend van de middelbare school die webontwikkelaar was geworden en zei dat ik een domein had gekocht voor ongeveer $ 12,” zei hij. ‘Hij had zoiets van:’ Wat? Nee, ze kosten $ 35. ’Het feit dat zelfs mensen in het veld niet wisten dat er betere prijzen waren, schokte me echt, en ik besloot dat ik een grote groep mensen bewust wilde maken.”

Daarmee was de toepasselijk genaamde Cheap-Domain Registration.com geboren. Het bedrijf begon domeinen te verkopen voor ongeveer $ 12 – een aanzienlijk lager tarief dan wat veel andere providers in rekening brachten – en steeg snel door de gelederen van Google. “Als je‘ domeinregistratie ’in Google had getypt, zag je Network Solutions, Register.com en het derde resultaat was Cheap-Domain Registration.com, ‘zei Roel.

Pictogrammen die het productaanbod van het bedrijf weergeven

Ooit gericht op domeinregistratie, biedt het bedrijf nu een scala aan hosting-, e-mail- en ontwerpdiensten.

Na de hernieuwde populariteit begon het bedrijf al snel zijn productcatalogus uit te breiden met hosting, website bouwen en beveiligingstools. “In plaats van dat we ons meer op verschillende bedrijven moesten concentreren – één voor hosting, één voor domeinregistratie, één voor SSL – hebben we besloten om de klant een manier te bieden om onder één dak te blijven met één nummer om te bellen wanneer hij technische ondersteuning nodig heeft. hulp of upgrades, ‘zei Roel.

Tegenwoordig biedt het bedrijf een reeks services die zijn ontworpen om met uw bedrijf mee te groeien, van voordelige hostingplannen tot virtuele privéservers die talloze sites kunnen ondersteunen. Alle hostingplannen bevatten een uptime-garantie van 99,9%, onbeperkte maandelijkse bandbreedte, toegang tot cPanel of Plesk, 24/7 beveiligingsmonitoring en DDoS-bescherming.

Een opnieuw ontworpen Website Builder voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Roel vertelde ons dat hij door de jaren heen veel trends heeft zien komen en gaan, maar websitebouwers lijken hier te blijven. De beste, stelt hij, stellen klanten met een gebrek aan codeervaardigheden in staat om in een handomdraai professionele sites te bouwen. Daartoe heeft Cheap-Domain Registration.com onlangs zijn websitebouwer opnieuw uitgevonden om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en het mogelijk te maken om mooie, professionele sites te ontwerpen zonder enige code.

“De trend van de afgelopen vijf, zes jaar is om de instapklant een eenvoudigere, snellere manier te bieden om online te gaan door het gebruik van websitebouwers”, aldus Roel. “We hebben ervoor gezorgd dat we die trend hebben bijgehouden, rekening houdend met de betaalbaarheid.”

Pictogrammen die services voor sitebouwers weergeven

Het bedrijf biedt een sitebouwer, WordPress-hosting, SSL-certificaten en SEO-tools.

De huidige reeks websitebouwerplannen van het bedrijf worden allemaal geleverd met SSL-certificaten, die gegevens coderen die door de browser van de klant naar de server van het bedrijf worden verzonden. SSL-certificaten zijn een topprioriteit voor elk modern bedrijf. Als u er geen heeft, geeft Google een onprofessioneel ogende waarschuwing ‘Niet veilig’ weer in uw URL-balk, wat bezoekers kan wegjagen.

De sitebouwer van Cheap-Domain Registration.com voldoet ook aan een andere essentiële best practice in de online wereld van vandaag: responsive design. Deze ontwerpbenadering zorgt ervoor dat lay-outs worden aangepast op basis van het schermformaat van de kijker – een must-have in de steeds mobielere wereld van vandaag.

Met meer dan 30% van de websites van vandaag is WordPress een van ‘s werelds populairste platforms voor het bouwen en onderhouden van een online aanwezigheid. Daarom biedt Cheap-Domain Registration.com, naast de websitebouwer, vijf WordPress-abonnementen die geschikt zijn voor het hosten van één tot 25 sites.

Intuïtief aanbod en een ondersteuningsteam dat uw tijd op prijs stelt

Klantenservice is van het grootste belang omdat de concurrentie de hostingmarkt blijft overbevolken. Geconfronteerd met talloze opties, tolereren de klanten van vandaag geen slechte ondersteuning omdat ze gewoon door kunnen naar de volgende provider. In plaats van te proberen zoveel mogelijk klanten snel geld te verdienen, richt Cheap-Domain Registration.com zich op het bieden van betaalbare prijzen in combinatie met kwaliteitsondersteuning.

“Ik ben het meest trots op onze klantenondersteuning, want dat is wat een bedrijf maakt of breekt, vooral in deze branche”, zei Roel. “U kunt mogelijk goedkopere hosting vinden dan wij aanbieden, maar als het erop aankomt, is de mogelijkheid om contact op te nemen met iemand die u kan helpen bij het instellen of het beantwoorden van een vraag, het meest waardevolle onderdeel van de vergelijking.”

Als u het type bent dat graag zelf problemen oplost voordat u contact opneemt met een ondersteuningsteam, biedt Cheap-Domain Registration.com ook een robuust helpcentrum met richtlijnen over onderwerpen variërend van eenvoudig accountbeheer tot cPanel. Het bevat ook een volledige gebruikershandleiding met alles wat klanten moeten weten over de websitebouwer van het bedrijf.

Roel zei dat Cheap-Domain Registration.com onlangs zijn eigen site opnieuw heeft ontworpen om het voor klanten gemakkelijker te maken om zowel mobiel als desktop te navigeren – en door te gaan met het aanbrengen van verbeteringen. “We willen het vermogen van nieuwe gebruikers om de verschillen tussen ons aanbod te begrijpen, verbeteren”, zei hij. “Beginnende klanten hebben vaak moeite om de ins en outs van hosting te doorzoeken, dus we willen hen een gemakkelijke, op grafieken gebaseerde manier geven om ze naast elkaar op de hele site te vergelijken.”

Kosteneffectieve plannen in combinatie met liefdadigheidsbijdragen

Om zijn naam waar te maken, zei Roel dat Cheap-Domain Registration.com voortdurend speciale aanbiedingen uitvoert om de toch al lage prijzen veel goedkoper te maken. Bovendien worden alle domeinnamen geleverd met een verscheidenheid aan gratis services, waaronder domein doorsturen, e-mail doorsturen en domeinmaskering, om de installatie te vergemakkelijken en sites veiliger te maken.

Pictogrammen met gratis domeindiensten

Elke domeinregistratie wordt geleverd met een handvol handige freebies.

Het bedrijf biedt klanten ook de mogelijkheid om een ​​deel van het geld dat ze sparen goed te gebruiken door naar de dichtstbijzijnde dollar af te ronden voor een goed doel. De groep heeft onlangs geld ingezameld voor Hope for Haiti, een non-profitorganisatie die werkt aan het verbeteren van de levenskwaliteit van duizenden Haïtiaanse families door middel van ontwikkelingsgebieden zoals onderwijs, gezondheidszorg, schoon water, infrastructuur en de economie. Roel vertelde ons dat Cheap-Domain Registration.com ook andere goede doelen ondersteunt.

‘We verdelen ze in groepen, waaronder sociaal, milieu en gezondheid’, zei hij. “We willen het bewustzijn over wereldwijde problemen vergroten en het voor mensen gemakkelijk maken om een ​​bijdrage te leveren.”

Of het nu gaat om liefdadigheidsacties of het starten van een online bedrijf, het doel van Cheap-Domain Registration.com is consistent: opties presenteren die zowel betaalbaar als gebruiksvriendelijk zijn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map