Een alternatief voor display-advertenties: Gath3r biedt een nieuwe benadering voor het genereren van inkomsten met websites en applicaties via Blockchain

TL; DR: Gath3r is een pionier in de volgende generatie van web-inkomsten met een alternatief voor digitale advertenties dat veilig, schaalbaar en winstgevend is. Aangedreven door een hybride blockchain en een multifunctioneel token, heeft het platform het potentieel om zowel de gebruikerservaring te verbeteren als de inkomsten voor website- en applicatie-eigenaren te verhogen. Gath3r breidt zijn platform ook uit naar bedrijven en ontwikkelaars door middel van functies zoals compute power-as-a-service (CPaaS).


Het is moeilijk om in alle rust op internet te surfen met dezelfde groep gerichte advertenties die u van site naar site en app naar app volgen, zoals eendjes die op hun moeder zijn gedrukt (maar veel minder schattig). Deze promoties zijn bijna onmogelijk te ontwijken, zelfs als u uw cookies wist en gebruik maakt van de incognitomodus van uw browser.

Ze zijn ook alomtegenwoordig, vervelend en opdringerig – en veel internetgebruikers hebben er genoeg van.

Gath3r-logo

Verzamel de manier waarop uitgevers inkomsten genereren met hun sites.

Voer Gath3r in, de start-up die uitgevers een alternatief biedt voor het weergeven van advertenties door ongebruikte verwerkingscapaciteit op de computers van lezers te leiden naar mijnwerkers van cryptocurrency. Met slechts een paar regels code en toestemming van de bezoeker kunnen site-eigenaren de gebruikerservaring verbeteren en de inkomsten op een veilige en schaalbare manier verhogen.

“Nadat onze code op de website is geïnstalleerd, kunnen bezoekers kiezen of ze willen deelnemen”, zegt Ayhan Gungor, Marketing Director bij het bedrijf. “Ze kunnen ervoor kiezen om het gebruik van een deel van hun reserve-CPU-vermogen (GPU binnenkort ook) toe te staan, om tijdens het browsen zoals gewoonlijk, zonder invloed op de gebruikerservaring of de verwerkingseenheid van de gebruiker, te minen.”

Naast het in staat stellen van uitgevers om schone, advertentievrije inhoud te leveren terwijl ze toch winst maken, profiteert het transparante proces van bedrijven en ontwikkelaars die Gath3r kunnen gebruiken als een betaalbare oplossing voor hun verwerkingsbehoeften. Het in Britse Maagdeneilanden gevestigde bedrijf stelt site-eigenaren ook in staat bezoekers te belonen voor het helpen inkomsten te genereren met hun site of app door middel van boeiende loyaliteitsprogramma’s.

Meer dan 50.000 websites, waaronder het United Nations Children’s Fund (UNICEF) en Piratebay, hebben al webmining gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren, inkomsten te genereren en zelfs geld in te zamelen voor donaties. In tegenstelling tot gerichte advertentiecampagnes die bezoekersgegevens gebruiken om ze onophoudelijk op internet te volgen, maakt Gath3r alleen gebruik van de rekenbronnen van bezoekers terwijl ze de site bezoeken, en biedt het de transparantie en privacybescherming die de internetgebruikers van vandaag eisen.

Een veilige, schaalbare en winstgevende manier om gebruikerservaringen te verbeteren

Gath3r is een nieuw gezicht in de blockchain-scene, net vorig jaar opgericht door seriële ondernemers Raghav Reggie Jerath, Gabriel Osiceanu, Udit Sharma en Farrukh Shaikh. Het team brengt het bedrijf een schat aan ervaring in verschillende disciplines, waaronder cryptocurrency, blockchain, marketing, financiën en operaties.

“We bevinden ons in de beginfase als startup”, zegt Ayhan, die onlangs bij het team kwam. “We hebben een minimaal levensvatbaar product (MVP) dat we zullen gebruiken om feedback te krijgen van initiële gebruikers voor toekomstige productontwikkeling.”

Het Early Adopters-programma van Gath3r biedt bedrijven de kans om te genieten van gratis services en levenslange technische ondersteuning tijdens het testen van het systeem in bèta, in de hoop dat gebruikers bugs zullen oplossen. Het bedrijf werkt er ook aan om geïnteresseerden op de hoogte te houden via een tweemaandelijks updateblog dat informatie biedt over alles, van technische en algemene ontwikkelingen tot marketing en partnerschappen.

Ayhan zei dat Gath3r het voortouw neemt in de opkomende in-browser mijnbouwmarkt, omdat het een veilige, schaalbare oplossing biedt die schittert waar bestaande mijnwerkers falen. CoinHive, de eerste beweger van de markt, bevatte aanvankelijk geen authenticatiebescherming of plaatsde limieten aan de hoeveelheid stroom die bezoekers van de site gebruikten, wat er vaak voor zorgde dat antivirussoftware en adblockers het script als malware markeerden.

In maart van dit jaar sloot het bedrijf, onder vermelding van een waardevermindering van de Monero-cryptocurrency die het had gedolven, evenals de stijgende mijnbouwkosten.

Vergeleken met de resterende crypto-miners zoals JSE Coin, streeft Gath3r ernaar een dominante marktmacht te worden, door volledige transparantie te bieden met een opt-out-knop, minimaal CPU-gebruik en ondersteunende kettingondersteuning die het systeem minder kwetsbaar maken voor cryptojacking.

Gebruikssituaties: liefdadigheidsinstellingen, streamingwebsites, mobiele applicaties & Meer

Naast het bevrijden van site-eigenaren van irritante en storende display-advertenties, kan Gath3r worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken. Sommige van de meest prominente liefdadigheidsorganisaties accepteren bijvoorbeeld donaties van cryptocurrency en wenden zich tot mijnwerkers van cryptocurrency om geld in te zamelen voor oorzaken zoals hulp bij rampen.

“UNICEF gebruikt momenteel technologie voor webmining om inkomsten te genereren uit bezoekers. We verwachten dat liefdadigheidsorganisaties zoals UNICEF Gath3r in de toekomst zullen adopteren op basis van zijn superioriteit ten opzichte van anderen,” zei Ayhan.

Gath3r heeft ook een overtuigende waardepropositie voor diegenen die hun verwerkingskracht willen benutten voor andere missies dan cryptocurrency-mining, zoals Compute Power-as-a-Service (CPaaS) -oplossingen. De strategie stelt bedrijven en ontwikkelaars in staat te profiteren van een alternatieve bron van rekenkracht, zowel on-premise als in de cloud.

‘Deze oplossing kan een goedkope bron van rekenkracht zijn’, zei Ayhan. “De cloud computing-markt wordt bijvoorbeeld gedomineerd door grote spelers tot het punt waarop deze bijna gemonopoliseerd is, waardoor de kosten elke dag hoger worden. Door de tussenpersoon uit te schakelen, kunnen bedrijven geld besparen. ”

Streaming-sites met veel verkeer en volume kunnen ook groot scoren met Gath3r, terwijl opdringerige advertenties worden geëlimineerd en de gebruikerservaring wordt verbeterd. “Sites met inhoud van hoge kwaliteit, in plaats van clickbait-sites, zullen het beter doen met Gath3r omdat gebruikers meer tijd aan deze sites besteden,” zei Ayhan. “Daarom werken we ook aan partnerschappen met kranten.”

Tussen de $ 129 miljard digitale advertentiemarkt, de $ 40 miljard wereldwijde streaming video-sector, liefdadigheidsinstellingen, nieuwssites, ondernemingen, websites, app-ontwikkelaars en cryptominers, staat Gath3r klaar om waarde te brengen voor een brede groep industrieën.

Een hybride blockchain en multifunctionele GTH-munt

Uiteindelijk hoopt Gath3r dat deze tools zowel site-eigenaren als mijnwerkers van nut zullen zijn, evenals verbeterde beveiliging, functionaliteit en gebruikerservaringen.

Ayhan vertelde ons dat Gath3r gebruikmaakt van een nieuwe benadering van in-browser mining door middel van zijn eigen GTH-munt en merged mining-techniek, waarmee gebruikers tegelijkertijd twee munten kunnen minen op basis van een vergelijkbaar algoritme. Volgens het bedrijf is Gath3r de enige aanbieder van deze unieke functie.

Het platform biedt een kant-en-klare oplossing voor integratie met de GTH-blockchain.

Door samengevoegde mijnbouw kunnen gebruikers opkomende cryptocurrencies op de Gath3r-blockchain minen – waardoor bekende nadelen van nieuwe ketens worden geëlimineerd, zoals lage hash-snelheden en de kwetsbaarheid voor 51% -aanvallen (ook bekend als dubbele-bestedingsaanvallen). Het lanceren van een nieuwe munt is zo simpel als het vormen van een vork van GTH om de hash-snelheid van Gath3r te gebruiken, consensusproblemen op te lossen en hun ketting veilig te houden.

‘Door de stroom over verschillende bronnen te verdelen, beveilig je in feite het netwerk’, zei Ayhan. “Het doel is om mijnwerkers te helpen door dingen eenvoudiger en meer lonend te maken zonder extra kosten.”

Maar dat is niet alles. Omdat Gath3r draait op een hybride blockchain (een mix van private en publieke ketens), kan het GTH-producerende knooppunten ondersteunen. Hierdoor kunnen de eigenaren van GTH-munten masternodes opzetten en maandelijkse commissies verdienen, wat uiteindelijk de veiligheid en stabiliteit ten goede komt.

Uitbreiding door wederzijds voordelige partnerschappen

In een poging om het Gath3r-ecosysteem uit te breiden door meer adoptie, zei Ayhan dat het bedrijf hard werkt om partnerschappen aan te gaan met verschillende organisaties, van mediakanalen tot bedrijven en technologiebedrijven.

In oktober kondigde Gath3r een samenwerking aan met FINPLE, een crowdfundingplatform dat blockchain-technologie combineert met beleggen.

“Ik ben erg verheugd dat Gath3r deel uitmaakt van het FINPLE-ecosysteem. Het hebben van Gath3r’s proof-of-work (POW) -capaciteit binnen het FINPLE-ecosysteem zal alle andere Dapps die verbonden zijn met het platform ten goede komen, “zei Kang-ho Cho, CEO van de Super Alki Foundation, die toezicht houdt op FINPLE.

Blijf op de hoogte met Gath3r op Facebook, Twitter en de blog van het bedrijf voor updates over meer van deze spannende samenwerkingen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map