Aspiration Hosting verbindt ondernemers en ontwikkelaars met high-performance cloudhosting en ondersteuning geoptimaliseerd voor Magento

TL; DR: Met een hoogwaardige cloudinfrastructuur op maat gemaakt voor het hosten van Magento en andere resource-zware PHP-applicaties, doet Aspiration Hosting het zware werk dat nodig is om e-commerce winkels, zakelijke websites, applicaties en andere online gemeenschappen te optimaliseren. Het in Chicago gevestigde bedrijf combineert zijn robuuste recept van speciaal geconfigureerde hardware en software met een gezonde dosis toepassingsspecifieke expertise en technische ondersteuning – en gaat zelfs zover dat hij een programmeur in dienst heeft om rechtstreeks te werken aan het verbeteren van de websiteprestaties van klanten. Twee van de topfunctionarissen van Aspiration Hosting, president Brad Kort en vice-president Les Barton, kwamen bij ons om te vertellen hoe het bedrijf vooruitstrevende technologie en praktische klantenondersteuning met elkaar in evenwicht brengt.


Voor de meeste webhosts draait het allemaal om het aanprijzen van snelle hardware, redundante netwerken, schaalbare oplossingen en 24-uursondersteuning. Het doel is om klanten te lokken met de belofte van gebruiksvriendelijke online producten die hen helpen hun aanwezigheid op het web te laten groeien tot een winstgevend bedrijf.

Aspiration Hosting, een in Chicago gevestigde provider die zich richt op het huisvesten en onderhouden van Magento-winkels, gaat een stap verder – het bedrijf laat je eigenlijk zijn eigen ontwikkelaar gratis gebruiken.

“We hebben een programmeur in dienst die zal samenwerken met ontwikkelaars en verkopers die bij ons hosten om Magento te verfijnen en te optimaliseren”, aldus de directeur van het bedrijf, Brad Kort. “Hij kijkt naar de instellingen en configuratieopties, op zoek naar prestatieproblemen. Het is echt diepgaande expertise in de applicaties waarmee we werken. “

Naast een prestatie-audit, zal de ontwikkelaar van Aspiration Hosting problemen met codering oplossen en naar beste vermogen ondersteuning bieden voor thema’s, extensies en plug-ins. Het maakt allemaal deel uit van de missie van het bedrijf om ongeëvenaarde klantenservice en ondersteuning te bieden die passen bij de next-level servers en technologieën van Aspiration Hosting, aldus Brad.

“Als je binnenkomt en een klein coderingsprobleem hebt, is hij er voor je”, zei hij. “Als iemands site een belangrijk onderdeel van zijn bedrijf is, zullen zaken als snelheid en prestaties en stabiliteit van cruciaal belang zijn. Uw investeringsrendement bij ons zal veel groter zijn in een hostingomgeving die is ontworpen voor uw toepassing, in plaats van $ 1,99 per maand te betalen voor iets dat traag is en geen ondersteuning biedt. ”

Hardware en software optimaliseren voor deskundige klanten

Aspiration Hosting, opgericht in 2008, heeft zijn start uitsluitend gericht op het helpen van klanten bij het hosten en versnellen van hun Magento e-commerce winkels. Het open-sourceplatform, ook commercieel beschikbaar als on-premise of Platform-as-a-Service-oplossingen, maakt gebruik van MySQL of MariaDB relationele databasebeheersystemen, PHP en elementen van het Zend Framework. Magento is nu eigendom van Adobe en verwerkt jaarlijks meer dan $ 100 miljard aan bruto handelsvolume.

Het effectief hosten van een platform dat verbeterde rekenkracht en beveiligingsmaatregelen vereist, kan een uitdaging zijn, vooral in een branche als online detailhandel die het uiterste vraagt ​​van laadtijden van pagina’s. Daarom koppelt Aspiration Hosting high-performance solid-state drives aan een 10 Gbps netwerk in haar eigen cloudaanbod.

Screenshot van Aspiration Hosting-dashboard

Aspiration Hosting heeft de klanteninterface opnieuw ontworpen zodat klanten hun accounts vanaf elk apparaat kunnen beheren.

Het bedrijf geeft klanten ook gratis toegang tot het content delivery-netwerk, een verzameling aanwezigheidspunten in meer dan 50 steden op zes continenten, ontworpen om gegevens dichter bij websitebezoekers op te slaan en de laadtijden van pagina’s te verkorten. De infrastructuur van Aspiration Hosting wordt aangedreven door LiteSpeed-webservers en LiteMage Cache, waardoor Magento-winkels minstens zeven keer sneller en zes keer schaalbaarder zijn dan andere configuraties met Apache, NGINX en Varnish.

In de afgelopen jaren zei Brad dat de indrukwekkende prestaties en schaalbaarheid van de cloudconfiguratie van het bedrijf betekent dat Aspiration Hosting een breder netwerk kan gaan casten en gebruikers van andere resource-zware PHP-applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla en Simple Machines Forum kan aantrekken..

“De applicaties presteren bijzonder goed met die combinatie van hardware en software”, zei hij. “Ik denk dat dit concept ons onderscheidt als een betere optie voor klanten die deze applicaties gebruiken.”

Functies en producten afstemmen op de verwachtingen van de klant

Volgens Brad zijn Aspiration Hosting-klanten over het algemeen ervaren ontwikkelaars of kleine of middelgrote bedrijven die een idee hebben wat voor soort technologische middelen ze nodig hebben om online te slagen.

“Hoe beter onze klant, de klant, de prospect is, hoe meer ze zullen begrijpen waarom Aspiration Hosting een betere keuze kan zijn dan een budgethost of Rackspace of Amazon Web Services,” zei hij. “We hebben regelmatig mensen die naar Amazon zijn vertrokken, omdat het gewoon niet is geoptimaliseerd voor Magento, super duur is en vreselijke ondersteuning heeft.”

Bovendien rekent Aspiration Hosting op die technisch ingestelde, ervaren klanten. Hoewel klantenondersteuning de hoogste prioriteit van het bedrijf is, zal het leiderschap van Aspiration Hosting volgens Les regelmatig ideeën langs klanten leiden om de interesse te meten.

“Zelfs als het slechts een idee is, nemen we contact op met enkele van de ontwikkelaars die we bij ons hebben en die hun klanten bij ons hosten”, zei hij. “We werken vrij nauw met ze samen en zullen over ideeën praten en kijken of we dit kunnen doen. Klantfeedback wordt hier echt zeer gewaardeerd. ”

Kaart van de CDN-aanwezigheidspunten van Aspiration Hosting, evenals informatie over de beoordelingen van het bedrijf

De wereldwijde CDN van Aspiration Hosting is een belangrijk kenmerk van de positieve klantrecensies van het bedrijf.

De inspanningen van het Aspiration Hosting-team lijken goed te klinken bij klanten; het bedrijf prijst zijn 4.8 van 5.0 rating op Shopper Approved, een compilatie van klantrecensies, beoordelingen en getuigenissen. Die reputatie voor service en partnerschappen met klanten trok Brad naar het bedrijf, zei hij.

“Ik denk dat de reden waarom we zo hoog worden beoordeeld, is dat iedereen, van de eerstelijnsondersteuningstechnici tot Les en mijzelf, probeert te luisteren naar wat de klant wil en hen te geven wat ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun bedrijf,” Zei Brad.

De verschuiving van Aspiration Hosting naar de cloud en Node.js

Brad opereert momenteel vanuit datacenters op vier continenten en vertelde ons over het plan van Aspiration Hosting om binnen zes maanden een nieuwe locatie in Chicago te openen. Het wordt aangesloten op een netwerk van de servers van het bedrijf in Londen, New York, Los Angeles, Singapore en Sydney.

“We hebben klanten in 66 landen, dus daar kijken we echt naar uit”, zei hij. “We zijn ook enthousiast over het echt uitbreiden van ons cloudaanbod, het toevoegen van functies en meer mogelijkheden en het blijven toevoegen van nog grotere redundantie en prestaties.”

De industriebrede push voor cloudinfrastructuren en -diensten vertegenwoordigt de grootste trend die het bedrijf heeft gezien in de negen jaar dat vicepresident Les Barton bij Aspiration Hosting is geweest. Het bedrijf, zei hij, was een vroege voorstander van cloud computing voordat platforms zoals Amazon Web Services en Microsoft Azure het naar de mainstream brachten.

“Iedereen heeft het modewoord in de cloud gezien en wil aan boord springen, of ze nu wel of niet echt weten wat het is,” zei hij. “We zagen het schrift aan de muur en maakten die verschuiving vroegtijdig en hebben er een heel hoog niveau van expertise omheen opgebouwd.”

Meer recentelijk heeft het bedrijf zojuist Node.js gelanceerd om ontwikkelaars in staat te stellen netwerktoepassingen snel en veilig te schalen. Naast de SSD’s, CDN en LiteSpeed ​​caching-tools, bevat Aspiration Hosting het Patchman malware- en kwetsbaarheidsdetectiesysteem dat beveiligingsoplossingen van nieuwe Node.js-releases zal extraheren en deze naar eerdere versies zal terugsturen.

‘Niet veel hosts kunnen Node.js aanbieden’, zei Les. “We zijn trots om naar onze klanten te luisteren en hen de technische middelen en expertise te geven om hen te helpen groeien.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map